LilyLady @ 28.06.2022 08:48Spriežot pēc nesakarīgi žultainā teksta, ko Kivis šonakt veltījis arī Domburam un pēc Lienītes naivajiem slapjajiem sapnīšiem, ka šī kādreiz noteikti aizbraukšot uz NBA spēli un Grand slam tenisa turnīru - nav šaubu, ka abi "richlifestyle" personāži atgriezušies skarbajā realitātē, īrētajā Imantas mazdzīvoklītī, un dropē. ?
Var ielikt teksta screenu,mans ir bloķēts.😁LilyLady @ 28.06.2022 08:48Spriežot pēc nesakarīgi žultainā teksta, ko Kivis šonakt veltījis arī Domburam un pēc Lienītes naivajiem slapjajiem sapnīšiem, ka šī kādreiz noteikti aizbraukšot uz NBA spēli un Grand slam tenisa turnīru - nav šaubu, ka abi "richlifestyle" personāži atgriezušies skarbajā realitātē, īrētajā Imantas mazdzīvoklītī, un dropē. ?
😀😀😀 āpsis tāds.LaikamGarlaicigi @ 27.06.2022 23:31Viena no interesantākajām Kiviča īpatnībām ir, cik daudz un bieži viņš labo savus FB postus. Netipiski daudz. Parasti nepētu detaļās, tikai apskatu cik reizes, bet šoreiz paanalizēju.
Pēdējais Kiviča posts Floridas, Orlando. Tas posts jau ir reposts iepriekšējā posta versijai. 8 (!!!) versijas 26 minūšu laikā.
Dažas posta izmaiņas:
- ietago mīļo draugu Yāni Vītolu, lokāciju (ok, fine)
- Izdzēš "Īsti nav ko fotografēt", "īpaši pēc Miami" (Nu kā atzīsies, ka nīkst un nekā TĀĀDA Orlando nav izņemot parkus, kuriem nav peso, un mīļie draugi neuzsauc)
- Pārpostoju --> Refrešoju (laikam stilīgāk izklaisās?)
- Rakstības kļūdas
Jā, lūdzuPata @ 27.06.2022 23:34
Es varu pajautāt māsai, lai uzprasa Jānim, kā tad Kiviči patika utt ???
LilyLady @ 28.06.2022 08:48Spriežot pēc nesakarīgi žultainā teksta, ko Kivis šonakt veltījis arī Domburam un pēc Lienītes naivajiem slapjajiem sapnīšiem, ka šī kādreiz noteikti aizbraukšot uz NBA spēli un Grand slam tenisa turnīru - nav šaubu, ka abi "richlifestyle" personāži atgriezušies skarbajā realitātē, īrētajā Imantas mazdzīvoklītī, un dropē. ?
kuranavliene @ 28.06.2022 10:06Var ielikt teksta screenu,mans ir bloķēts.?
LiepaShmiepa @ 28.06.2022 12:24
pirmais ir jau dzēsts
kuranavliene @ 28.06.2022 08:25Parādi man kādu dokumentālo filmu,kur žurnālists vai kāds cits autors,kā gļēva šmara brauc un ņirdz?Laikam pati tāda arī esi,kura ņirdz par atšķirīgiem?Bet vispār,ko tu te meklē?Skrien uzcel pieminekli viedajai Ļenai!
smart_ass @ 28.06.2022 17:58
muti aiztaisi, niecība. Kāpēc te esi tu?
MeltedCheese @ 28.06.2022 18:57Ta jau drīz uz Norvēģiju tesīs atpakaļ, ka te galus savilkt nevar. Liene varēs atkal pļuras taisīt un ostu filmēt.
Tik labs mūziķis, ka pilnīgi koncerti jālūdzas. ?