McSara @ 25.06.2022 18:14
Bet no sevis viņi abi izraisās kā tādi stāri ⭐️
Pat viesnīcu nevar sev nodrošināt! Un storijos kladzina, aizbraukt uz ASV taču nav dārgi!
Milaisback @ 25.06.2022 16:52Godavārds sanāktu man to lieni dzīvē redzēt es izvilktu kameru un bāztu viņai sejā, fonā vēl zviedzot kā aita. Normāli uzsist, lai tā kamera viņai izšķīst, tad varbūt pieleks.
Pata @ 25.06.2022 17:37Starpcitu Kiviči dzīvojas šobrīd Orlando, pie manas māsas labiem draugiem ?...Tas pats baseins, suncis...Es, kad ieraudzīju storijā, apsēdos...un māsai teicu, ka nav labi, ka šis pāris tur viesojas. Nāksies, vēl uzturēt šos. Es ceru, ka Kiviči dalās un pērk pārtiku...
Pata @ 25.06.2022 18:55
Es jau māsai teicu, lai pabrīdina savus draugus par Kivičpāri. Piesūksies kā dēles, sataisīs sūdus vēl utt...
Atceros, kā Tenerifē sataisīja mēslus, nezinu, kur vēl...
Helga Andersson @ 25.06.2022 19:00
Śaibos, vai pèrk ko. Kivičs oateicās FB tam jānim fan par ēdamo, gan dzeramo, kas nozīmē, ka visu izmaksāja NE kiviči
Helga Andersson @ 25.06.2022 19:14Vispār ļoti bezatbildīgi no tā Jāņa puses, dodot pielādētu ieroci pilnā mašīnā ar bērnu Lienei. Es domāju, ka tas ierocis ir legāls, jo, lai arī Liene dirš, ka var nopirkt kā lupeni, kas ir tāds bulšits, ka es pilnīgi nevaru, , atkarībā no štata, dabūt concealed carry nav grūti, ja ir tīrs background check un esi pilsonis. Floridā tas ir relatīvi viegli. BET - gun safety ir pati pirmā un vissvarīgākā lieta, ko māca klasēs, kas ir jāņem, lai varētu dabūt atļauju, un ko uzsver visi instruktori, burtiski zvana no rīta līdz vakaram. Es saprotu, ka ir interesanti, ka kāds grib paska un paturēt rokā, utt. Bet tu nekad nedod savu ieroci rando pat apskatīties pielādētu, un Lienītes pirkstiņš ir uz trigger un iespeisies Mia un kā tu zini, ka automātiski nenospiedīsies? Šitā jau notiek visādas nelaimes.
Vispār ļoti bezatbildīgi no tā Jāņa puses, dodot pielādētu ieroci pilnā mašīnā ar bērnu Lienei.
MeltedCheese @ 25.06.2022 19:26Cik dienas jau viņi dzīvo pie tā Kalmiņa vai, kur tur? Nav tā kā jau jātaisās uz māju pusi?
LaikamGarlaicigi @ 25.06.2022 19:22
Gan jau nav pielādēta. Lai gan, cik saprātīgs var būt cilvēks, kas n-tās dienas izklaidē Kivičus un FB reposto Gobzemu. Nezinu.
Helga Andersson @ 25.06.2022 19:34
Domāju, ka ir gan, jo kāda jēga nesāt līdzi nepielādētu. Doma it lai tev viņs ir pašaizsardzībai, un no tukša jau jegas nav - vajadzības gadījumā ? Jo īpaši, spriežot pa kurieni braukāja. Tāpēc gan jau arī bija līdzi.