Bjork @ 03.05.2023 19:49Darja nebija tā, kas kko tai Vuceenai darīja. Man liekas, ka Vuceena kkādu Darju tur slavēja.
elfa* @ 03.05.2023 19:51
Man liekas, tur puse NL čiepu tagad uz šī viļņa ir :D. Jo Sauliete stabili nesen sajūsminājās par šito Darju un savu dizainu. Un vai tik Egita arī ne...?
LilyLady @ 03.05.2023 14:40Nav šaubu, ka vēstules autore ir vecā plekste. Narcise nespēja uzrakstīt komplimentu Kivičam, nepieminot pati sevi. Otrs, kas nodod, ir "Tu, Tev" ar lielo burtu. Baigi centusies sawļu stilā rakstīt ar kļūdām, bet pa vidam tie pieklājīgais "Tu, Tev" tāpat kā "Jums" viņai vienmēr ar lielo. Un pavisam Lienītes stilā - ieciklēšanās uz narcisiem un psihopātiem - sevišķi teikums "sanāca dziļāk papētīt šo tēmu". Atradusies pētniece, profesore, zinātņu kandidāte. Jo tāpat kā plekste nespēj nepieminēt sevi, viņa nespēj arī caur puķēm neuzdirst Madarai. Kiviča ex no viņas slimās galvas nepazūd ne mirkli. Tagad ar savām apakšveļas bildēm vispār atkal noraus birstei pienu, mati kritīs laukā un artrīts atgriezīsies.?
SantaClub @ 03.05.2023 17:13Noskatījos to Ģimene Burkā sēriju, kur Kirkira mazgā sava vīra piedirstās apakšbikses. Lūk, laiki pienākuši - 1188 TV vairs nav citu ko rādīt kā Ļenkas draudzene mazgā sūdus no sava veča apakšbiksēm.?♀️Pretīgi!
Helga Andersson @ 03.05.2023 20:50Oooooo Tuntuļu Andrītim maģiskais piedāvājums ? ček it aut ?
Helga Andersson @ 03.05.2023 20:50Oooooo Tuntuļu Andrītim maģiskais piedāvājums ? ček it aut ?
SantaBarbara @ 03.05.2023 20:51
100 punkti ,ka Liene rakstījusi !
Viena lieta ,kas lienei zīmīga bija teikumus “lika padomat..”
Ar to frazi Liene biezi atbild uz jautājumiem,ka tēma lika vinai padomat utt!
Otra lieta ,tikai lienei biezi teikums sastav no 1 vārda !
Esmu ievērojusi ,ka vina biezi tā raksta ,nevis pilni paplasinati teikumi,bet viens vards un viss!
Šaja vestule bija ari tāds “teikums “ tas ir Lienes rakstibas stils 100%.
visslabi @ 03.05.2023 22:04
Protams. Un tas, ka vienā vēstulē ir gan Madaras apdiršana caur puķītēm, gan sevis pašas pieminēšana - savas intervijas. Un, protams, uzkrītošā gramatika:D No visa pa bišķiņam:D
teberebe @ 03.05.2023 21:25
ne reklamas haštags, ne komentārs par azartspēlēm, plus vēl alko glāze rokā. Izcila reklāma/sadarbība, bravo.
Brenda9 @ 03.05.2023 22:23Labi, Kiviči ta Kiviči, bet es nesaprotu, kāpēc tik daudzas tā idealizē Madaru, cik viņa skaista un perfekta… manuprāt, normāla sieviete. Redzams, ka viņai patīk ļoooti fotošopēt seju, pamainīt sejas formu un uzķūnēt kopainu. Redzēju viņu šovā, nu vienkārša, glīta sieviete ar koši baltu smaidu.
Instagram bildēs sevi saķūnē par baigo lelli, bet ja viņa tā jūtas forša, lai jau, kāda gan citiem daļa.
Bet par to, ka Ļenka skatās uz viņas bildēm un no tā iespaidojas, iekrīt depresijā utt., šādas fantāzijas izklausās dīvaini. Nav jau tā, ka Kivičš būtu viņu pametis un aizskrējis pie tādas Madaras, lai šī sēdētu un raudātu, ka neizskatās pēc Madaras. Jūs arī krītat depresijā, kad jūsu puiša vai vīra bijusī ieliek jaunu, smuku bildi, bet jums pašām tik labi nesanāk pozicionēties Instagram ? Lai gan Ļenka nav īpaši gudra un vieda, nedomāju, ka viņas ikdienu ietekmē, ka Madara ir ielikusi jaunu fotku ar sevi. Tāpat arī nedomāju, ka Ļenka jūtas apdraudēta, Madara ar Kivi kopā točna nesaies.
Brenda9 @ 03.05.2023 22:23Labi, Kiviči ta Kiviči, bet es nesaprotu, kāpēc tik daudzas tā idealizē Madaru, cik viņa skaista un perfekta… manuprāt, normāla sieviete. Redzams, ka viņai patīk ļoooti fotošopēt seju, pamainīt sejas formu un uzķūnēt kopainu. Redzēju viņu šovā, nu vienkārša, glīta sieviete ar koši baltu smaidu.
Instagram bildēs sevi saķūnē par baigo lelli, bet ja viņa tā jūtas forša, lai jau, kāda gan citiem daļa.
Bet par to, ka Ļenka skatās uz viņas bildēm un no tā iespaidojas, iekrīt depresijā utt., šādas fantāzijas izklausās dīvaini. Nav jau tā, ka Kivičš būtu viņu pametis un aizskrējis pie tādas Madaras, lai šī sēdētu un raudātu, ka neizskatās pēc Madaras. Jūs arī krītat depresijā, kad jūsu puiša vai vīra bijusī ieliek jaunu, smuku bildi, bet jums pašām tik labi nesanāk pozicionēties Instagram ? Lai gan Ļenka nav īpaši gudra un vieda, nedomāju, ka viņas ikdienu ietekmē, ka Madara ir ielikusi jaunu fotku ar sevi. Tāpat arī nedomāju, ka Ļenka jūtas apdraudēta, Madara ar Kivi kopā točna nesaies.
Apple of my eye @ 03.05.2023 22:27
Esmu jau komentējusi - arī nesaprotu to Madaras idealizēšanu. Tieši tā - stipri par daudz photoshop!!! Mans minējums bija tāds, ka cilvēkiem patīk balts un melns. Labais un ļaunais :D "Stulbā" Liene un "perfektā" Madara
Protams, protams 😂😂😂 Neviens nav aizmirsis birstes kreiso IG kontu, kuru sava stulbuma pēc pat nebija pārveidojusi un viņas komentārus pie Madaras bildēm 😂 Nabags rakstija tik slimus komentārus, ka tur ne tikai skaudība līda pa visām vīlēm, bet arī plānprātība.
Jā, bet tas nenotiks NEKAD.Brenda9 @ 03.05.2023 22:38
Ā pareizi, kaut kas bija tāds. Tad jau laikam tomēr viņai skauž.
Bet kā jums liekas, Kivičš reāli piekristu pamest Lieni un atgrieztos pie Madaras, ja pēkšņi notiktu kā seriālā, un Madara teiktu, mīļais Andri, nāc atpakaļ, sāksim no jauna un būsim atkal ģimene ? ?