Mākoņu Dejotāja @ 07.02.2025 00:05"Lienei ir laba sirds. Tas mūsdienās ir liels retums."???
Būtu, tad labāk tieši pateicis, ka profesionālā matu audzētāja ir vienīgā, kas nezāģē un atļauj dzert.
Minelūše @ 07.02.2025 08:46
O jā, tikai sieviete ar ļoti labu sirdi varētu pamest 3 bērnus?Vai viņam pašam vispār liekas loģiski tas, ko viņš saka?
domaju, ka vins tiesam ta doma ar savu maza puisisa domasanu. Bebis, egoists un narciss. Pieaudzis, atbildigs virietis, par ko tadu nepriecatos.Minelūše @ 07.02.2025 08:46
O jā, tikai sieviete ar ļoti labu sirdi varētu pamest 3 bērnus?Vai viņam pašam vispār liekas loģiski tas, ko viņš saka?
ļauj kivičam dzert un lamātiesCastorella @ 07.02.2025 15:15Mani allaž interesē, kā izpaužas tā lienes "labā sirds". Jūt līdzi Āfrikas badacietējiem?
LilyLady @ 07.02.2025 09:32
Neviens no abiem pamuļķiem nav apveltīts ne ar gramu paškritikas. Divi bērnībā pārlutināti, infantili teļi, kas domā, ka ir pasaules nabas.
??
Castorella @ 07.02.2025 15:15Mani allaž interesē, kā izpaužas tā lienes "labā sirds". Jūt līdzi Āfrikas badacietējiem?
Castorella @ 07.02.2025 15:15Mani allaž interesē, kā izpaužas tā lienes "labā sirds". Jūt līdzi Āfrikas badacietējiem?
Mākoņu Dejotāja @ 08.02.2025 02:36
Tu vienkārši neko nesaproti. Liene taču ir teikusi, ka regulāri palīdz citiem bērniem. Kā arī citiem cilvēkiem. Resnais pat teica: "Tikai neviens to nenovērtē."
Tāpat, arī citāti kuri tiek publicēti katru dienu par labo sirdi.
MeltedCheese @ 08.02.2025 08:39Andrim diēta jau beigusies? ???
sivenssivenamdraugs @ 08.02.2025 12:44Andri, kad tava sieva Liene pēdējo reizi samīļoja un apskāva savas TRĪS pamestās meitas? Tā no visas savas LABĀS sirds? Ko? Savus miesīgus bērnus, ne tavu vienu meitu, kura reizēm atbrauc un kopīgo meitu. Ja atbilde atkal ir vainot citu, kāpēc savas TRĪS meitas nesatiek, tad varbūt tāpēc, ka tomēr nav laba sirds? Jums abiem, kuri tik ļoti psiholoģiski satraumējuši šīs meitenes.
Otiiilija @ 08.02.2025 21:54Nu riktīgi nožēlojami Liene pameta bērnus un tagad pat exa vairs nav uz kura novelt savu noskaņošanos pret. Reāli šausmas. Andrim gan nenormāli paveicās tikt vaļā no visiem Lienes trim bērniem un savas Kimas . Jo būsim reāli no paša sākuma viss bija tikai Keitija Keitija un vēlreiz Keitija. Kima bija tikpat random kā Kristofers vai Mia.