smart_ass @ 21.07.2022 13:04
Te redzams cik zemiskas mēdz būt sievietes. Vecis, lai cik pretīgs nebūtu, tiks attaisnots jebkā. Andris ir narciss, egoists un izmanto Lienes emocionālo nestabilitāti jau no paša sākuma. Manipulators. Liene arī ir vainïga, to neviens nenoliedz, bet es nekad nemīdīšu ar kājām sievieti, vel jo vairāk kad acīmredzams ar kâdu vīrieti viņa ir kopā.
es gan īsti neko zemisku konkrētajā tekstā neredzu, kā arī Andra baigo attaisnošanu.
Tie drīzāk ir vnk pliki fakti. Viņi abi ir kā viena zābaku pāra zābaki. Ne jau Ļenka ir smagi garīgi atpalikusi, lai varētu teikt, ka Andža ar viņu brutāli izmanto. Andris ir egoists, manupulators, narciss, bet nav tur pretī arī kristāldzidra un nevainīga dvēselīte. Tā kā uzvedās Liene, tā uzvedās klasiska mīļākā - sākumā baigi labiņā, es jau neko sliktu, es bijušo cienu, vēlu viņai labu, jūtu līdz viņas sāpēm, mums taču tā vnk uzplauka mīlesība, es jau speciāli neatvīlu bla bla bla. Taču, kad vecis nevar aizmirst - un arī naids un dusmas ir nespēja aizmirst, sākas šis cirks, kas notiek tagad. Vnk Ļenkai plusā smagi pa pašvērtējumu sit tas, ka Madara izskatās daudz labāk. Kas pat patiesībā ir vnk pašsaprotami - viņa ir vismaz 10 gadi jaunāka. Un viņai kā bijušajai skaistumkaralienei drošvien ir grūtāk novecot kā parastai dāmai.
Bet viņas emocionālo nestabilitāti, zemo pašvērtējumu, greizsirdību, bailes utt, izmainīt viņa var tikai un vienīgi pati, neatkaŗīgi vai par to te runāsim vai izliksimies, ka tas nepastāv. Viņā nav ne kripatiņas pašpietiekamības - ne savu draudzeņu, ne savu interešu, ne sava laika, klimst tikai kā tāds šunelis pakaļ saimniekam (lasīt Andrim), sacer savus iluzioros postus par beloved husband, bet tam visam apakšā ir tiik nepiepildīta pašas dzīve un ikdiena, ka grauž tas nost. un viss kopā vienā kokteilī tad nu ir tas, ka dzīvo tāda nelaimīga uz riņķi vien. Es pieļauju, ka, lai tiktu no tāda purva ārā, vien ar pašas spēkiem vairs nepietiks, tur vajadzētu speciālistus + atbalstošu komandu apkārt tuvinieku/draugu izskatā, un te sākas, iespējams, Andra vaina un līdzatbildība - viņam nevajag sev blakus pašpietiekamu un spēcīgu sievieti - viņš vnk savā būtībā ir tāds, kurš tādai sievietei nav vajadzīgs