Skaistsceļš @ 01.07.2022 16:09Cik ļoti vajag sevi necienīt,lai gribētu ko tādu kā Kivičs.Es nekad nevērtēju cilvēkus pēc izskata,jo to neviens neizvēlas.Bet šeit.......? Nekopta āriene.Šādā karstumā bārda,nu sorry! Piesvīdusi,piesiekalota.Ir vīrieši kuriem bārda piestāv,bet kopt arī vajag,un to teftels noteikti nedara.Valkājas piesvīdušu okstu.Pretīga uzvedība,pārāk augsta pašapziņa.
Anchuk @ 01.07.2022 16:16Madara arī vainīga pie tā ,ka Ļenkai Miu nesanāca ar krūti barot ? ?
LilyLady @ 01.07.2022 16:43Atbrauc švabra no Amerikas, tik laimīga, tik atpūtusies, un atkal tikai Madara prātā. Pie visa vainīga Madara. Visur rēgojas Madara. Kaut kāda vajāšanas mānija. Ja tā nav šizofrēnija, tad kas cits tas ir???♀️
isiite007 @ 01.07.2022 16:40Ļenka uzbruka NLietēm. Vismaz kaut ko viņa pareizi izdara
Loģika? Vispirms padomā loģiski.Sievietes matos ber ēdiena druskas?Paskaties Kivja bildes,kur viņš melnā laikā,visa priekša ar kko baltu nobirusi.Skaistaisceļš vispār raksta par sakoptību un higiēnu,nevis par bārdu kā tādu.teberebe @ 01.07.2022 16:17
Pēc tādas loģikas arī sievietēm būtu garie mati būtu uz vasaru jāskuj most ? protams, bārda ir gaumes jautājums, bet nav īsti tā, ka karstā laikā bārda smird ?
Kirpičs muks kviekdams un apčurājies.Vai tad nav redzams,ka viņš ir varonis muldēt tikai? Kā viņš aizkauca visu internetu,kad viņam pirkstiņu salauza! Kā muka no spiczoda,vēl atskatoties! Tad kas būs ja viņam kājā iešaus?Mathilde @ 01.07.2022 18:20Vai tad kirpics neies dzimteni aizstaaveet? un, ja nu tur skaista medmaasina? vispar es domaju, ka Kirpics noteikti kaadai spiid ( Lenka komnteeja, ka nespid). Nu, taadai ar maaju, naudu, bez maziem berniem un veelmes dzemdet, un vietu, kur strinkshkinaat, al´a murniece. Un aizskries Kirpics neatskatiidamies. Tikai, jaabuut taadai, kurai vinju vajag.
ganeša @ 01.07.2022 18:25
Ka man besī, ka viņa melo, ka aiziešanas iemesls no NL bija karš. ?
Izmeta viņu jau pirms tam neilgi. Ta kā viņa tikai izmanto situāciju.
Helga Andersson @ 01.07.2022 18:56
kaads zina, kas tur bija ar to NL? To, ka vinja beidza NL darboties pirms kara, vinja pati man liekas kaut kad te piezinaas, laikam aizmirsusi :D man bija taada spekulaacija, ka vinju izmeta, bet, ja kaads var apgaismot - please do :) visspar jau bezkauniigi tagad izmantot situaaciju, bet neizbriina.