Elvīra458 @ 19.12.2022 13:38Varēs viens otru zākāt līdz nelabumam internetā :D
Enazenaz @ 19.12.2022 14:58Atceros, ka Madara tak strādāja Origo, suvenīrlietu veikaliņā. Bērni jau bija tad, turklāt viņa atstāja ļoti labu iespaidu-sirsnīga, laipna.
Bet Liene, labāk pastāsti, kur Andris, savā vārda dienā, ar Miu muka 4 no rīta? Kaimiņiem ir gan ausis, gan acis ;)
Enazenaz @ 19.12.2022 14:58Atceros, ka Madara tak strādāja Origo, suvenīrlietu veikaliņā. Bērni jau bija tad, turklāt viņa atstāja ļoti labu iespaidu-sirsnīga, laipna.
Bet Liene, labāk pastāsti, kur Andris, savā vārda dienā, ar Miu muka 4 no rīta? Kaimiņiem ir gan ausis, gan acis ;)
Tur jau uzreiz skaidrs, ka pāļa strīdi. Četros no rīta? Mana versija - Lieņuks sadzerās un sāk ārdīties par Madaru :DRockabilly @ 19.12.2022 15:18
? cerams, ka Andris bija skaidrā
LaikamGarlaicigi @ 19.12.2022 15:42Kivičmājās kaut kāds strīds bijis, ka Ļenkai top tie #besthusband posti? Un Andris aizvedis adidas piemērīt.
mana versija - nav vairs 13 orgasmi, energija kaut kur jaizliek :)Elvīra458 @ 19.12.2022 15:22Tur jau uzreiz skaidrs, ka pāļa strīdi. Četros no rīta? Mana versija - Lieņuks sadzerās un sāk ārdīties par Madaru :D
Enazenaz @ 19.12.2022 15:36Nekā daudz nav ko stāstīt. Esot bļaustījušies kāpņu telpā, Andris ar Miu uz rokām esot gribējis kaut kur braukt ar taxi prom, taxis esot jau bijis pie mājas. Galā nekur neaizbrauca, iegājis atpakaļ dzīvoklī.
Nu loģiski, ka nebija skaidrā. Man žēl bērna, nabaga Mia! Viņu ne tikai vazā pa bāriem, ne tikai noskatās uz vecākiem alkašiem, bet naktī rauj laukā no gultiņas un tiek ierauta vēl šādās scēnās.
BellaCiao @ 19.12.2022 12:20Nja, Lieņuka prāts tik tālu nestiepjās, lai saprastu, ka Andris var aiziet kuru katru mirkli, bet bērns viņai paliks. Ja būtu sirsnīgas attiecības ar Miu, iespējams, viņa būtu viņas vienīgais atbalsts vecumdienās.
Turpinot šādi, Andža būs tālēs zilajās un mazais ciemiņš, pie pirmās izdevības, tā pat.
Paliks viena un veca mētājoties kādā renstelē.
Jā tas tiesa par pirmo sievu Ilzi neko sliktu nav teicis, bet nevar jau arī. Viņš viņu pameta kad viņa ar vēzi saslima.elfa* @ 19.12.2022 14:45
O, jā. 100 punkti, kad lielais orgasma atklājējs aizies pie nākošās ''īstās mīlestības'', tad mēnešiem ar savu jauno brūti apsaukās Lieni soc.tīklos, tāpat kā Madaru. Man šķiet, vienīgā, kuru viņš nav apsaukājis, bija tā viņa pati pirmā sieva, no laikiem, kad viņš nebija slavens. Visas pārējās vienmēr izrādījušās bez maz briesmīgākās sievietes Latvijā, no kurām, viņš, nabadziņš, beidzot ticis prom, pie *ievietot kārtējās jaunās brūtes vārdu*, kura gan viņu saprot, mīl un ir viņa īstā mīla. Tas stāsts vienmēr ir viens un tas pats: nodirš iepriekšējo sievieti un slavē tā brīža mīlu... kuru pēc tam nodirš, kad atradis atkal citu.
Blocked @ 19.12.2022 17:51
Man atkal šāda vīzija - pivičs mazo Miju ņems līdz sev . Ļenkas vecumdienas , tā sauktajā , klosterī .