astrida @ 03.07.2022 21:18Tapec jau Karina Racko pameta labi apmaksato zobarstes darbu, jo ar gramatam var pelnit uz urraaa. Ja par vienu gramatu var nopelnit 20+ tukstosi euro.
astrida @ 03.07.2022 22:06Vel Inese Prisjolkova - izdevusi daudzas gramatas, loti daudz spejusi nopelnit, nopirka zemes gabalus, uzcela majas utt.
astrida @ 03.07.2022 22:15Ineses Prisjolkovas Pavasara studija atgriezusies savās īstajās mājās, tur, kur mīt paši Pavasara studijas radītāji Inese un Toms Prisjolkovi: viņu mājās “Ūbelītes” – Ragaciemā.
Un jau šobrīd Ubelītēs notiek skaisti brīvdienu pasākumi par Laimi, par Mīlestību par to, kā piepildīt savus sapņus.
Par tiem Inese vienmēr laikus paziņos “100 apņemšanas dienas” grupā facebook.
astrida @ 03.07.2022 22:17Es pirms 5-6 gadiem klausijos Ineses Prisjolkovas vebinarus, kad Jurmalas maajaa vina vadija vebinarus no 1.stava un 2.stava delinu pieskatija Toms. Tad vina regulari stastija, kaa viirs cel maju Ragaciemaa Uubeliites. Loti patika Ineses lekcijas, vina ir vieda un gudra. Man ir visas Ineses gramatas.
astrida @ 03.07.2022 22:17Es pirms 5-6 gadiem klausijos Ineses Prisjolkovas vebinarus, kad Jurmalas maajaa vina vadija vebinarus no 1.stava un 2.stava delinu pieskatija Toms. Tad vina regulari stastija, kaa viirs cel maju Ragaciemaa Uubeliites. Loti patika Ineses lekcijas, vina ir vieda un gudra. Man ir visas Ineses gramatas.
Padalies,ko tu pīpē?Salīdzināt Kiviču ar veiksmīgām ,strādīgām sievietēm.astrida @ 03.07.2022 22:22Paskatieties Instagram Ineses Prisjokkovas profilaa:
"
inese_prisjolkova
Mīļie,
Vai gribat dzīvot mums kaimiņos? Tas ir Ragaciemā.
Mēs tirgojam blakus mums zemi.
Piedevām tikko sapazināmies ar jaunajiem kaimiņiem uz otru pusi, kas tieši par šādu naudiņu nopirkuši uz pusi mazāku gabalu.
Kaimiņi brīnišķīgi. Mums prieks, ka viņi būs mums blakus.
Un uz otru pusi mums arī ir divas mājas ar pašiem lieliskākajiem kaimiņiem.
Atceros, ka reiz mana kolēģe astroloģe teica, ka Ragaciems veidojas kā Monako - tīrs, kopts, turīgs un ar attīstību.
Nu tātad - bildītē iezīmēts gabals, ko tirgojam. Maksa 43tūkst.
Nu un “Ūbelītes” ir mūsu mājas.
Tie, kas bijuši, jau zina.
Brīnišķīgi klusa vieta. Kā es saku - mana paradīze. Ezers blakus, jūra 500m.
Vārdu sakot, ja interesē, lūdzu dodiet ziņu - izrādīsim."
NavNebusNekad @ 03.07.2022 22:25
Interesanti, es lasu ļoti daudz grāmatas, bet par šitādu Inesi un kā superviedu grāmatu autori, pirmo reizi dzirdu!
MelnāVārna @ 03.07.2022 22:44
Esmu lasījusi vairākas viņas grāmatas, sākumā likās baigi forši, bet nuuuu tagad nedaudz pieaugot, tā apdomājot vēlreiz, kaut kāda muldēšana tur vien ir. Mana mamma piedalījās kaut kādā viņas izaicinājumā. Sieviešu tur daudz, piķis milzīgs ienāk, paralēli viņai vairākas kkādas sieviešu grupas un es paskatījos kas tad tur notiek. Principā pāris laiviņi no viņas ar to pašu pļurkšķi kas viņai grāmatās, bet tā īsti šī tur neko nepasaka un nedara, nauda izmesta vējā, bet tur sareizinot to dalības maksu ar visām kas tur bij, uiii nu tur labi savācas
astrida @ 03.07.2022 22:09Lienes vedejtevs kaazaas bija Eldars Salvis. Liene izteicaas, ka viniem agrak piederejusi deju studija. Lienei kaa jau moderno deju dejotajai ir lielisks augums, tas bija redzams, kur vina dejoja pedejaa Amerikas braucienaa (uz ielas oranzaa kletinaa). Vina varetu atvert savu deju studija un nauda naktu griezdamaas. Nesaprotu, kapec so biznesu vina pameta.
NavNebusNekad @ 03.07.2022 22:25
Interesanti, es lasu ļoti daudz grāmatas, bet par šitādu Inesi un kā superviedu grāmatu autori, pirmo reizi dzirdu!