Cosmochic @ 18.08.2021 21:42
Nu bļin taču tā Madara arī nav bez vainas.?♀️?♀️?♀️
bembij0 @ 18.08.2021 22:18
Un salīdzinājumā ar Kiviču, ko Madara ir sliktu izdarījusi ? Izteikusi nepatiku par Kiviča slimajiem gājieniem? Izteikusies sociālajos tīklos 3 dienas no vietas , salīdzinot ar Kiviča mēnesi vai vairāk ilgu teroru, gan pret Madaru, gan bērniem, gan Madaras draugu?
Saki man ko Tu gribi, es 100% esmu Madaras pusē. Mums visiem ir savi skeleti skapī, bet šeit nav runa par viņiem - bet gan par bērniem. Lai vai kāda viņa varbūt sūdu muša Kivica acīs nebūtu, viņa darīja visu, lai meitenēm viss būtu!
Miaa @ 18.08.2021 22:59Lienīte IG aprakstā par sevi blakus vārdiem "Based in Norway" ielikusi karodziņu, kurš IG desktopa versijā izskatās kā burti "BV" un apzīmē Bouvet Island karogu, ne Norvēģijas karogu. Norvēģijas karoga emoji būtu ar burtiem "NO". Bet nu tas piedodami, jo karogs viens un tas pats: https://emojipedia.org/flag-bouvet-island/ Tikai mazliet smieklīgi, ja paskatāmies kartē un atrodam kur tā sala atrodas, un iedomājamies Kivuļu pāri tur, nekurienes vidū. :D
Mary Louise @ 19.08.2021 00:27Man arī patīk kā Lieņux pierakstījis sev profilā "Fit mom of 4" ???
Bļ#, tas, ka tu reizi 2 nedēļās paspēlē tenisu un šad tad pastāv šķībā greizā plankā tevi nepadara par fit.
Nu un par to mom of 4 vispār paklusēšu..
pat Norvēģijā nevar baudīt dzīvi ar Ļenku. Tagad jau Madaras un Jāņa izsitēji pievienojas Kiviča iedomu sāgai.C00L Dzipsy @ 19.08.2021 09:01
. Es tak zināju, ka tā būs.😂 es jau minēju citā formuma diskusijā, ka vainos Madaru un draugu pie tā, ka uzbruka viņam.😂😂😂 nu es neticu tam padebilajam Andrim. Atkal tas rakstīšanas stils tāds kā visās “atbalsta” vēstulēs.😂C00L Dzipsy @ 19.08.2021 09:01
Un kaapeec 3 dienas tupeeja viesniicaa, maate gan jau tieshi 15.08 izmeta ar visaam parlalaam, jo saakumaa plaanots bij lidot tak 15., liidz tam noteikti bij atljauts vaartiities uz diivaana.
C00L Dzipsy @ 19.08.2021 09:42Kā domājat, cik ilgi viņi būs prom no Latvijas? Mēnesi? Divus? Pēc tam diedelēs naudu atpakaļceļam.