Šausmas. Vēl viens kareklis. Cik negaumīgi izskatās. FujKārums @ 25.04.2025 11:48
https://failiem.lv/u/4v8yp3kcfc
Ariete @ 25.04.2025 12:17Šausmas. Vēl viens kareklis. Cik negaumīgi izskatās. Fuj
EmilijaArm @ 25.04.2025 11:12
Vispār tajā tiktok laivā viņa naratīvs griežas gandrīz tikai par un ap alko. Peregeri, dzeršana, šmiga, pālis... šos vārdus tur varēja dzirdēt neadekvāti bieži. Tātad ap to rotē Kiviča dzīve un domas, attiecīgi arī joki.
loija @ 25.04.2025 10:21Joprojām izbrīna, kā var savilkt to pērļu bižutēriju un visus lētos gredzenus, pie tāda outfita džemperī un džinsās? Nu kā? Kas notiek tajā galvā?
Pata @ 25.04.2025 11:51Karalienes Dzīves gudrībās ir jauns posts par Lieni.
Nemāku bildi ielikt.
Bet, tur ir par to, kāda ir Liene ir ar filtru un bez filtra.
Vecs bēbis ar uzkrāsotām ačtelēm, kuram iekšā kaut kas salūzis.Tonya @ 25.04.2025 12:13
ņemot vērā, kādas ir Lienes attiecības ar higiēnu un mārketinga triku - ūdeni, varu derēt, ka diezgan drīz tas pīrsings sapūžņos un būs jāņem ārā.Kārums @ 25.04.2025 11:48
https://failiem.lv/u/4v8yp3kcfc
TeaPot @ 25.04.2025 14:31ņemot vērā, kādas ir Lienes attiecības ar higiēnu un mārketinga triku - ūdeni, varu derēt, ka diezgan drīz tas pīrsings sapūžņos un būs jāņem ārā.
Maple @ 25.04.2025 11:25Liene takš vakar vairākas reizes uzsvēra, ka sev arī kaut ko darīja/taisīja. Man domāt pirsingu degunā? Es tik minu. Viņa tikai kladzināja un Pozēja krēslā. It kā pēc šitām visām procedūrām alko nedrīkst, bet diez vai šiem abiem tas tik svarīgi. Kivičs klusē pēc vakardienas.
Rozāforums @ 25.04.2025 14:40ja vakardienas raksts un tiktok tiešraide mīziķim nebūs kā reality check/wake up call.......
Mākoņu Dejotāja @ 25.04.2025 13:21
Toties kukuška uzskata, ka ir stila ikona un iedvesma daudzām Latvijas sievietēm. Kā arī regulāri saņem vēstules, kurā saņem slavinišos komentārus par viņas apģerba un aksesuāru izvēli.
Kā arī, kādu laiku atpakaļ organizēja stila kursus ar fotosesiju.
Manās mīļas skauģes novēlu jums tādu pašvērtējumu, kā mūsu minhauzenei.?
gribēju rakstīt, ka neesmu savā pagarajā mūžā tādu ķēmu no vīrieša satikusi, bet tad atcerējos vienu epizodi no māsīcas kāzām pirms daudzdesmit gadiem... tur spēlēja kaut kādi no name muzikanti un pie sintezatora bija kaut kas līdzīgs kivičam. Mēģināja man 'sist kanti' otrajā dienā, atceros tekstu, tādā skumīgā kivičtonī: "man 43 gadi, es zinu, ka izskatās vairāk..." Nu, man bija knapi 27, jau pati jutos veca, bet likās, ka tādi veci veči tā izskatās, nekas sevišķs, tomēr man ar tādiem nav pa ceļam. Ar šodienas acīm redzu, ka gan kivis, gan tas bezvārda bāleliņš galīgi sačākstējuši neatbilstoši saviem gadiem. Plus neizauguša puišeļa uzvedība.LilyLady @ 25.04.2025 12:44
Kivičs uzvedas kā nepieskatīts pusaudzis, kas klases čomiem lielās, cik daudz izdzēris un kādā pālī bijis. Un tai pat laikā viņā ir arī kaut kas ļoti vecišķs, tāds sačūkstējis opis - smagi elpo, knosās, runājot krata to galvu kā parkinsona slimnieks. Kaut gan šim tak pat vēl nav 50 gadu.
qwe @ 25.04.2025 15:27Ak vai mauka izdūrusi pīrsingu savas noļukušajās kokerspaniela ausīs phee
Tuana @ 25.04.2025 15:38
Nu tad tie laikam arī bija tie super lieliskie mega jaunumi, par ko viņa, spārnota un iedvesmota, pēc lielā plosta teicās dalīties “nākamnedēļ” :D
Ļenka citātos: “…being brave, taking risks… blablabla..” Jap jap, Ļenka, tik drosmīgi, tik apbrīnojami, nu īsta rebel, tantukiņ, tu esi!!
Dzintriņa @ 25.04.2025 19:27Madara nobildējusies Douglas sadarbības ietvaros ar Libre ysl smaržām. Kā Tu vispār uzdrīksties? Ļenka tak pirms pāris nedēļām izteicās, ka tās ir VIŅAS mīļākās smaržas.
Dzintriņa @ 25.04.2025 19:27Madara nobildējusies Douglas sadarbības ietvaros ar Libre ysl smaržām. Kā Tu vispār uzdrīksties? Ļenka tak pirms pāris nedēļām izteicās, ka tās ir VIŅAS mīļākās smaržas.