Helga Andersson @ 28.04.2023 23:02Un vēl - tik paredzami - ja kāds uzsauc ēdmaņas, tad Lienīte uzreiz ieliek storijā, ja ne, tad vai nu te mēs ēdām, bet bez paikas bildēm, vai arī te mēs neēdām, jo man neinteresē ? nu tāda lūzeriene, būtu vismaz pratusies smuki melot tā, lai visiem nav skaidrs, ka sprauž batonus ?
Gribas uzrakstīt kā pusaudzim - lollolololll.. :D Tas ir tik smieklīgi, ka ceļojumos viņi ir badā :DHelga Andersson @ 28.04.2023 23:02Un vēl - tik paredzami - ja kāds uzsauc ēdmaņas, tad Lienīte uzreiz ieliek storijā, ja ne, tad vai nu te mēs ēdām, bet bez paikas bildēm, vai arī te mēs neēdām, jo man neinteresē ? nu tāda lūzeriene, būtu vismaz pratusies smuki melot tā, lai visiem nav skaidrs, ka sprauž batonus ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 28.04.2023 23:01Tas video ar Miu... Negribu atkal sākt to pašu uz riņķi.. Ļenka cenšas parādīt kā tād mīlošu mātīti - laikam palasīja forumu, bet var redzēt bērna acīs, ka dusmīga un grib gulēt un tiek filmēta piespiedu kārtā
Tuana @ 29.04.2023 00:17Bet vispār kā tas nākas, ka viņi visu laiku knapinās ar naudu? Ne īsti drēbes var nopirkt, ne ko citu atļauties. Tikai nosiekaloties. Tomēr taču Kuilim ir tie koncerti katru vīkendu, šovs, raidījums, kaut kādi ieņēmumi taču tur salasās, alimentus un nodokļus arī nemaksā. Alkoholu lēto tempj, vai arī saēdas un sadzeras pie Graudiņiem un pasākumos, kur spēlē. Kur tā nauda paliek? Vai tiešām Kivis būtu tik gudrs, ka krātu slepus un tēlotu, ka nav, zaķīt, nu ņau man naudiņas.
Salīdzinājumam : ar Madaru taču viņš arī līdzīgi dzīvoja, viņa ar 2 bērniem mājās un viņš tāpat pa krogiem muzicēja, bet viss itkā bija, tāda normāli nodrošināta, labklājīga ģimene.
Pret Madaru bija dāsnāks un Lienei atmet tikai kapeikas? Agrāk šams intervijās lielījās, kā pēc končiem ierodoties mājās, nometot naudas žūksni Madarai. Izskatās, ka pret Lieni ne tuvu tā, pašai jādīc sadarbības, lai matus elementāri piekrāsotu un jātēlo, ka pat ēdiens negaršo….
Krizdole @ 28.04.2023 18:18
Galvenais, ka acis redz ? tāpēc arī varbūt liek tās šausmīgās skropstas un melno make up, lai vismaz kaut kas tajā bēšajā pleķī izceļas, a tā i nesaprastu - dibens vai seja ?
Tuana @ 29.04.2023 00:17Bet vispār kā tas nākas, ka viņi visu laiku knapinās ar naudu? Ne īsti drēbes var nopirkt, ne ko citu atļauties. Tikai nosiekaloties. Tomēr taču Kuilim ir tie koncerti katru vīkendu, šovs, raidījums, kaut kādi ieņēmumi taču tur salasās, alimentus un nodokļus arī nemaksā. Alkoholu lēto tempj, vai arī saēdas un sadzeras pie Graudiņiem un pasākumos, kur spēlē. Kur tā nauda paliek? Vai tiešām Kivis būtu tik gudrs, ka krātu slepus un tēlotu, ka nav, zaķīt, nu ņau man naudiņas.
Salīdzinājumam : ar Madaru taču viņš arī līdzīgi dzīvoja, viņa ar 2 bērniem mājās un viņš tāpat pa krogiem muzicēja, bet viss itkā bija, tāda normāli nodrošināta, labklājīga ģimene.
Pret Madaru bija dāsnāks un Lienei atmet tikai kapeikas? Agrāk šams intervijās lielījās, kā pēc končiem ierodoties mājās, nometot naudas žūksni Madarai. Izskatās, ka pret Lieni ne tuvu tā, pašai jādīc sadarbības, lai matus elementāri piekrāsotu un jātēlo, ka pat ēdiens negaršo….
loti jauki ir dzivot bez draugiem? jauniegutos neskaitu, jo tas nav raditajs. Tikai tad, ja pats esi vainigs, cilveki no tevis noversas. Vai to nejut? Blakus esosu launumu vienmer jut, tapec cilveki pazud. Ja visi pazud no dzives - mamma, masa, berni, draugi, vai nejut, ka ragana pati launa, citus par tadiem saucot. No milestibas pret citiem, ne smakas, tikai, cik izdevigi taja laika, kad nepieciesami. Pec tam samazgu spainis pat sev vistuvakajiem. Un launi esot citi. Ak Lenka, Lenka.Vārdotāja @ 29.04.2023 07:57Liene tak tiešām nav normāla!! Esmu ragana… neviens ļaundaris vēl nav atgriezies.. (wtf) par to rakstīt ap 5iem no rīta.
Helga Andersson @ 29.04.2023 00:52
Es arī brīnos, kur tad paliek tas piķis, pat nokost tādu ir pagrūti, ja kož tikai lētos alēnus, jo nekam jau šie netērē. Bet - zinot, kāds Kivka dirsējs, uz to itin skeptiski jāskatās, jo diez vai pelna tik daudz kā ir izlielījies ?
. Te jāpiekrīt, ir dīvaina viņa un nikna. Ko var darīt bezdarbniece brīvdienā 5 no rīta? Kāpēc jādrukā sviests? Būtu darbu meklējusi, ar bērnu nodarbotos, brīvdienā ar ģimeni kur aizbrauktu pie dabas. Kādi vienu hobiju attīstītu, kursos ietu. Ne taču, tā vietā idiotisms liek instagramā, par ko visi smejas. Nu nepielec ka kas jāmaina?Vārdotāja @ 29.04.2023 07:57Liene tak tiešām nav normāla!! Esmu ragana… neviens ļaundaris vēl nav atgriezies.. (wtf) par to rakstīt ap 5iem no rīta.