SantaC @ 23.03.2025 11:00Kamēr vecāku DIY rokstāru apvienība dala autogrāfus Latvijas nomalēs, Miai audzināšanu uzņemas uzticamais TikTok.
Rozāforums @ 23.03.2025 02:08https://failiem.lv/u/u7dve4b4sk
SantaC @ 23.03.2025 11:00Kamēr vecāku DIY rokstāru apvienība dala autogrāfus Latvijas nomalēs, Miai audzināšanu uzņemas uzticamais TikTok.
lipsinluka @ 23.03.2025 11:45Ja kādam tas liekas normāli, kur Kivič dzied naktī svešā ballītē un viņam blakus mazā meita dejo, tad gribētos jautājāt - KO DARA BĀRIŅTIESA?
Tam mazajam bērnam jau būtu jāguļ. Un te ir ašķirība, vai tā ir savas mājas ballīte, kurā ir savi zināmi cilvēki un kopā ar vecākiem patusējas līdz aizmieg, vai tā ir naudas pelnīšanas ballīte naktī svešu cilvēku mājā, kur bērns tiek vazāts līdzi katru nedēļas nogali.
Un kā viņa vispār ir piesprādzēta? Plecu lences vairs neder un tāpēc sasprādzētas zemāk? Izskatās, ka no tā krēsliņa jau ir izaugusi.Rietumusawle @ 23.03.2025 14:37
Ziemas jakai nevajadzētu būt mugurā bērnam esot piesprādzētam mašīna, bet jā Kivis Madarai piesējās par bija vai nebija bērns piesprādzēts, bet paši gadiem nedroši pārvada Miu. Par milzu cepuri vispār nav vārdu.
Threados šodien viena dāma bija ļoti aizkustināta, ka vakar vakarā piezvanījusi māsa, apsveikusi un klausulē pats Kivičs nodziedājis dziesmu! 🤦♀️Minelūše @ 23.03.2025 14:34
Es nezinu, smieties vai raudāt. Tā pārdzērusies balss, kas mēģina dziedāt. Un par to vēl maksāt? Pieļauju, ka tiem, kuri tur tādā pašā kondīcijā kratās, ir vienalga, cik kvalitatīvi vepris dzied, bet es labāk kādu playlisti uzliktu, nekā klausītos dzērāja gārdzienos.
bet jūs labāk iečekojat Andrjuhas uzacis 🤣SantaC @ 23.03.2025 11:00Kamēr vecāku DIY rokstāru apvienība dala autogrāfus Latvijas nomalēs, Miai audzināšanu uzņemas uzticamais TikTok.
gan jau tā arī atbildes - tā izskatās laimīgi cilvēki, kuri ir beiguši kopā.😵lipsinluka @ 23.03.2025 13:15Jautājums Kivičiem - Kad mazā meita un pārējie bērni šķirstīs gādīgā Andra pēdējo grāmatu, kurā šajā nedēļas nogalē abi autogrāfus atstājāt, kā atbildēsiet uz viņu mulsumu, ieraugot jūsu seksa bildi sunīšpozā? Par to esat padomājuši, jeb galvenais savu ego apmierināt kivim bija?
un mauka vienmēr uz šo atbild apmēram tā - tur bija arī citi bērni, iedomājieties? Jā tikai tie bērni tā paballē varbūt pāris reizes gadā, kamēr Mia katru nedēļas nogali iegriež balles dzerajiem. Ir atšķirība?McSara @ 23.03.2025 15:03
Piekrītu!
Un ja bāriņtiesa atkal klups virsū, gada tēvs gaudos pa visiem sociāliem tīkliem, ka zog tēvu!
Deģenerāti vārda tiešajā nozīmē!
Mazam bērnam nav jābūt dzērāju vietās pa nakti. Saprotu, vecāki iziet satikties ar draugiem, mājas viesības utt, bet šis nav tas gadījums.
Reāli nesaprotu, šitik klaji izrāda savu attieksmi par bērnu un instances neko. Neviens nesaka, ka Mia jaizņem no ģimenes, bet vecāku kontrolēšanas pasākumi gan būtu regulāri jāveic!
qwe @ 23.03.2025 16:12un mauka vienmēr uz šo atbild apmēram tā - tur bija arī citi bērni, iedomājieties? Jā tikai tie bērni tā paballē varbūt pāris reizes gadā, kamēr Mia katru nedēļas nogali iegriež balles dzerajiem. Ir atšķirība?
Cukurbiete @ 23.03.2025 19:21Es vienīgā nesaprotu, tādiem jāizskatās matiem pēc 2 dienām un 1 mazgāšanas pēc uber krutām procedūrām? Vienalga, pielikti, dabīgi, 100% labāks un koptāks skats būtu, ja vismaz būtu aplīdzināti gali, kaut vai 5cm.
Helga Andersson @ 23.03.2025 15:33bet jūs labāk iečekojat Andrjuhas uzacis ?
jā, to vienu MEGA uzaci 🤣🤣🤣RoyalBlue @ 23.03.2025 20:02
Precīzāk- to vienu!? ???
yay @ 21.03.2025 21:59
uzraksti, lūdzu, man privāti, ja kaut ko īpašu dari, lai ātrāk augtu :)
(nē, man neskauž poda birstes mati)