Pikachio @ 29.04.2023 22:31
Viņai tās botes un bikses,kas jau cik ilgi ir kājās,uzradās ,kad viņa palika pie Graudiņiem cik tur tās dienas.
Visticamāk kāds atdeva,jo pārāk izskatās pēc zēnu apaviem un biksēm.
Gardenia @ 30.04.2023 01:47Vismaz cik es satiku mazos, tad viņiem gribās kaut ko paņemt no tā ko vecāki ēd, var banāli teikt ja ierauga ko pieaugušais mutē bāž viņi arī grib nogaršot. Vienaldzība nav vietā.
Protams, ka to var redzēt, ka Miai tiek Graudiņu bērnu drēbes, nav jau it kā slikti un nepareizi, bet viņi sevi pozicionē par bagātniekiem.vivii @ 30.04.2023 01:55
Man arī tā liekas, ka Graudiņa jau vairākas reizes ir atdevusi savu bērnu drēbes, bet botas gan man izskatās ok, vismaz nav rozā vai traki meitenīgās.
Gardenia @ 30.04.2023 02:22Varbūt man kāda piekritīs, ja nebūtu pamperu, mammas īpaši Kiviečiene iemācītu pie poda ātrāk bērniņu. Es nekādā gadījumā nenoniecinu to kas ir tagad, pamperi gan jau ir forši. Tikai man saskarsme ar draudzeni viņai dēlam jāiet bija skolā (Varēja iet pagājušā gadā Vai šogad)). bet viņš regulāri dārziņā pieliek biksītes, pa lielam. Nezinu cik pareizi viņai to teicu vai nē, bet bērni ir nežēlīgi, ja apkakāsis skolā nez vai klases biedri aizmirsīs līdz izlaidumam:( Iespējams man nav taisnība, bet bērnu apsmietu, vismaz manā laikā nežēlīgi!
visslabi @ 29.04.2023 20:14
Viņa tiešām uzvedas kā ragana. Ļauna, skaudīga un pilna ar naidu.
Tuana @ 30.04.2023 03:03
Man ir mazāk gadu kā Jums, teiksim tā- jaunās paaudzes māmiņa, bet es piekrītu. Savu mazo sistemātiski uzliku uz podiņa pasēdēt (pēc ēdienreizēm, piemēram) apm.no gada vecuma, lai līdz bērnudārza gaitām iemācās to apgūt (līdzās vairākiem citiem iemesliem, uzskatīju arī, ka audzītēm nav jāmaina mana bērna pampers, tāpat rūpju pietiek). Tiklīdz iemācījās staigāt - tā jau pats gāja. Nekas tāds īpašs, manuprāt. Jā, mammas pacietību un iejūtību vajag, vienmēr noreaģēt, parādīt, kas darāms, sagaidīt, nesteidzināt utt. Bet šajā diskusijā vispār to pat pieminēt ir nevietā, Lienei līdz mēnesim kaut kāda tur bērna audzināšana, uzmanība un aprūpe. Izskatās, ka iepriekš radi visu ir darījuši, pat “rokstārs” Kivis par bērniem zin vairāk.
Protams, ka trīsgadīgai meitenītei nevajag neko rozā un meitenīgu, rozā un meitenīgs jāvalkā plekstes Lienes vecumā. Meitenītei vajag visu tumšu, lai neredz, ka netīrs (tas jau nenozīmē,vivii @ 30.04.2023 01:55
Man arī tā liekas, ka Graudiņa jau vairākas reizes ir atdevusi savu bērnu drēbes, bet botas gan man izskatās ok, vismaz nav rozā vai traki meitenīgās.
Zapte @ 30.04.2023 03:51Mīļās lezbes ar nokaltušajām vagīnām, lūdzu, nepiniet solīdas raganas vienā pineklī ar Roulingas glupajiem izdomājumiem - Cūkkārpu (WTF tas vispāŗ ir?) un tamlīdzīgiem murgiem. Un, protams, trešajai Gailenei, gluži tāpāt kā WTF izdomātajai Cūkkārpai, viņas Pudiņu salu autorei un HP nav ne mazākā sakara ar īstām raganām.
Gardenia @ 30.04.2023 01:43Es apbrīnoju to Kiviču nolaidību kur Kivičiene pazicionē sevi par labu 4 bērnu māti! Nu kā Mia aug tādos apstākļos kur ir pilnīgi vienaldzīga pret ēdienu? Manējais vismaz kādreiz bija gatavs izķert visu no rokām, vismaz noteiktu nogaršot, ja nepatīk cits jautājums, bet ja garšoja nevarēja atkāpties. Uz jauno gadu gatavoju siļķi kažokā, nogaršoja bieti 10-mēnešos pliku vārītu bieti, vispār bija stāvā sajūsmā un pieprasīja visu laiku vēl, vidēja izmēra bietīti jau ielocīja iekšā. Pa gabaliņam jau bija iepazinies, bet es zinu kā bērns ja ir pieradis pie cita ēdiena tad viņš visu grib nogaršot. Nevar būt, ka man tā vienīgajai. :(
ZapeNape @ 30.04.2023 07:58Protams, ka trīsgadīgai meitenītei nevajag neko rozā un meitenīgu, rozā un meitenīgs jāvalkā plekstes Lienes vecumā. Meitenītei vajag visu tumšu, lai neredz, ka netīrs (tas jau nenozīmē,
ka nav netīrs) un planckai nav jāmazgā. Tāda planckas loģika.?
MačuPikču @ 30.04.2023 09:40LilyLady - arī Keitija bija šonakt tajā ballītē. Uz dīvānā nabadzīte nobesījusies sēdēja.
Tieši uz desertu bija emocija,skatījās un stiepās,tikai superpapucis izlikās neredzam!Gardenia @ 30.04.2023 01:27Protams, ka Mia forši jūtās pie Graudiņiem. Tie nav tik bezatbildīgi un video varēja redzēt, ka Mia ēd citu ēdienu bez pudeles. Izbauda pat plikas maizītes garšu, ne tā kā ar Kiviču vakariņu šovā, 0 emocijas uz ēdienu. Varēja noprast, ka neko nedod pat uz desertu nebija emociju. Man jau piemirsies, bet cik atceros man bērns neēda vairs nekādus maisījumus gada vecumā, šķiet jau drusku pirms tam. Dārzeņu biezeni ar vārītu teļa gaļiņu (pašķindru uz teļa gaļas bulpjona), smalku olu kulteni, pa karotītei minimāli. No augļiem viens no pirmajiem bija banāns. Piecu mēnešu vecumā pat izbaudīja pirmās dārza zemenes pa krikumiņumam, uz rudeni jau mellenes. Svaigos sierus protams, ne kārumu, bet mājās gatavotos biezpienveidīgos. Kalcija devai pierīvēju vēlāk labus sierus pie dārzeņu biezeņa, protams ar daktera atļauju. Cik atceros pudeli izmantojām ar ūdeni vai tēju pastaigas laikā tika, ne maisījumu! Mājās bija jau sen iemācījies dzert ar to bēbju kruzī kur caurumiņi, ne soska , bet pudeli nē neņēma, ja nu tik pa malciņam karsētu lauku pieniņu uzdzert dārzeņu maisījumam. Cik atceros dakteri kādreiz mazie bija jāsāk piebarot no 4 mēnešiem vai pēc. ja nemaldos pirmais bija olas dzeltenumiņš. Vai Mia ir ko tādu vispār baudījusi?
ZapeNape @ 30.04.2023 07:58Protams, ka trīsgadīgai meitenītei nevajag neko rozā un meitenīgu, rozā un meitenīgs jāvalkā plekstes Lienes vecumā. Meitenītei vajag visu tumšu, lai neredz, ka netīrs (tas jau nenozīmē,
ka nav netīrs) un planckai nav jāmazgā. Tāda planckas loģika.?
flamingovivii @ 30.04.2023 10:35
Nu gan! Tikai tāpēc, ja kādam nepatīk rozā un meitenīgais apģērbs, uzreiz planckas loģika? :D
Ja godīgi, es reizēm ar šausmām noskatos, uz tām nabaga meitenītēm, kuras ir noģērbtas no galvas līdz kājām rozā, kruzuļi tur, kruzuļi šitur. Traģiski!