Mathilde @ 30.11.2022 22:25fui, cik pretīga tā Dālija. Nesen bija Madaras druška - tagad Lenkai sirsniņas rāda.
Bet biki jau smieklīgi- Lenka kā egle uzcirtusies un sasēdinājusi vīra viesus pie galda, kuru ne viņa, ne kirpičs nav ne klājuši, ne apmaksājuši.
Kirpičs sev māk noorganizēt bezmaksas ēšanu uz svētkiem! Malacis!
Toties sievai tiek burgers uz slapja sola parkā, bet meitai, cik sapratu- miega zāles tika sagrūstas, jo gulēja visu dienu, piecēlās tikai ap 22 un tika parādīts kūkas gabals, un baloni uz grīdas.
Kivis tak kleitas epizodē rukšķēja ,ka bērnam jau neko nevajagot.Ne štāti,ne svētku.Sāpe Kivičam,naudiņš jātērē.MeltedCheese @ 30.11.2022 20:46Saprotu, ka tas viss viņiem ir uzsaukts. Visu laiku tikai par sevi domā, bet, kad Miai bija svētki, tad atmeta mini kūciņu. Ne jau Miai restorānu vajadzēja. Domu sapratāt! ?
DamnFine @ 01.12.2022 00:53Ari nesaprotu, ko tur Dālija dara. Itkā vēl seko Madarai. Bet šausmīgs duncis, kaut vecai druškai, bet tomēr. Lai alkoholiķu sabiedrībā pagorītos.
Nu tēvainim feini svēki. Šito enerģiju žīdot būtu veltījusi rakstot bumbiņistabām, kad meitiņai bija dzimšanas diena.
Zaicik @ 01.12.2022 06:44
Dālija grib kļūt slavena.
VissIrSlikti @ 01.12.2022 09:20Noklausījos interviju no A līdz Z. Visu cieņu Džilim, kurš šīs divas stundas spēja noturēties balsī nezviedzot par to mazā krāniņa sindromu pārņemto vīreli. Kā var teju divas stundas vārīties tikai par sliktajiem komentāriem un pērties par pilnīgi bezjēdzību. Jā visa viņu dzīve griežas vien ap komentāriem internetā, man patiesi žēl šādu cilvēku.
vivii @ 01.12.2022 09:32
Vispār ne 2h, bet kopā 4h Džilis klausijās Kivja vāvuļošanā ?
Otrā daļa vēl nav ielikta un runā, ka tie abi esot, pēc tās intervijas aizgājuši vēl uz bāru iedzert. ?
es arī noskatījos un man patika kā Džilis par viņu paņirgājās. Mierīgi uzdeva jautājumus, pat nemēģināja nolaisties līdz viņa līmenim. Ja sākuma Kivis tur spirinājās, tad intervijas beigās jau biežāk izskanēja frāzes, kur piekrīt Džilim. Psiholoģiski, manuprāt, Džilis viņu filigrāni salauza. Protams, tur bija es, es, es no Kiviča puses un tik daudz tas uzsvars uz tām 30 vēstulēm, kur draudēta viņus nogalināt. Tie ir visi viņu heiteri. Nez kāpēc nerunāja par tiem, kas raksta un saka, ka viņi ir parazīti un slikti vecāki, egoisti. Par tiem ne vārda. Bet tiek bloķēti arī, jo laikam taisnība acīs kož.Helga Andersson @ 30.11.2022 23:07Tāds mazliet aizlelsies Kivis tai Džiļa intervijas sākumā (tikko saku skatities) - ka tik nav ko labi iešņaucis ?
Helga Andersson @ 30.11.2022 23:07Tāds mazliet aizlelsies Kivis tai Džiļa intervijas sākumā (tikko saku skatities) - ka tik nav ko labi iešņaucis ?
Miuce @ 01.12.2022 10:05
Viņam jau bez resnās puzas bija sirds problēmas, aizelsās pie mazākās fiziskās slodzes, tagad ar puzu elš jau miera stāvoklī. Pārstāt lakt alus spaini un nomest resno puzu jau neaizdomājas, tad tik glābiet alkānus par nodokļu maksātāju naudu, kad šie ar sirdīm krīt.
Vai nav skaisti, alimentus sabiedrība apmaksā, ātro palīdzību sabiedrība, kad būs veci un greizi par sabiedrības naudu būs sociālā māja, pārtikas paka utt. Valsts neaizdomājas, ka tādus parazītus vajadzētu dzīt uz piespiedu darbu.
VissIrSlikti @ 01.12.2022 09:20Noklausījos interviju no A līdz Z. Visu cieņu Džilim, kurš šīs divas stundas spēja noturēties balsī nezviedzot par to mazā krāniņa sindromu pārņemto vīreli. Kā var teju divas stundas vārīties tikai par sliktajiem komentāriem un pērties par pilnīgi bezjēdzību. Jā visa viņu dzīve griežas vien ap komentāriem internetā, man patiesi žēl šādu cilvēku.
Klaviere @ 01.12.2022 11:08Tiem kas mucā, kur jūs skataties to Džili? Paldies.
tieshi taa ! Tad bija piesitusies Madarai par draudzeni , bet Kad Madara savaa Ja ar Sniedzaanu tad vinju atshuva. Tagad meegjina pagoriities Tev caur Lieni .Zaicik @ 01.12.2022 06:44
Dālija grib kļūt slavena.