Mathilde @ 12.04.2026 16:28
ja noņem visus F kga apgreidus, tad kas sanāk- simts sievas, bars bērnu, exenes krata apenes IG.
Negribētos jau tā rakstīt, jo liela nauda tomēr dod to respektu. Varbūt viņam arī vajag slinku un nevīžīgu?
pardon...ieguglēju, tiešām tas ir 200 eur vērts huawei viedpulkstenisAdele4 @ 12.04.2026 16:43Tas bildē ļenkai tiešām ir viedpulkstenis? Man šķiet pulkstenis parastais ar ciparnīcu. Varbūt esmu oldskool un ko nesaprotu?
Un par to nomaksu.... kā gan 2 nabagiem bez algota darba un regulāriem ienākumiem var būt kaut kas uz nomaksu? :D
Ieva12345 @ 12.04.2026 16:15Es īsti nesapratu, ka viņa raksta, ka Miai vēl ir 2 gadi bērnudārzā. Miai vasarā paliks 6 gadi, tātad sanāk, ka nākamais gads būtu izlaiduma gads. Pēc viņas teiktā, Mia tad sāks iet skolā ar pilniem 8 gadiem, nevis ar 7. Vai arī viņa šo mācību gadu ieskaita kā pirmo un nākamo kā otro?
Viņa arī raksta, ka bērns nav jāgatavo skolai, ka viss notiek bērnudārza ietvaros. Bet pēc tam mamma sūdzēsies, ka bērnudārzs ir slikts un neko neiemāca. Jā, bērnudārzā māca un daudz dara, bet mājās tas viss ir jānostiprina vecākiem. Pedagogi nevar individuāli mācīt 23 bērnus vienā grupiņā.
Manam dēlam jau no 5 gadu vecuma ik pēc pusgada ir starpvērtējumi – ko viņš prot un kas vēl jāapgūst. Mēs mājās strādājam pie tā, kas vēl nav līdz galam apgūts vai nav skaidrs.
VolfaA @ 12.04.2026 16:50
Bērns var uzsākt skolu vēlāk, ja ir speciālistu rekomendācijas, ka bērns nevar uzsākt skolu 7 gados. Apbrīnojami, ka visa atbildība tiek nogrūsta uz BD, ja bērns neprot burtus un ciparus un ar bd nodarbībām nepietiek, tad vecākiem ir jāpieliek kādas pūles.
Adele4 @ 12.04.2026 16:43Tas bildē ļenkai tiešām ir viedpulkstenis? Man šķiet pulkstenis parastais ar ciparnīcu. Varbūt esmu oldskool un ko nesaprotu?
Un par to nomaksu.... kā gan 2 nabagiem bez algota darba un regulāriem ienākumiem var būt kaut kas uz nomaksu? :D
Mathilde @ 12.04.2026 16:30
varbūt Mia iet kautkādā lakšeri bd, kur visu individuāli apmāca. Exuperi bd jau nav tālu no viņiem, tikai viņi ar to nelielās IG.
domāju dzeguze nemaz īsti nezin cik miai gadu, pārrekinājās pa dzērumuVolfaA @ 12.04.2026 16:50
Bērns var uzsākt skolu vēlāk, ja ir speciālistu rekomendācijas, ka bērns nevar uzsākt skolu 7 gados. Apbrīnojami, ka visa atbildība tiek nogrūsta uz BD, ja bērns neprot burtus un ciparus un ar bd nodarbībām nepietiek, tad vecākiem ir jāpieliek kādas pūles.
Dizzy @ 12.04.2026 18:10Nu kā, viss tak skaidrs. Šovasar paliks 6 gadi, nākošgad (2027.) paliks 7, tad arī laidīs. Ērtāk taču vest un savākt vakarā no b/d, vienu gadu vēl rasslabončikā.