LieneSabine777777777 @ 04.12.2022 02:00Viss garlaicīgākā intervija ko esmu dzirdējusi ???
Nav tur nekāds it kā, ir pālis. Kāpēc tad Facebook izdzēsa? Malacis, malacis! Kārtējo reizi apkaunoja savus bērnus un vecākus, par Lieni pat nerunājot. Laimīgi, laipni sirdscilvēki, kuriem skauž bijušo dzīves, kuri nedzīvo savējo, bet mocās gar citiem, bet viskumjākais - nemīl pat savus bērnus.krixis3 @ 04.12.2022 09:31Malacis Kivi. Ar reklāmas rullīti itka pilnīgā pālī, sacēla haipu. Jo visi domāja, ka nu tik būs kaut kādas samazgas un skrēja skatīties. Statistika augšā un skatījumi arī. Izrādās nothing special. Nevienu pat neaprunaja. Nevienu nenodirsa. Boring
vienkars pieradijums, ka nakamaja stv serijas vinu nebus. viss ir pateikts un nevienam nav interesanti klausities vecu tekstu atkartosanos, neka interesanta ari nebus.Zaicik @ 04.12.2022 08:10
Kā veca plate. Un kapēc viņa atkārto kādas sagrābstītas standarta frāzes? ?
Marfa @ 04.12.2022 10:29vienkars pieradijums, ka nakamaja stv serijas vinu nebus. viss ir pateikts un nevienam nav interesanti klausities vecu tekstu atkartosanos, neka interesanta ari nebus.
Miuce @ 04.12.2022 10:28Tā muļķe sen būtu vilkusies strādāt, un varētu pirkt sev visus mēslus. Bet tam jau sabiedrības dāma par smalku, kaut kādā veikalā taču pat tādu tizleni paņemtu, darbinieku trūkst. Bet, jā, viņa mums smalka, labāk ēdīs burgeri uz soliņa un lišķēsies ap reano alus mucu, nevis strādās vienkārši darbu. Tfu, es labāk tualetes berztu, nevis paciestu to resno, agresīvo alus mucu 24/7.
Bet Lienīte kādreiz bija padomniece kaut kādam ministram, viņa var mēģināt vēlreiz, mums šogad ir mauka un ragana saeimā. Lienīte Glorijai varētu iet par padomnieci, Glorija xtra forumā savos ziedu laikos tika dēvēta par dziļo rīkli un puiši skumst, ka tāds talants biznesu pametis. Viņas ar Lienīti būtu labs tandēms. Jāiesaka Lienei, lai tēmē uz padomnieces - asistentes amatu. Visi fotografēs un nebūs nekāda tur pārdevēja, un sava naudiņa cepurei būs, un hazbendam alēnu varēs uzsaukt vīkendos uz soliņa.
LabaDabaDa @ 04.12.2022 15:20Es kaut ko nesaprotu - kāpēc cilvēkiem, kam pamatnodarbošanās ir filmēšanās realitātes šovā, vēl papildus pa naktīm jāintervē vienam otru? Pilnīgs "Trūmena šovs"! ???
Kurpīte @ 04.12.2022 21:26Redzējāt Lienes šodienas cepienu STV fb lapā? Tur nav pilns penālis ?
Kurpīte @ 04.12.2022 21:26Redzējāt Lienes šodienas cepienu STV fb lapā? Tur nav pilns penālis ?
es nē @ 04.12.2022 21:47Tā "Mai ja" no STV komentāriem stabili ir viena no nelaimīgajām lezbietēm no foruma, tā pārsmējos par tiem komentiem ???