Candelaria @ 16.01.2025 22:19Tie nagi tiešām izskatās šausmīgi, man būtu traki kauns ar tādiem apkārt plivināties.
Rozāforums @ 16.01.2025 19:52tuvojas "Zelta Mikrofons", "Muzikālā Banka'', "Supernova'' uttt...bet nu tur jau piedalās tikai nepatiesie,nelaimīgi,geji uttt...dižais mākslinieks tikmēr pirdīs pie tv ar alus bundžu :D
Minelūše @ 17.01.2025 00:17Man kaut kā šķiet, ka ja Ļenka maksātu par manikīru kā visi klienti, viņas nagi izskatītos pavisam savādāk. Bet par velti strādāt nevienam nav vēlmes, ieskaitot manikīri. Gan jau līdz kaklam pieriebusies Ļenka, kura regulāri čīkst pēc sadarbībām un neko nemaksā. Attiecīgi arī neviens necenšas viņai tos nagus baigi rūpīgi taisīt. Varbūt cerībā, ka Ļenkai nepatiks un vairs haļavu diedelētāja turp nenāks.
Pikachio @ 16.01.2025 22:14Liene, ja tu šo lasi.
Tas manikīrs ir drausmīgs?♀️ Bez heita vai kā tur vēl, bet kā sievietei sievietei vienkārši saku-tas ir drausmīgs. Es saprotu, ka par velti un tad jāķer ciet, bet tas galīgi nav tā vērts. Tādiem nav jāizskatās gēla nagiem. Forma, resnums-katastrofa.
Esmu pārsmējusies! Lūk, dēļ šādām asprātīgām vella vecenēm es šeit apgrozos👍EsRedzējuKa @ 17.01.2025 05:56
Man pat šķiet, ka Ļenka ir tā, kura pār lūpām nevar nevienu vārdu pārlikt. Drīzāk Kivičs kaut kad zvanījis vai bijis salonā. Iesāka ar to, ka ir pasaulslavens mūziķis un 1997.gada Mazpisānu strītbola čempions. Un šeit ir talantīgā sieviņa ar 7 profesijām, varbūt var piedāvāt kādu sadarbību, mums ir tika daudz indiešu sekotāju, ka jums būs nu taaaaada reklāma, ka nu tikai.
Tas ir Lienes gaumē. Tāpat kā satriecošās skropstas.Rietumusawle @ 17.01.2025 05:38Tie nagi tik smagneji un maksligi izskatas.
Standby @ 17.01.2025 14:00Pirksti uz augšu saliekti,nav ar pārējo plaukstu vienā līmenī,tāpēc vairāk krunku izskatās. Ja būtu uz leju,tad normāla roka.
Jā, asiņainas, uztūkušas kutikulas! Tur tā salona manikīre tāda bīstama izrādās, bet Ļenkuce gatava visu pieciest, galvenais, lai pakalpjums par brīvu.Knabsab @ 17.01.2025 18:09Tie nagi ir ārprāts! Tur tak kutikulas visas asiņainas izskatās! Un tik biezi tie nagi... veeeh, Lienes gaumē.
Tas Atomic ir arī kārtējā piramīda?
Un meitenes, nu vai nav ģeniāla ideja - pasākums par to kā sagatavoties fotosesijai???? Like whaaaat?