nav tā, ka oficiālos ienākumus (kas laikam ir tikai sts filmēšanās) uzreiz atvelk kā parādniekiem?LaikamGarlaicigi @ 28.06.2022 19:16Kiviču finanses kaut kā galīgi nesaliekās kopā man. STV noteikti 1000 EUR mēnesī maksāja, katrs koncertiņš arī - vismaz 100 EUR plusā bankas kontā ar visu braukšanu. Tad vēl kāds pajols meitenei uzsauc video sveicienu šur un tur.
Alimentus nav motivācija maksāt. Ļenkai un Kivim drēbes labākajā gadījumā no Ņujorkera. Bez kaktu kantoru špricēšanās, un nagu meistaru "sadarbībiņām", Ļenkai citu regulāru dārgu uzlabojumu izskatās nav.
BET, aizbrauc uz Floridu kā nabaga studenti. Staigā apkārt pa tukšām ielām, skatās ntās dienas uz pludmales palmām, sūkstās par ūdens cenu, 10reiz saka paldies vietējiem par pajumti, ēdienu un dzērienu.
Reāli, ja it kā pelna 9000 EUR/ mēnesī (nodokļus Kivičs arī laikam nemaksā no saviem koncert-ziedojumiem) un grib rokenrolu Floridā... Varēja sev noorganizēt daudz veiksmīgāku once-in-a-lifetime braucienu.
LiepaShmiepa @ 28.06.2022 19:55nav tā, ka oficiālos ienākumus (kas laikam ir tikai sts filmēšanās) uzreiz atvelk kā parādniekiem?
LiepaShmiepa @ 28.06.2022 12:24
pirmais ir jau dzēsts
Scandinavian @ 28.06.2022 23:06
Tik pretīgi ir vispār pārmest, ka nav ģimene un bērnu. Katram savs stāsts un iemesli. Lai nu kurš vispār atļaujas par to spļaudīties.
Pa lauku viensētām viņš neklimst gan,jo tur viņu neviens negaida un lauku ļaudis neklausās tādu klaunu.Mēs labāk pasauksim sava novada kapellas vai paši uzdziedāsim,bet ne jau bļauri un hihekli.Es domāju ka pēc Ļenas ņirgšanas par melnādainiem cilvēkiem,vēl samazināsies tie kas viņus sauks muzicēt,kurš gribēs lai viņus apņirdz.LaikamGarlaicigi @ 28.06.2022 23:24
Ticu, ka pēc gadiem 20, Kivičs bļaus, ka viņš Latvijai 4 bērnus uzražojis un uzaudzinājis, un Latvija, nepateicīgā valsts, viņam tikai minimālo pabalstu izmaksā.
Tas nekas, ka ar vecāko dēlu īsti nekad nav dzīvojis kopā, 2 vecākās meitas pameta mātei audzināt, un jaunākā meita klimst pa lauku viensētu dzersiņiem no dzimšanas, kamēr mīļais tētis strinkšķina stūrī. Un, par vecākajiem 3 bērniem finansiāli rūpējas valsts (UGF), jo mīļajam tētim nav motivācijas maksāt uzturnaudu par saviem bērniem.
Tu esi labākās domās par vidējā Kiviča klausītāja rasisma pakāpi, nekā es :Dkuranavliene @ 28.06.2022 23:44Pa lauku viensētām viņš neklimst gan,jo tur viņu neviens negaida un lauku ļaudis neklausās tādu klaunu.Mēs labāk pasauksim sava novada kapellas vai paši uzdziedāsim,bet ne jau bļauri un hihekli.Es domāju ka pēc Ļenas ņirgšanas par melnādainiem cilvēkiem,vēl samazināsies tie kas viņus sauks muzicēt,kurš gribēs lai viņus apņirdz.
LaikamGarlaicigi @ 28.06.2022 23:24
Ticu, ka pēc gadiem 20, Kivičs bļaus, ka viņš Latvijai 4 bērnus uzražojis un uzaudzinājis, un Latvija, nepateicīgā valsts, viņam tikai minimālo pabalstu izmaksā.
Tas nekas, ka ar vecāko dēlu īsti nekad nav dzīvojis kopā, 2 vecākās meitas pameta mātei audzināt, un jaunākā meita klimst pa lauku viensētu dzersiņiem no dzimšanas, kamēr mīļais tētis strinkšķina stūrī. Un, par vecākajiem 3 bērniem finansiāli rūpējas valsts (UGF), jo mīļajam tētim nav motivācijas maksāt uzturnaudu par saviem bērniem.
MeltedCheese @ 29.06.2022 07:43Es neredzu iemeslu, kāpēc Liene vēljoprojām nestrādā. Kā vispār var tā dzīvot, ja sievietei 42+ nav pašai savas naudas? Visu laiku jālūdzas, lai skopais vīrs kaut ko nopērk! Nekādas loģikas!
LilyLady @ 29.06.2022 08:43
Ja šmara strādātu normālu darbu, tad nevarētu drasēt pakaļ savai mini desiņai pa visām ballītēm, to modri uzmanot. Turklāt viņa ir ļoti slinka, nevienā darbā arī iepriekš ilgi nenoturējās. Šampīša dzeršana un tusēšana pa Vecrīgas bāriem viņai padevās krietni labāk kā strādāšana.
NeonsNeons @ 29.06.2022 16:19Baigi klusi abi divi palikuši pēc aMēēRiKaS
LaikamGarlaicigi @ 29.06.2022 17:10Kivičam jau 2. dienu sāpīte par Domburu tviterī. ? Un izņemot pāris trollēnus, nevienu nerausta. ???