u.604737e44a238 @ 28.04.2023 12:43
Es domāju, ka tas ir skopā Tefteļa plāns - likt Lienei spēlēt bungas, lai nav bundziniekam jāmaksā.
VissIrSlikti @ 28.04.2023 12:54Ņemot vērā, ka kaut kāda muzikālā izglītība man ir, izskatās, ka Lieņukam bungojot ar ritma izjūtu ir pa...ļā. Vismaz pēc tā, cik neveikli vālītes pret šķīvi tiek dauzītas.
TikiTaki @ 28.04.2023 13:07Kiva komentāri par provokācijām liek man atcerēties Dzonija un Amberas tiesas pravu.
Bija dokumentālā filma ar tiesas ierakstiem.
Viņi terapijas nolūkos esot ierakstījuši sarunas.
Tās tika atskaņotas.
Reāli - Ambera nepārtraukti meklē kašķi un provocē. Nabaga Deps mēģina iet prom, šamā nelaiž. Principā visos strīdos Deps centās aiziet prom. Nebija neviena ieraksta, kur būtu dzirdams, ka Deps Amberai iesit. Bija video, kur viņš ledusskapim iemauca. Pēc tam pamanīja, ka Ambera video ieraksta.
Vienā ierakstā bija, ka Ambera atkal uztaisījuši kašķi un pēc tam lien mīloties. Deps saka, es negribu. Tu tagad izliecies, ka nekas nav bijis. Un šī tik čīkst - es gribu Tevi apkampt utt.
Citā ierakstā Deps saka Amberai - es septiņās vannas istabās centos slēpties, bet Tu visu laiku biji pie durvīm un klauvēji.
Vobšem galvejā doma - ja kāds izved tik loti, ka gribas sist - vienmēr ir opcija aiziet prom no tās situācijas ( nedomāju aiziet pavisam) - uz blakus istabu, ārā.
Ir bērni, kas šad tad izdarās tā, ka toč gribas uzšaut. Bet normāls vecāks vai nu turpat uz vietas savaldīsies, vai ja galīgi nevar, aizies uz blakus istabu.
Cits protams uzšaus un pēc tam teiks - pats vainīgs.
Berry5 @ 28.04.2023 13:39
Man liekas smieklīgi attaisnojums, ka cilvēks ir emocionālāks un tiek izprovocēts.
Man vīrs nav mierīgais lēnīgais latvietis - emocionāls un straujas dabas. Vai mums kādreiz bijuši kautiņi vai baigie skandāli? Nevienu reizi! Arī darbā vīrieši kolēģi var atrauties skarbāk, bet sievietēm pateiks saudzīgāk. Vnk tā ir audzināšana! Nevis jo emocionālāks, jo vairāk kaujas.
akd paldies par uzlaboto garīgo, sasmējos riktīgi, sēžu darba un smejos par apelsīnvīrieti😭🙃Pinky winky @ 28.04.2023 12:06Apelsīnvīrietis…. Hahaha, nu tik precīzi?
Man liekas smieklīgi attaisnojums, ka cilvēks ir emocionālāks un tiek izprovocēts.
Man vīrs nav mierīgais lēnīgais latvietis - emocionāls un straujas dabas. Vai mums kādreiz bijuši kautiņi vai baigie skandāli? Nevienu reizi! Arī darbā vīrieši kolēģi var atrauties skarbāk, bet sievietēm pateiks saudzīgāk. Vnk tā ir audzināšana! Nevis jo emocionālāks, jo vairāk kaujas.
Hanah @ 28.04.2023 13:02Šādam padebilam savienojumam, kā Resnā Kiva un Poda Birste, būtu jāuzliek tāds bans, ka maz neliekas. Noriebies jau, ka tādus purnus rāda pa TV, tādam nodzertam purnam dod vadīt intervijas TV. Cik ilgi vēl tas vilksies???
TikiTaki @ 28.04.2023 14:13
Nu reizēm smadzeņu bioķīmija ir tāda, ka vieglāk uzvelkas. Hormoni daudz ko ietekmē. Protams, audzināšanai ir nozīme, bet fizioloģiskos procesus nevar atmest.
Paklausies tos ierakstus. Stipri šaubos, ka Tu uzvedies, kā Ambera
Katram ir tiesības uzvilkties. Es rakstu par to, ka cilvēkam šādās situācijās ir jāiet prom, nevis pa muti jāzveļ.
Kivim vakag ļooooti maz, lai kādai/kādam ar ķrbli blieztu. Diemžēl viņā to neapzinās.