bet nu pēc fakta mauķelei jau nemaz nav citu piemērotu kurpju ko vilkt. Pie ši apmetņa melnās kamielenes kkā ne visai būtu 🤣missixty krista @ 19.08.2025 09:49
Pasākumu organizatore ? pārsteidza ar deju ko var d.. pekšņi kājās deju kurpes ar uzvilkās..
Tas viss tik teatrāli, viesi vai nu tv šovu "zvaigznes" vai lielās deuadzenes..kur ta ir tās lielais draudzeņu pūlis tik paguris pasākums nebija redzēts, bet galvenais ka laimīga?? ja atklāšanas dienā tik "daudz" cilvēku tad sk. Kas būs citās dienās.
Ļoti ticami ka arī gleznu kāds iegādājies, laikam Kivičs sev nopirka ? māsa ar super laimīga izskatās, nez ar ko piedraudēja ka bija jānāk..
missixty krista @ 19.08.2025 10:47Pēc šitā vienkārši kliedzoši vajag atkal kādu Kiviču šovu ?
Pasākumu organizatore, influencere, gleznotāja, rakstniece, sportiste, mūziķe, mājaslapu ģēnijs, dejotāja, modes dāma, supermamma, ideālā sieva… nu īsts talantu inkubators ??
tieši tāpēc, ka vienkārši sakleksētas krāsas, tā bilde ir ciešama. Nav jūtams Lienītes augstais domas lidojums un skaidrās dvēselītes dziļumi 😀 bet par naudu tomēr nepirktu. (pačukstēšu, ka man pirmā profesija ir vizuālās mākslas skolotājs... bet sagatavošanas kursos gan neesmu gājusi, kur nu vēl 3 reizes - tur atkal Liene man "ieliek")Tuana @ 19.08.2025 01:59Man atkal šī liekas ārprātīgs primitīvisms. Krāsains un negaumīgs, sakleksēti tādi jēli toņi, apmēram tā, kā Ļenka reizēm saģērbjas un savelk gredzenus.
It kā Tu ko zinātu @ 19.08.2025 10:58Protams gaumes lieta, bet gleznu izstădē prasītos pieklusinăta fona mūzika, varbūt jazz vai tml, vai kaut kas viegls un plūstošs… Andris ar savu bļaušanu, nu sajūta, ka kliedz dvēseli ārā, un turklāt ar svešām melodijām. Vai tad viņam nebija kādas daudz maz ok, mierīgākas dziesmas (nesekoju līdzi viņa radošai darbībai, jo z-scars bija un izbija), kur nav jākliedz? Liene dejo savā gleznu izstādē???? Nu atkal jau, protams, gaumes lieta, bet nu satūcīts viss, pietrūka vēl cirka mākinieki?.
Draudzenīte @ 19.08.2025 11:28
Džimis nav vēl paspējis samācīties ballīšu iegriešanas dejas, tapēc cirka priekšnesums izpalika…
Bet - Sikspārnis un oranžais pārspēja jebkādas ekspektācijas!!! Tas bija vētraini. Es Kivja vietā gan aizdomātos, ka tur bija jābūt viņam kas griež savu sieviņu tik trakā dejā viņai tik svarīgā dienā.
teberebe @ 19.08.2025 12:07Liene bija solījusi pati sev matus ar lokšķērēm ieveidot, bet kaut kā neizskatās. Pēdējā brīdī kaut ko gar seju ieveidoja, bet pārējām nepietika prasmes/laika, kas īstenībā diezgan labi atspoguļo viņas izstādes gatavošanas procesu.
Un viņas kleita labi parāda, kāpēc nevajag pirkt "greznas" vakarkleitas shein. Materiāls izskatās pēc plastmasas maisā, otrā melnā pusē piedod max lētuma izskatu, piegriezums un garums uz auguma izskatās drausmīgi. Pat ar normālu frizūru un apaviem būtu grūti saglābt. Ja naudiņas nav iepirkt jaunas normālas kleitas, tad varbūt Liene varēja ieturēt askēzi ilgāk par divām dienām - lai var ielīst kādā normālā veco laiku kleitā
Mathilde @ 19.08.2025 10:30Es ieliku googles meklētājā Lienes gleznu ar sirdi un tik daudz tādu gleznu ir. Tā, ka visas gleznas gan jau ir ķellētas pēc kādu mākslinieku gleznu paraugiem. Ja godīgi, konkretizēt katru gleznu ir liels slinkums, jo ir skaidrs, ka indiāņu kopētie varianti ir pilna galerija tikai abstrakcijas stilā.
ja nemaldos, tā ir kādreizējā Vecmāmiņu skaistumkonkursa uzvarētāja. Drāke organizēja pāris tādus konkursus. Toreiz domāju - nu kā var vērtēt vecmāmiņas? Vienai 35 gadi, citai 70...Castorella @ 19.08.2025 08:34Kas ir tas briesmīgais sievišķis zaļajā žaketē? Viss koptēls tik šausmīgs, pat Liene blakus izskatās ciešami.