Filomena @ 19.07.2022 19:33Liene beidzot tikusi pie friziera, tik man nav skaidrs kāpēc nogriezti tik īsi. Pēc viņas teiktā viņai ir tik bieži un gari mati attaugusi un tā patīkot tie garie. Friziere pateic te noko vairs nevar līdzēt jāgriež nost 10cm ?
Piedot saulīt,uzrakstijās tā it kā tu būtu Liene.😊MeltedCheese @ 19.07.2022 18:34Tagad iedomājaties to skatu, ka cilvēki kliegtu no mašīnas logiem... Andri, tu esi labākais! Oi, ņemagu! ????? Liene, tev galva jāarstē. Cilvēki nākot ar viņiem apskauties ??
💚kuranavliene @ 19.07.2022 20:25Piedot saulīt,uzrakstijās tā it kā tu būtu Liene.?
reina @ 19.07.2022 20:47Tajā lavandu laukā man ar izskatījās, ka pie friziera būts. Nav vismaz vairs dramatiski traģiski, bet līdz dailei vēl tālu.
Bet vispār...savu kapsulu biznesu beigusi? Kaut ko tur atbildēja par baigo aizņemtību un divas citas ietagoja, pie kurām lai vēršas.
MeltedCheese @ 19.07.2022 21:50Tajos storijos izskatās max speķaina kamera viņai.
JERSIKA @ 19.07.2022 22:09
Tā storiju kamera ir vienkārši pizģec. Tad jau ar akmeni vai kartupeli arī var filmēt!
Mayaaa @ 20.07.2022 09:25Bez filtriem ?
Kairi @ 20.07.2022 11:59Scandinavian, es saprotu,ka Tev tur visādi statusi zem Tava vārda, bet dažreiz gribas pajautāt, ko Tu šeit dari? Katrā diskusijā meties par aizstāvēju. Es,protams, saprotu,ka šis nav heita forums,bet gan vietne domu apmaiņām; kas var būt gan negatīvas ,gan pozitīvas, bet tā Tava pārspīlētā vēlme spēlēt labo policiju!? Nu vai tad pati nesaproti,ka nejau nu tajā nefiltrētajā bildē ir vaina,bet gan Lienes attieksmē? Vai Tu vari nosaukt vēl kādu Latvijas sievieti,kas tik uzspēlēti mēģina visiem iestāstīt,ka filtrus nelieto, ka āda ir gluda kā zīdaiņa pakaļa? Protams,ka Liene tajā bildē izskatās labi, bet smiekli jau nāk par to,ka Liene sevi turpina rādīt ar filtriem un teikt,ka tā ir viņas patiesā seja-kur bieži vien pat deguna aprises ir citādākas….un tad no citiem profiliem uzpeld reālās bildes,kur izrādās, cilvēks ir parastais mirstīgais, ar porainu ādu, kā jau mēs visi ;)
Kairi @ 20.07.2022 11:59Scandinavian, es saprotu,ka Tev tur visādi statusi zem Tava vārda, bet dažreiz gribas pajautāt, ko Tu šeit dari? Katrā diskusijā meties par aizstāvēju. Es,protams, saprotu,ka šis nav heita forums,bet gan vietne domu apmaiņām; kas var būt gan negatīvas ,gan pozitīvas, bet tā Tava pārspīlētā vēlme spēlēt labo policiju!? Nu vai tad pati nesaproti,ka nejau nu tajā nefiltrētajā bildē ir vaina,bet gan Lienes attieksmē? Vai Tu vari nosaukt vēl kādu Latvijas sievieti,kas tik uzspēlēti mēģina visiem iestāstīt,ka filtrus nelieto, ka āda ir gluda kā zīdaiņa pakaļa? Protams,ka Liene tajā bildē izskatās labi, bet smiekli jau nāk par to,ka Liene sevi turpina rādīt ar filtriem un teikt,ka tā ir viņas patiesā seja-kur bieži vien pat deguna aprises ir citādākas….un tad no citiem profiliem uzpeld reālās bildes,kur izrādās, cilvēks ir parastais mirstīgais, ar porainu ādu, kā jau mēs visi ;)