LilyLady @ 27.11.2022 20:06Šī fotosesija spilgi nodod Ļenas īstās emocijas. Nav šaubu, ka viņa sapņo par pārticīgu un greznu dzīvi. Lai izpatiktu Kivim, muld par savu vienkāršību, tēlo, ka fano par burgeri uz slapja soliņa parkā, bet te skaidri redzams, kā viņa izbauda uzmanību, kā mirdz acis, iemiesojot princesi, kuru visi aptekalē. Ne velti viņa tā fano par karalisko ģimeni, par Vējiem līdzi. Viņā ir tāds infantilisms iekšā, kā pavisam mazai meitenītei, kas sapņo, ka izaugs un kļūs par pašu skaistāko princesi.
Pilnībā piekrītu. Es arī to saskatīju.LilyLady @ 27.11.2022 20:06Šī fotosesija spilgi nodod Ļenas īstās emocijas. Nav šaubu, ka viņa sapņo par pārticīgu un greznu dzīvi. Lai izpatiktu Kivim, muld par savu vienkāršību, tēlo, ka fano par burgeri uz slapja soliņa parkā, bet te skaidri redzams, kā viņa izbauda uzmanību, kā mirdz acis, iemiesojot princesi, kuru visi aptekalē. Ne velti viņa tā fano par karalisko ģimeni, par Vējiem līdzi. Viņā ir tāds infantilisms iekšā, kā pavisam mazai meitenītei, kas sapņo, ka izaugs un kļūs par pašu skaistāko princesi.
Zaicik @ 27.11.2022 21:40Viss vèl būs. Kivičs tak uzvarēs Eirovīzijā, tur būšot lielās naudas. ? baro šuneli ar solījumiem
EmilijaArm @ 27.11.2022 19:32ā, atradu youtubē: https://www.youtube.com/watch?v=6dToddG1lQg
Blocked @ 27.11.2022 23:02
Noklausijos . Bet sapratu , ka no tā - nesapratu neko ! Bezsakara saruna . Piefiksēju tik to , ka Sauliete ir ar vecu ļenganu seju( bez filtriem ) ?
Pinky winky @ 27.11.2022 23:58Es pat gribētu,lai Kirpīti aizsūta uz eiroviženu un kad šis aptaisīsies, gribētu apskatīties SBF sēriju, cik viss bijis nepareizi, eiropa nesaprata, paši vainīgi, esmu stārs??līdzīgi kā Samanta bija safanojusies par savu es, es , es??un beigās pļurkt vien bija…dzied nezin kur ar visu savu iedomu kroni uz galvas.
Tusnelda @ 28.11.2022 08:51
Samanta uzskatīja, ka viss vislabākajā kàrtībā: viņa sevi ir apliecinājusi, un no viņas kritizētājiem neviens taču nav sasniedzis to, ko viņa, neviens heiteris nav stāvējis uz Eirovīzijas skatuves! Visiem skauž viņas panàkumi!
Blocked @ 27.11.2022 23:02
Noklausijos . Bet sapratu , ka no tā - nesapratu neko ! Bezsakara saruna . Piefiksēju tik to , ka Sauliete ir ar vecu ļenganu seju( bez filtriem ) ?
Miuce @ 28.11.2022 11:28
Saulietei ir 38 gadi un dzemdēti 2 bērni, vispār fascinē tā 20gadīgos studentīšu pļurkstēšana, gribētu redzēt, kā pašas izskatīsies pēc pāris bērniem ap 40 gadu vecumu.
Sauliete man galīgi nesimpatizē ar saviem stulbajiem pulveriem, taču izskatās viņa normāli, visām nav jārij salātlapas un jāguļas zem skalpeļa, ieraugot pirmo grumbu sejā.
protams viss ok- gadi , beerni utt . Bet runa jau par to ka savaa instagrammaa vinja izskataas pavisam savaadaak . 🤭 tas Taapat kaa ar Lieni - instagrammaa viena bet tv pavisam cita 🤣Miuce @ 28.11.2022 11:28
Saulietei ir 38 gadi un dzemdēti 2 bērni, vispār fascinē tā 20gadīgos studentīšu pļurkstēšana, gribētu redzēt, kā pašas izskatīsies pēc pāris bērniem ap 40 gadu vecumu.
Sauliete man galīgi nesimpatizē ar saviem stulbajiem pulveriem, taču izskatās viņa normāli, visām nav jārij salātlapas un jāguļas zem skalpeļa, ieraugot pirmo grumbu sejā.
🤣👌JERSIKA @ 26.11.2022 21:25
Perfekts grāmatas nosaukums “ Hihi. Kukū.Maziņš Ciemiņš”
ha ha Nu Madara tur vispaar muti gandriiz neatveera 🤭 kaut kaa neizskataas paaraak izdevies shis vinju projekts. Uzaicina 2 viesus, bet lielaakoties Sniedzaans runaa kaa vinjam ar Madaru bija ir un kaa gribeetu . Vienkaarshi whaaat ? 😀EmilijaArm @ 27.11.2022 19:05klau, a kur jāskatās tie podkāsti? Gribu redzēt ex Kivičas pirmos soļus virzībā uz medijošanu :) Kaut kāds RaabeLimited izveidots, bet kur kāds links?!
Maija5555 @ 28.11.2022 12:54ha ha Nu Madara tur vispaar muti gandriiz neatveera ? kaut kaa neizskataas paaraak izdevies shis vinju projekts. Uzaicina 2 viesus, bet lielaakoties Sniedzaans runaa kaa vinjam ar Madaru bija ir un kaa gribeetu . Vienkaarshi whaaat ? ?