KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Un pat tam video ar Miu ir uzlikti nenormali filtri pa virsu, tapec jau ta bilde ir tik neskaidra, paskatoties uz to veco, infantilo, pratu izkukujoso prieka meitu, tiesam jasaka:"Pratinj, nac majas! Tu, Liene Liepinja ar savu izskatu un uzvedibu esi apkaunojums visam 40+ sievietem. Un liec vienreiz to nabaga bernu gulet, nevis sedi visu laiku teftelim klat."
28.04.2023 23:56 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Helga Andersson @ 28.04.2023 23:02
Un vēl - tik paredzami - ja kāds uzsauc ēdmaņas, tad Lienīte uzreiz ieliek storijā, ja ne, tad vai nu te mēs ēdām, bet bez paikas bildēm, vai arī te mēs neēdām, jo man neinteresē ? nu tāda lūzeriene, būtu vismaz pratusies smuki melot tā, lai visiem nav skaidrs, ka sprauž batonus ?

Ja tur cienātu ar kūkām, Liene tūlīt to visu nofočētu un publicētu, nemaz neatceroties šī paša rīta apgalvojumu, ka saldumus neēd.
28.04.2023 23:59 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Vot, tā ir popularitāte uzstāties kaut kāda bomžatņika, vai pagrabā, uz kuru ir atnākuši aptuveni ap 10.cilvēkiem.
29.04.2023 00:06 |

Reitings 9467
Reģ: 14.04.2023
Helga Andersson @ 28.04.2023 23:02
Un vēl - tik paredzami - ja kāds uzsauc ēdmaņas, tad Lienīte uzreiz ieliek storijā, ja ne, tad vai nu te mēs ēdām, bet bez paikas bildēm, vai arī te mēs neēdām, jo man neinteresē ? nu tāda lūzeriene, būtu vismaz pratusies smuki melot tā, lai visiem nav skaidrs, ka sprauž batonus ?
Gribas uzrakstīt kā pusaudzim - lollolololll.. :D Tas ir tik smieklīgi, ka ceļojumos viņi ir badā :D
29.04.2023 00:07 |

Reitings 111
Reģ: 31.10.2022
Aizkraukles Pārdevēja @ 28.04.2023 23:01
Tas video ar Miu... Negribu atkal sākt to pašu uz riņķi.. Ļenka cenšas parādīt kā tād mīlošu mātīti - laikam palasīja forumu, bet var redzēt bērna acīs, ka dusmīga un grib gulēt un tiek filmēta piespiedu kārtā

Nu cik var jau pārspīlēt?! Apskatījos to video, bet nevienā vietā neredzēju, ka meitene būtu dusmīga vai piespiedu kārtā tiktu filmēta!
Jūs pašas esat nenormāli apsēstas ar visu, kas ap Lieni un Andri, pilnīgi visu heitojat!
Viena lieta, ka Miai jābūt savā gultiņā, klusumā, bet cita lieta izpūst no tā heitu, ka viņa ir dusmīga un tiek filmēta piespiedu kārtā!
Mia izskatās pēc tipiska trīsgadnieka, kuram katru sekundi mainās emocijas sejiņā. Smaida, nopietni aizdomājas, tad pasmaida, ar rociņu kaut ko pamāj. KURĀ vietā ir tās dusmas vai pretestība, lai nefilmē?!?!
Pašas esat tikpat stulbas cik tie, kurus aprunājat!
29.04.2023 00:12 |

Reitings 6312
Reģ: 01.04.2023
Bet vispār kā tas nākas, ka viņi visu laiku knapinās ar naudu? Ne īsti drēbes var nopirkt, ne ko citu atļauties. Tikai nosiekaloties. Tomēr taču Kuilim ir tie koncerti katru vīkendu, šovs, raidījums, kaut kādi ieņēmumi taču tur salasās, alimentus un nodokļus arī nemaksā. Alkoholu lēto tempj, vai arī saēdas un sadzeras pie Graudiņiem un pasākumos, kur spēlē. Kur tā nauda paliek? Vai tiešām Kivis būtu tik gudrs, ka krātu slepus un tēlotu, ka nav, zaķīt, nu ņau man naudiņas.
Salīdzinājumam : ar Madaru taču viņš arī līdzīgi dzīvoja, viņa ar 2 bērniem mājās un viņš tāpat pa krogiem muzicēja, bet viss itkā bija, tāda normāli nodrošināta, labklājīga ģimene.
Pret Madaru bija dāsnāks un Lienei atmet tikai kapeikas? Agrāk šams intervijās lielījās, kā pēc končiem ierodoties mājās, nometot naudas žūksni Madarai. Izskatās, ka pret Lieni ne tuvu tā, pašai jādīc sadarbības, lai matus elementāri piekrāsotu un jātēlo, ka pat ēdiens negaršo….
29.04.2023 00:17 |

Reitings 814
Reģ: 31.03.2023
Par naudu.. nu neticu par nekādiem 4 tūkstošiem. Pēc tiem koncertiem un privātajiem pasākumiem, kas maksas tādu naudu.. kaut ko gudri dir*, mēģina no sevis nez ko parādīt, traki piepeasits.. man ož pec izmisuma, ka dzied arī pa kapeikām.. neticu, ka maksa vairāk ka tas pašas kapeikas. Plus izbraukāšana - degviela nav lēta šobrīd. Neticu, ka kopumā baigie tūkstoši sanāk, īpaši, ja patīk iedzert.
29.04.2023 00:45 |

Reitings 916
Reģ: 06.04.2020
Kāda Lienīte kautra, neesmu trenējusi “TO” vietu, “Dēē” pat “dibens” nevar pār lūpām pārspļaut. Katja gan māk lamāties trīsstāvīgi un dzert piecstāvīgi 😀
29.04.2023 00:48 |

Reitings 25990
Reģ: 07.06.2022
Tuana @ 29.04.2023 00:17
Bet vispār kā tas nākas, ka viņi visu laiku knapinās ar naudu? Ne īsti drēbes var nopirkt, ne ko citu atļauties. Tikai nosiekaloties. Tomēr taču Kuilim ir tie koncerti katru vīkendu, šovs, raidījums, kaut kādi ieņēmumi taču tur salasās, alimentus un nodokļus arī nemaksā. Alkoholu lēto tempj, vai arī saēdas un sadzeras pie Graudiņiem un pasākumos, kur spēlē. Kur tā nauda paliek? Vai tiešām Kivis būtu tik gudrs, ka krātu slepus un tēlotu, ka nav, zaķīt, nu ņau man naudiņas.
Salīdzinājumam : ar Madaru taču viņš arī līdzīgi dzīvoja, viņa ar 2 bērniem mājās un viņš tāpat pa krogiem muzicēja, bet viss itkā bija, tāda normāli nodrošināta, labklājīga ģimene.
Pret Madaru bija dāsnāks un Lienei atmet tikai kapeikas? Agrāk šams intervijās lielījās, kā pēc končiem ierodoties mājās, nometot naudas žūksni Madarai. Izskatās, ka pret Lieni ne tuvu tā, pašai jādīc sadarbības, lai matus elementāri piekrāsotu un jātēlo, ka pat ēdiens negaršo….

Es arī brīnos, kur tad paliek tas piķis, pat nokost tādu ir pagrūti, ja kož tikai lētos alēnus, jo nekam jau šie netērē. Bet - zinot, kāds Kivka dirsējs, uz to itin skeptiski jāskatās, jo diez vai pelna tik daudz kā ir izlielījies 😏
29.04.2023 00:52 |

Reitings 100
Reģ: 22.05.2022
Krizdole @ 28.04.2023 18:18

Galvenais, ka acis redz ? tāpēc arī varbūt liek tās šausmīgās skropstas un melno make up, lai vismaz kaut kas tajā bēšajā pleķī izceļas, a tā i nesaprastu - dibens vai seja ?

Kā teica manā bērnībā (atvainojos par manu franču valodu):
"Tā nav dzīve, tā ir dzeja – kāda dirsa, tāda seja"
29.04.2023 03:35 |

Reitings 974
Reģ: 24.01.2022
Tuana @ 29.04.2023 00:17

Madara nedzēra😁
29.04.2023 07:35 |

Reitings 6571
Reģ: 10.01.2023
Liene tak tiešām nav normāla!! Esmu ragana… neviens ļaundaris vēl nav atgriezies.. (wtf) par to rakstīt ap 5iem no rīta.
29.04.2023 07:57 |

10 gadi
Reitings 2800
Reģ: 20.06.2013
Vecā kraņa nakts delīrijā ielikusi komentārus no FB 1188raksta, tik kāpēc neielika tos pašus labākos par dzeršanu un dzeguzi?😀
Ragana..
😀Baigi grib iebiedēt,lai par šo nedirš...🤣🤣par vēlu lienīt, tu visu esi tik tālu sadirsusi, ka par tevi ņirgs un ņirgs un ņirgs .... Pat savu vienīgo iespēju reabilitēties sabiedrības acīs esi pazaudējusi - audzināt savu vienīgo palikušo bērnum, tā vietā tu esi viņu pataisījusi par mežonīgu mauglēnu
29.04.2023 08:56 |

Reitings 13048
Reģ: 10.11.2022
Vārdotāja @ 29.04.2023 07:57
Liene tak tiešām nav normāla!! Esmu ragana… neviens ļaundaris vēl nav atgriezies.. (wtf) par to rakstīt ap 5iem no rīta.
loti jauki ir dzivot bez draugiem? jauniegutos neskaitu, jo tas nav raditajs. Tikai tad, ja pats esi vainigs, cilveki no tevis noversas. Vai to nejut? Blakus esosu launumu vienmer jut, tapec cilveki pazud. Ja visi pazud no dzives - mamma, masa, berni, draugi, vai nejut, ka ragana pati launa, citus par tadiem saucot. No milestibas pret citiem, ne smakas, tikai, cik izdevigi taja laika, kad nepieciesami. Pec tam samazgu spainis pat sev vistuvakajiem. Un launi esot citi. Ak Lenka, Lenka.
29.04.2023 09:08 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
Helga Andersson @ 29.04.2023 00:52

Es arī brīnos, kur tad paliek tas piķis, pat nokost tādu ir pagrūti, ja kož tikai lētos alēnus, jo nekam jau šie netērē. Bet - zinot, kāds Kivka dirsējs, uz to itin skeptiski jāskatās, jo diez vai pelna tik daudz kā ir izlielījies ?

Varbūt ātrie kredīti ir bijuši, tad naudiņas daudz aiziet un alus vairs nav lēts
29.04.2023 09:31 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Smieklīgi, ka Lienei viens posts: nu tāds mobings notiek.
Nākošais posts: tikai fani, fotogrāfēšanās un autogrāfi esot, nekāda heita.
😀
29.04.2023 09:40 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Izlasīju šorīt to viņas Instagram pļūku un smējos kā kutināta. Tā jau man likās, ka nepaies ne 5 minūtes un Lienītei būs par maz ar simtu cilvēcisku talantu sev piedēvēšanu. Ar laiku viņa sagribēs arī pārdabiskas spējas.
Ragana😁 Cūkkārpas absolvente atradusies😁Harijs Poters atpūšas.
Tā vietā, lai pārpālī draudētu pieburt nelabvēļiem nelaimes, es Lienes vietā padomātu, kāpēc cilvēki mani tā necieš. Kāpēc tur nav neviena pozitīva komentāra? Kāpēc visi par mani ņirgājas? Varbūt tāda attieksme tomēr ir mana vaina?
29.04.2023 10:06 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Vārdotāja @ 29.04.2023 07:57
. Te jāpiekrīt, ir dīvaina viņa un nikna. Ko var darīt bezdarbniece brīvdienā 5 no rīta? Kāpēc jādrukā sviests? Būtu darbu meklējusi, ar bērnu nodarbotos, brīvdienā ar ģimeni kur aizbrauktu pie dabas. Kādi vienu hobiju attīstītu, kursos ietu. Ne taču, tā vietā idiotisms liek instagramā, par ko visi smejas. Nu nepielec ka kas jāmaina?
29.04.2023 10:11 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Man arī neticās, ka Kivis pelna 4k/mēn., lai gan, pāris reizes, forumā tika rēķināts, cik aptuveni viņš pelna um +/- tāda summa arī sanāca, jo pāris meitenes bija viņam rakstījušas un prasījušas, cik maksā privātie koncerti. Un vēl bija pāris, kurām pazīstamie bija par tādu “izcenojumu” arī Kivi nolīguši, neatceros, cik viņš prasīja par 1h, bet vai nebija kaut kādi 150€/h?
Zinot Kivi, iespējams, viņš tikai pusi atvēl ģimenes budžetam, jo varbūt viņam ir galvā iesēdies no Madaras laikiem, ja visu naudu atdos sievai, pretī dabūs tikai nepateicību? 😅😂
Un toreiz, kad viņš piedalījās to džeku live, kur spēlēja online spēles, tad viņš izteicās, ka cik viņš neesot spēlējis tādas spēles, mūžīgi zaudē, varbūt viņš mēdz nospēlēt naudu aparātos? 😂
29.04.2023 10:12 |

Reitings 2470
Reģ: 16.02.2021
Kam tā profesionālā ragana gribēja uzdot tik agri tos jautājumus? Beigās tik viens bija un tas arī izskatījās no pašas profesionālās raganas 😁
29.04.2023 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits