KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 869
Reģ: 03.11.2022
u.604737e44a238 @ 28.04.2023 12:43

Es domāju, ka tas ir skopā Tefteļa plāns - likt Lienei spēlēt bungas, lai nav bundziniekam jāmaksā.

Tad jau Ozoliņmārim vairs nebūs darbiņa…. Bet varbūt viņš gudrs un tādā veidā cer atkratīties no spēlēšanas rētainajos😂
28.04.2023 12:59 |

Patīk
Reitings 23345
Reģ: 09.12.2015
VissIrSlikti @ 28.04.2023 12:54
Ņemot vērā, ka kaut kāda muzikālā izglītība man ir, izskatās, ka Lieņukam bungojot ar ritma izjūtu ir pa...ļā. Vismaz pēc tā, cik neveikli vālītes pret šķīvi tiek dauzītas.

Iespējams, Kivis izdomā plekstei hobijus, lai šī kaut ko dara, nevis non-stop krīt viņam uz nerviem. Kā mazam bērnam iestāsta: būsi menedžere, būsi bundziniece, būsi šofere, būsi pasaules apceļotāja, būsi rakstniece. Un garā vājā Lienīte stundu vēlāk jau raksta savā CV jaunas profesijas.
28.04.2023 13:01 |

10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Šādam padebilam savienojumam, kā Resnā Kiva un Poda Birste, būtu jāuzliek tāds bans, ka maz neliekas. Noriebies jau, ka tādus purnus rāda pa TV, tādam nodzertam purnam dod vadīt intervijas TV. Cik ilgi vēl tas vilksies???

28.04.2023 13:02 |

Reitings 3940
Reģ: 30.01.2022
Liene laikam nav redzējusi īstas, profesionālas sporta deju dejotājas, kurām visām dibeni ir 🍑🍑🍑
28.04.2023 13:05 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023
Kiva komentāri par provokācijām liek man atcerēties Dzonija un Amberas tiesas pravu.
Bija dokumentālā filma ar tiesas ierakstiem.
Viņi terapijas nolūkos esot ierakstījuši sarunas.
Tās tika atskaņotas.
Reāli - Ambera nepārtraukti meklē kašķi un provocē. Nabaga Deps mēģina iet prom, šamā nelaiž. Principā visos strīdos Deps centās aiziet prom. Nebija neviena ieraksta, kur būtu dzirdams, ka Deps Amberai iesit. Bija video, kur viņš ledusskapim iemauca. Pēc tam pamanīja, ka Ambera video ieraksta.
Vienā ierakstā bija, ka Ambera atkal uztaisījuši kašķi un pēc tam lien mīloties. Deps saka, es negribu. Tu tagad izliecies, ka nekas nav bijis. Un šī tik čīkst - es gribu Tevi apkampt utt.
Citā ierakstā Deps saka Amberai - es septiņās vannas istabās centos slēpties, bet Tu visu laiku biji pie durvīm un klauvēji.
Vobšem galvejā doma - ja kāds izved tik loti, ka gribas sist - vienmēr ir opcija aiziet prom no tās situācijas ( nedomāju aiziet pavisam) - uz blakus istabu, ārā.
Ir bērni, kas šad tad izdarās tā, ka toč gribas uzšaut. Bet normāls vecāks vai nu turpat uz vietas savaldīsies, vai ja galīgi nevar, aizies uz blakus istabu.
Cits protams uzšaus un pēc tam teiks - pats vainīgs.
28.04.2023 13:07 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Ja viņa sēž sastrēgumā un taisa dīvainos selfijus. Tad nav brīnums, ka lūr. 😀 es arī lūrētu, ka tāda veca bārbija selfojās. Man vienmēr tas licies tizli.
28.04.2023 13:16 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
No tiem viņas drebelīgajiem bumerangiem vispār labi sliktu dūšu var dabūt.
Bet vispār es mēģinu kaut kā racionalizēt. Viņa ir influencere, ķipa. Domāju, ka pat Lienei skaidrs, ka nevari būt ietekmele, ja nav pārdomāta satura. Ok.
Gudrie domu graudi - intelektuālajai sekotāju daļai, budistiem - iesācējiem.
Receptes - pelēkajām kotlešcepējām / artrīta slimniekiem
Sports - tūkstošu iedvesmošanai.
Grabuļi - fashionistām.
Mans jautājums. Kādu lomu viņas influenceres karjerā spēlē tie glupie bumerangi?
Varbūt pilotiem līdzsvara izjūtas trenēšanai? Es tiešām nesaprotu.
28.04.2023 13:36 |

Reitings 10736
TikiTaki @ 28.04.2023 13:07
Kiva komentāri par provokācijām liek man atcerēties Dzonija un Amberas tiesas pravu.
Bija dokumentālā filma ar tiesas ierakstiem.
Viņi terapijas nolūkos esot ierakstījuši sarunas.
Tās tika atskaņotas.
Reāli - Ambera nepārtraukti meklē kašķi un provocē. Nabaga Deps mēģina iet prom, šamā nelaiž. Principā visos strīdos Deps centās aiziet prom. Nebija neviena ieraksta, kur būtu dzirdams, ka Deps Amberai iesit. Bija video, kur viņš ledusskapim iemauca. Pēc tam pamanīja, ka Ambera video ieraksta.
Vienā ierakstā bija, ka Ambera atkal uztaisījuši kašķi un pēc tam lien mīloties. Deps saka, es negribu. Tu tagad izliecies, ka nekas nav bijis. Un šī tik čīkst - es gribu Tevi apkampt utt.
Citā ierakstā Deps saka Amberai - es septiņās vannas istabās centos slēpties, bet Tu visu laiku biji pie durvīm un klauvēji.
Vobšem galvejā doma - ja kāds izved tik loti, ka gribas sist - vienmēr ir opcija aiziet prom no tās situācijas ( nedomāju aiziet pavisam) - uz blakus istabu, ārā.
Ir bērni, kas šad tad izdarās tā, ka toč gribas uzšaut. Bet normāls vecāks vai nu turpat uz vietas savaldīsies, vai ja galīgi nevar, aizies uz blakus istabu.
Cits protams uzšaus un pēc tam teiks - pats vainīgs.

Man liekas smieklīgi attaisnojums, ka cilvēks ir emocionālāks un tiek izprovocēts.
Man vīrs nav mierīgais lēnīgais latvietis - emocionāls un straujas dabas. Vai mums kādreiz bijuši kautiņi vai baigie skandāli? Nevienu reizi! Arī darbā vīrieši kolēģi var atrauties skarbāk, bet sievietēm pateiks saudzīgāk. Vnk tā ir audzināšana! Nevis jo emocionālāks, jo vairāk kaujas.
28.04.2023 13:39 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
Berry5 @ 28.04.2023 13:39

Man liekas smieklīgi attaisnojums, ka cilvēks ir emocionālāks un tiek izprovocēts.
Man vīrs nav mierīgais lēnīgais latvietis - emocionāls un straujas dabas. Vai mums kādreiz bijuši kautiņi vai baigie skandāli? Nevienu reizi! Arī darbā vīrieši kolēģi var atrauties skarbāk, bet sievietēm pateiks saudzīgāk. Vnk tā ir audzināšana! Nevis jo emocionālāks, jo vairāk kaujas.

Tieši tā. Kivičs jau vienmēr ir bijis tips - mutes braucējs un tas, kurš, ja dzīvotu laukos, visās zaļumballēs ietu kā vējdzirnavas, visiem solot pa muti. Tāds urļiks, kam mūždien visi citi traucēt baudīt semuškas un pivasiku ķengaragsa pieturā.
Vienkārši tā ir sagadījies, ka viņš prot jaunām, dumjām meitenēm ausis aizrunāt un grib sevi redzēt kā baigo ģimenes cilvēku. Bet nav... Tad nu savu urļika talantu ģimenē (nu jau trešajā) arī atstāj.
28.04.2023 13:44 |

Reitings 2872
Reģ: 05.07.2022
Pinky winky @ 28.04.2023 12:06
Apelsīnvīrietis…. Hahaha, nu tik precīzi?
akd paldies par uzlaboto garīgo, sasmējos riktīgi, sēžu darba un smejos par apelsīnvīrieti😭🙃
28.04.2023 14:08 |

Reitings 580

Nu reizēm smadzeņu bioķīmija ir tāda, ka vieglāk uzvelkas. Hormoni daudz ko ietekmē. Protams, audzināšanai ir nozīme, bet fizioloģiskos procesus nevar atmest.
Paklausies tos ierakstus. Stipri šaubos, ka Tu uzvedies, kā Ambera
Katram ir tiesības uzvilkties. Es rakstu par to, ka cilvēkam šādās situācijās ir jāiet prom, nevis pa muti jāzveļ.
Kivim vakag ļooooti maz, lai kādai/kādam ar ķrbli blieztu. Diemžēl viņā to neapzinās.
28.04.2023 14:13 |

Reitings 10736
Hanah @ 28.04.2023 13:02
Šādam padebilam savienojumam, kā Resnā Kiva un Poda Birste, būtu jāuzliek tāds bans, ka maz neliekas. Noriebies jau, ka tādus purnus rāda pa TV, tādam nodzertam purnam dod vadīt intervijas TV. Cik ilgi vēl tas vilksies???

Interesanti, ko lielā ļubestīna tur tik traki samelojusi...
😀😀😀
28.04.2023 14:13 |

Reitings 580

Kivja gadījumā - pilnīgi piekrītu. Kopš ir kopā ar Lieni, bremžu nav vispār. Tur kapeika nepareizi nokristu - viss pa gaisu ietu.
Es vairāk par to, ka izprovocēšana nav attaisnojums. Galu galā, var pārtraukt un vnk iet prom.
28.04.2023 14:17 |

Reitings 10736
TikiTaki @ 28.04.2023 14:13

Nu reizēm smadzeņu bioķīmija ir tāda, ka vieglāk uzvelkas. Hormoni daudz ko ietekmē. Protams, audzināšanai ir nozīme, bet fizioloģiskos procesus nevar atmest.
Paklausies tos ierakstus. Stipri šaubos, ka Tu uzvedies, kā Ambera
Katram ir tiesības uzvilkties. Es rakstu par to, ka cilvēkam šādās situācijās ir jāiet prom, nevis pa muti jāzveļ.
Kivim vakag ļooooti maz, lai kādai/kādam ar ķrbli blieztu. Diemžēl viņā to neapzinās.

Jā es dzirdēju tos ierakstus. Deps tiešām ir ļoti savaldīgs cilvēks. Labi, ka atkratījās no viņas.
28.04.2023 14:18 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Twitteris Kirpičam pilns ar ateistu memēm. Neticēt Dievam ir ok, bet tad kāda mārrutka pēc bērns tika kristīts? Zinu, ka viņi gribēja tikai iegūt bezmaksas aukles (krustvecākus). Bet fakts kā tāds. No vienas puses tu netici, bet no otras vēlies, lai tavs bērns tiek kristīts tajā, kam tu netici. Kā tas make sense? Un Kirpiču dzīve ir pilna ar līdzīgām pretrunām.
28.04.2023 14:22 |

Patīk
Reitings 23345
Reģ: 09.12.2015
Kivis jau attiecību sākumā pamatīgi vīlās Lienītē, ka "talantīgā skaistumkaraliene" izrādījusies mele un fantazētāja ar psihiskām novirzēm. Viņas dēļ izjuka ģimene, Madara vairs atpakaļ neņēma, tad nu visas savas dusmiņas Kivis izgāza pār pleksti.
Tagad jau, šķiet, ir samierinājies, ka jāspēlē ar tām kārtīm, ko pats sev iedalījis, bet tāpat ik pa laikam baigā žults izlec uz āru. Katrā ziņā laimīgi cilvēki tā neuzvedas kā derdzīgais Kiviču pāris.
28.04.2023 14:40 |

Reitings 2109
Reģ: 09.12.2021
Tā, pēc pēdējās bildes apraksta, sanāk, ka Ļjenai ir vēl viena profesija klāt - tālbraucēja.
Profesionāla dejotāja un tālbraucēja.
Profesionāls šoferis.😀😀😀
28.04.2023 15:21 |

Reitings 2347
Reģ: 19.05.2022
nez kāpēc Lenka nestrādā par taxisti? Varētu vismaz sev kkādas mūsdienīgas lupatas nopirkt un alimentus maksāt
28.04.2023 15:34 |

Reitings 2775
Reģ: 07.03.2022
Mīļā vīramāte... Oi, Ļena netēlo, netēlo!
28.04.2023 15:42 |

Reitings 5041
Reģ: 26.04.2023

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits