LaikamGarlaicigi @ 01.07.2022 19:15
- Pirms kara bija komentāri no Lienes, ka aizgāja citu komandas meiteņu intrigu dēļ. Ķipa nesapratās ar citām bitītēm.
- Kad karš sākās, Liene pat sākumā bija pret Krievijas preču boikotēšanu (ķipa, man savas draudzenes un makaronus mest miskastē tikai tāpēc, ka "no Krievijas"?)
- Pēc kāda laika re-brandoja savu NL iemeslu. Ķipa pēkšņi "Nevaru atbalstīt agresora valsts uzņēmumus".
Helga Andersson @ 01.07.2022 19:22
Vareetu kaada NL beibe, piem Kacha, uztaisiit vinjai counter-laivu. Tjipa ko tu dirs te:D
LaikamGarlaicigi @ 01.07.2022 19:37
Liene ar Saulieti nebija vienā Teamā (Royal team). Liene bija bitīte draudzenei Līgai viņu mini 4 meiteņu "Magical Berries" komandā.
Helga Andersson @ 01.07.2022 20:25
nu es domaaju taa vispaariigi, jo vinja jau visaam NL beibeem brauc virsuu - es saprotu, ka Kacha galvenaakaa NL beibe LV, jeb ne?
MeltedCheese @ 01.07.2022 18:45Bārdai nav ne vainas, ja tā ir kopta. Kiviča gadījumā saaudzis mūžamežs. ?
Liene kaut ko ar to JP+ nopelna arī? ??
Mathilde @ 01.07.2022 18:33bet kaa Madara vinjai to ziidishanu paartrauca? Neatceros. Lika toplesa bildes no pludmales vai kas tur bija?
Anīle līne @ 01.07.2022 23:58
Viņai visur "Madara vainīga", tas nekas, ka Mia dzima 2020.gada vasarā, tracis par meitenēm sākās pagājušajā vasarā, t.i. 2021. Kāds tur piens? Kiwim pēc Mias dzimšanas bija koncerts Alūksnē un tas tur uz vairākām dienām aizdzērās. Tā "ļaunā sieviete, kas norāva pienu" ir Kiwis.
Helga Andersson @ 02.07.2022 00:16
Alūksne ik pa laikam uzpeld - kāds var apgaismot nezinīšus? Please and thank you ☺️
Helga Andersson @ 02.07.2022 00:16
Alūksne ik pa laikam uzpeld - kāds var apgaismot nezinīšus? Please and thank you ☺️
kuranavliene @ 02.07.2022 01:29Nu toreiz jau viņa murgoja,ka pateicoties dažu sieviešu komentāriem kuras pašas esot mammas,pazudis piens.Vēl kaut ko gvelza,par viltīgiem smaidiem,no glancētu žurnālu vākiem.Kā reiz Madara bija uz žurnāla vāka.Santas laikam.Un tie švabras teksti-Man tak mājās mazulītis.Un? Neesi vienīgā.
Jo dzert gribēja, bet tomēr saprata, ka zīdainim tās promiles nevajag.cmyk @ 02.07.2022 01:31
piens tā vienkārši nepazūd, to jau nu momof4 vajadzēja zināt, bet zīdīšana ir grūts darbs. visticamāk Ļenka izmantoja situāciju un pārtrauca zīdīšanu, jo ir pārāk slinka
Vot, ko visi par Džilindžeru joko? Kura Andrim nākamā, lūk tas ir īsāka laika jautājums. Ļenka nodzersies, dikti ātri apniks.Anīle līne @ 02.07.2022 00:30
Kiwim bija koncerts Alūksnē, uz turieni bija devies viens pats. Pēc koncerta satusēja ar kaut kādiem džekiem, tusēja kaut kādā dzīvoklī un svētdienā tika meklēts šoferis, kas viņu aizvestu uz Rīgu. Atrada. Brauciena laikā FB gāja laivā un kaut ko sadzēries bauroja. Pēc tās reizes Lienei "piens norāvās", toreiz teica, ka Miu barojusi 2ned.un piens beidzies. Tagad kaut ko muld par ļauno sievieti, lai gan gadi nesakrīt. No tās reizes Liene ar Miu brauca līdzi. Tik daudz atceros, varbūt kāda atceras vēl ko no Alūksnes brauciena.