DamnFine @ 05.07.2022 21:24
Es deru uz piecīti, ka piešautu vegetu
Elvīra458 @ 05.07.2022 21:57Kas vainas tortei no Maximas? Nevajag tak uzreiz nez kādu ciparkūku vai torti ar multeņu varoņiem, manuprāt. Bet, mani māc šaubas, ka būs pat torte no Maximas. Miai maisījuma pudele un pašiem Mežezers :( Mia tak tāpat tik maziņa neko neatcerēsies, man viss jums nav jāatrāda utt. - zināmi šie Ļenkas attaisnojumi.
Kas tās par muļķībām? Tā jau tas bērns neko nedabon,vienreiz gadā jau var atļauties tortīti ieēst.Pēc tava teiktā sanāk ka Liene nebaro bērnu ar normālu ēdienu,lai nepierod un neprasa ēst visu laiku.Scandinavian @ 05.07.2022 22:12Bet vispār tādā vecumā labāk tiešām bērnam iztikt bez kūkas, citādi saldumus vien prasīs.
vivii @ 05.07.2022 22:08
Es arī nesaprotu, kāpēc uzreiz tiek pieminēta “kūka no Maximas”, it kā tas būtu kaut kas nožēlojams. Galvenais, lai kūka ir garšīga, nevis no kurienes tā ir pirkta! Man pat ir gadījies pirkt nocenotu Maximas torti, jo stendā nav bijusi tā torte, kuru gribu pirkt. Gan jau kādai tā būtu traģēdija un pazemojums, ka jāpērk nocenota torte, bet es biju ļoti priecīga, ka dabuju tieši to torti, kuru gribēju.
Labāk, lai Miai ir Maximas kūka, nekā vispār nekāda!
Ha! :D Nu, no viņiem tur tāds viens liels borings vien bijaAnīle līne @ 05.07.2022 22:56Putniņi čivina, ka rudenī Piviči netiks vairs filmēti šovā. jēē
Varēs uz Norvēģiju lidot. Andris zivis ķers. Liene pļuras taisīs.Elvīra458 @ 05.07.2022 23:02Ha! :D Nu, no viņiem tur tāds viens liels borings vien bija
Anīle līne @ 05.07.2022 22:56Putniņi čivina, ka rudenī Piviči netiks vairs filmēti šovā. jēē
Anīle līne @ 05.07.2022 22:56Putniņi čivina, ka rudenī Piviči netiks vairs filmēti šovā. jēē
Mathilde @ 05.07.2022 11:45Madara ar Jāni smuki saposuši jubilāri.
A, kur Mias dzimšanasdienas ballīte? Vai tad nebija jau?
vivii @ 05.07.2022 22:08
Es arī nesaprotu, kāpēc uzreiz tiek pieminēta “kūka no Maximas”, it kā tas būtu kaut kas nožēlojams. Galvenais, lai kūka ir garšīga, nevis no kurienes tā ir pirkta! Man pat ir gadījies pirkt nocenotu Maximas torti, jo stendā nav bijusi tā torte, kuru gribu pirkt. Gan jau kādai tā būtu traģēdija un pazemojums, ka jāpērk nocenota torte, bet es biju ļoti priecīga, ka dabuju tieši to torti, kuru gribēju.
Labāk, lai Miai ir Maximas kūka, nekā vispār nekāda!
Protams, ka Maximā ir atrodamas labas kūkas. Tikai Liene visu laiku uzsver, cik viņi turīgi, kruti un kādi tur vēl. Attiecīgi gaidām kūku kā minimums no Kapok vai vismaz Kūkotavas.Lauvii @ 06.07.2022 09:25
Banānkūka no Maximas, nu tik ļooooti garšīga! un tiešām tur ir labas kūkas..
Nē, būs Lienes selfijs un Mia kaut kur fonā šķībi greizi sapogātā kleitā un kurpēs, kas par lielu. Teksts, protams, būs par to, cik lielisks vīrs ir Andris.cmyk @ 06.07.2022 02:28
gaidām 6.07 kad Ļenkas bilžu karuselī būs kas līdzīgs Madaras bildēm no Keitijas dzimšanas dienas, tikai pāris līmeņus zemāk. kūka un kāda mantiņa neatbilstoša bērna vecumam( kā tā mīkstā no USA).