KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 291
Reģ: 02.08.2022
Man arī variet likt mīnusus, bet bērna apspriešana šajā forumā ir PRETĪGA! Kas jums kaiš? Var nepatikt Kiviči, Graudiņi un visi pārējie, bet nekad dzīvē man neienāktu prātā rakstīt publiskā forumā tādas preteklības par bērniem! Gribētu redzēt, kurām te ir atbilstoša pieredze un izglītība, lai spriestu par jebkura bērna fizisko un garīgo veselību, par piesaistēm utt. Dienā ir 24 stundas, un jūs to bērnu redzat labi ja 1 minūti dienā no storijiem un bildēm, un spējat noteikt diagnozes? Un kura te vēl jautāja par Mias bērnudārzu - tas, jūsuprāt, ir normāli? Normāli prasīt, lai kāds izpauž publiskā vidē tādu informāciju? Tas ir slimi! Gribu lamāties, bet nespēju pat atrast pareizos vārdus. PRETĪGI. Iedomājieties, ja jūsu bērnus tā nozākātu nepazīstamas, anonīmas vecenes internetā.
Visas, kuras šeit raksta kaut ko par citu bērniem - jūs esat amorālas amēbas.
27.04.2023 14:15 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023
Danuta @ 27.04.2023 13:32

Jā, ieliku Tev mīnusu, jo Mia nav mīlīgs mazulis. Ja Tev liekas, ka viņa ir mīlīga, nosauc, kas viņā ir mīlīgs. Neredzu nevienu mīlīguma iezīmi. Kas ir arī vecāku vaina.

Šis ir vēlviens iemesls, kāpēc bērnus nevajag likt internetā. Lai vēlāk pašiem nav jālasa šādi negatīvi komentāri, kad paaugas.
Paliksim pie tā, ka Tev ir citi standarti.
Tas, ka tiek apspriests forumā, cik Mia neglīta, jau nu nekādi nepalīdzēs iestādēm. Pilnīgi iespējams, ka jau iesaistījušās.
Tur vispār jābūt iekšām - pateikt par 3 gadus vecu bērnu - neglīta.
Galu galā, mēs neviena nezinam, kā mūsu bērnus redz citi cilvēki. Mož ar škiet neglīti, vnk ir pietiekami pieklājīgi, lai to neteiktu. Iedomājies - Tev kāds tuvinieks pateiktu - "zini, tas Tavs bērns ir neglīts". Tas ir tieši tāpat, kā Kivis pat Kimu teica, ka resna.
Un nejaukt. Te es vienīgi un vienīgi aizstāvu Miu, ne viņas vecākus.
Esmu te likusi savi viedokli par viņu abu uzvedību ar 20 plusiem.
Bik kaut kādai robežai ir jābūt.
Un jā - man Mia šķiet mīlīga. Un man nav jāsāk uzskaitīt, kas tieši. Kopumā viņa ir mīlīga. Jo īpaši, kad ir tieši ar Kivi vai Graudiņiem
Par Lieni nekomentēšu.
27.04.2023 14:17 |

Reitings 580
Pēc redzētā IG - ar Lieni Mia ir diezgan vienaldzīga. Jav ne smieklu, ne ķēmošanās. Tā it ka bērns ir sevī. Bet, kā te mineja, tas ir tas, ko es redzu IG.
Paskatījos to burkas sēriju, kur Mia bija. Nu tik priecīga. Rāda maizīti un tik priecīga saka "maize". Kustīga, smejas.
Un ar stāstu par maizi es neiesāku diskusiju par to, ka viņa nav maizi redzējusi. Varbūt. Es nezinu. Negribu arī nekādus pieņēmumus izdarīt.
Bet šādi vecāki nenozīmē, ka bērns ir neglīts.
27.04.2023 14:23 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
Sakat ko gribat,bet tas bērns ir nevīžīgs un pilnīgi nekopts. Protams,tur nav ne grama viņas vaina,viņa jau par mazu,lai par sevi parūpētos,bet es apskatījos abu profilus tikko un nevienā bildē viņu meitene neizskatās pēc glīta bērniņa. Drēbes briesmīgas,izskatās jau 5 paaudzes vilkušas. Apavi ne labāki un,kas pats labākais mati! Kā var meitenīti tā nesakopt? Pat uz fotosesijām. Tās frizūras izskatās tā it kā viņa bērns pati sev taisīja. Es pilnīgi saprotu tās,kuras saka,ka neglīts bērns vai kaut ko tādu,jo kā var no pilnīgi tīras dzīvībiņas taisīt kaut ko tik nevīžīgu? Viņa taču tāda arī izaugs! Viņā nebūs ieaudzināts tas,ka jārūpējas par savu izskatu. Ļoti cerams,ka viņi palasīs šīs foruma lapas un kaut mazliet savas cāļa smadzenes pakustinās. Pretekļi paši un grib savu bērnu sabojāt,lai tāds pat izaug
27.04.2023 14:27 |

Reitings 580
Tomēr pateikšu par Lieni.
Sieviete bija gatava atteikties no saviem bērniem virieša dēļ.
Tas ir skaidrs, ka šāda tipa sievietei savi bērni nav tuvi sirdij. Ko protams redzam IG.
27.04.2023 14:29 |

Reitings 580
gribuiemestkapeiku teksts @ 27.04.2023 14:27[/quote
Nu Tu redzi apģērbu. Es redzu bērnu.
27.04.2023 14:31 |

10 gadi
Reitings 2800
Reģ: 20.06.2013
Mia ir mīlīga meitenīte, smaida un smejas, bet neglītu viņu padara bomzīša izskats un mauglīša izgājieni ... Un tas pateicoties gada vecākiem 👏
27.04.2023 14:32 |

Reitings 3122
Reģ: 29.12.2022
TikiTaki @ 27.04.2023 14:31
gribuiemestkapeiku teksts @ 27.04.2023 14:27[/quote
Nu Tu redzi apģērbu. Es redzu bērnu.
es redzu bērna kopējo skatu, kas to viedokli par bērnu arī veido. Jā,man personīgi viņa neliekas simpātisks bērns,bet tas ir mans viedoklis un to es nebāzīšu visiem sejā. Vismaz sakoptu savu bērnu, par to jau ir tas viss stāsts
27.04.2023 14:33 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Kornēlija @ 27.04.2023 14:15
Man arī variet likt mīnusus, bet bērna apspriešana šajā forumā ir PRETĪGA! Kas jums kaiš? Var nepatikt Kiviči, Graudiņi un visi pārējie, bet nekad dzīvē man neienāktu prātā rakstīt publiskā forumā tādas preteklības par bērniem! Gribētu redzēt, kurām te ir atbilstoša pieredze un izglītība, lai spriestu par jebkura bērna fizisko un garīgo veselību, par piesaistēm utt. Dienā ir 24 stundas, un jūs to bērnu redzat labi ja 1 minūti dienā no storijiem un bildēm, un spējat noteikt diagnozes? Un kura te vēl jautāja par Mias bērnudārzu - tas, jūsuprāt, ir normāli? Normāli prasīt, lai kāds izpauž publiskā vidē tādu informāciju? Tas ir slimi! Gribu lamāties, bet nespēju pat atrast pareizos vārdus. PRETĪGI. Iedomājieties, ja jūsu bērnus tā nozākātu nepazīstamas, anonīmas vecenes internetā.
Visas, kuras šeit raksta kaut ko par citu bērniem - jūs esat amorālas amēbas.

Piekrītu, man arī bērna/bērnu aprunāšana liekas pretīga, tad labāk neko nerakstīt. Viens ir runāt par pieaugušiem cilvēkiem, kuri ar savu rīcību sevi padara tādus, bet pavisam kas cits ir izteikties par mazu bērnu, kurš nekādi vēl nevar ietekmēt to kā izskatās utt. Par tām diagnožu uzstādīšanām, vispār nerunājot…
Un nevajag man te atkal rakstīt, ka es aizstāvu Kivičus, runa ir tikai un vienīgi par bērnu, kurš ne pie kā nav vainīgs!
27.04.2023 14:35 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Labi, tam gan es piekrītu - viens ir aprunāt Lieni un viņas stulbās rīcības vai viņas nevīžību pret bērnu, bet nu diagnozes bērnam gan nevajadzētu uzstādīt. Tāpat kā Didras diskusijā, kad bija viens brīdis, kad bira diagnozes Džeisonam. Diagnozes var uzstādīt ārsts, kurš to bērnu redz dzīvē nevis instagram un izmeklē to bērnu.
27.04.2023 14:42 |

Reitings 580
Un pie Graudiņiem es vnk redzu ļoti aktīvu 3gadnieki.
Es tādus vairākas esmu savā dzīvē redzējusi - arī pilnīgi adekvātiem vecākiem.
Cita lieta ir ēšanas jautājums.
Vienīgā situācija, kad škiet, ka ar bērnu kaut kas nav kārtībā, ir, kad viņa ir ar Lieni.
Citās situācijās - aktīvs 3gadnieks.
27.04.2023 14:43 |

Reitings 2470
Reģ: 16.02.2021
Bieži vien Mia tiek filmēta ballītēs un brīžos kad bērns ir pārguris līdz nemaņai. Tāpēc grūti spriest kāda viņa ir brīžos kad ir atpūtusies un labā garastāvoklī. Tāpēc te daudzām pat man izskatās viņa pēc maza mauglēna. Liksim mazo cilvēciņu mierā, bet Lienīte šodien ir profesionāla stūrētāja pus pasauli izbraukājis, tas gan ir kolosāli.
27.04.2023 14:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Un padomājot loģiski, tiek runāts par to, ka Lienei ir izteikta vienaldzība pret bērnu, bet jūs domājat, ka ja Liene izlasīs te rakstītos komentārus, tad pēkšņi uzradīsies rūpes, nebūs vienalga? Visi labi zin, ka Lienei ir tikai “es, man”, viņai rūp tikai tas, ko runā par viņu!
Drīzāk, ja viņa palasīs forumu un komentārus par bērnu, viņai parādīsies vēl lielāks riebums un vienaldzība pret mazo. Tas ir daudz reālāks scenārijs nekā, ka Lienei pēkšņi pamodīsies kaut kādas mātes jūtas un viņa attapsies…
27.04.2023 14:45 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Nu labi, Mia varbūt nav pats skaistākais bērns pasaulē, BET viņa nav arī neglīta. Normāla meitenīte, kurai ir stulbi vecāki. Būtu smuki sapīti matiņi, ieliktas sprādzītes vai bantītes, apvilktas skaistas drēbītes, Mia izskatītos labi. Viņa šobrīd ir vecumā, kad vēl nespēj pati parūpēties par savu izskatu, tāpēc tas jādara vecākiem.
Turklāt viņa taču augs un mainīsies vēl 100x. Esmu redzējusi daudzas sievietes (un ne tikai sievietes), kuras savās bērnības bildēs bija ne pārāk glītas, bet izaugot uzziedēja tā, ka vispār nepazīt.
27.04.2023 14:49 |

Patīk
Reitings 23345
Reģ: 09.12.2015
Diagnoze ir mātei nevis bērnam. Mia šķiet normāls bērniņš, tikai kapitāli atstāts novārtā. Dzeguze 100reiz apgrābstīs savas pakulas, nevis sapīs bizi meitiņai; uztaisīs lečo pļuru sev un bīlovedam, nevis normālu ēdienu bērnam; nopirks sev plastmasas tupeles ar spīguļiem, nevis pavasara botiņas meitai; pirms kristībām skries uz veikalu izvēlēties sev kleitu, bet bērns paliks bez kurpēm un zeķubiksēm; rakstīs pārgudrus palagus IG, bet bērnam veltīs tikai frāzi kukūūū; tupēs pie lieveņiem, sargājot tefteli, nevis mājās lasīs mazulim miega pasaciņas.. Mātītes prioritātes ir acīmredzamas.
Bet saukt mazo par neglītu tiešām ir nejauki. Neglīta ir sašpricētā dzeguze. Un viņas resnais vepris. Iekšēji sapuvuši cilvēki.
27.04.2023 15:00 |

Reitings 44401
Reģ: 10.11.2022
Mia jau nav vainīga, ka mātīte par viņu nerūpējas. Nav taču laika, jāgroza kā mentālu nevesalai pie spoguļa, jāsamēro un jāpublisko pilnīgi bezjēdzīgi ieraksti. Tādi kā pēdējais pr to braukšanu. Tūkstošiem sieviešu ikdienā vada auto. Ir sievietes tālbraucējs, ir autobusu vadītājas un ir Liene- mātīte - dzeguze, kuru nemitīgi grib būt īpaša, bet nekādi nesanāk. Liene, nodzen pakulas! Kādu laiku būsi īpaša! Visi bērni ir mīļi, arī Mia.
27.04.2023 15:01 |

Reitings 6322
Reģ: 01.04.2023
Vēstuļu rakstītājas ir drosmīgākas, nekā mēs te forumā, kas rakstām (nosacīti) anonīmi.
Ne jau slepus ar binokli lūr uz kaimiņmāju un tad raksta, šeit cilvēki paši izliek visu savu privāto dzīvi publiski, tiecas būt slaveni, nu tad, protams, ka viņu izdarības (ne)novērtēs un komentēs.
Un ja ir runa par bērnu, tad vispār VIENMĒR tikai apsveicami, ka sabiedrība iesaistās, vismaz mēģina.
27.04.2023 15:03 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Es atceros vienu gadījumu no skolas laikiem, bija viena meitene klasē, kuru audzināja vecvecāki, jo vecākiem bija atņemtas vecāku tiesības. Meitene tiešām bija ļoti trūcīgi ģērbta, bieži ar saplestām drēbēm, jo vecvecākiem nebija līdzekļu (2000 gadu sākums). Un tad, vienā jaukā dienā , viens klases biedrs palaida pīli par to, ka tai meitenei ir utis, jo viņam to teica mamma. Liels paldies tādām mammītēm, kuras izdomā 💩💩💩 par citiem bērniem un pataisa citu bērnu dzīves par elli, jo pēc tā gadījuma, ar to meiteni nerunāja un nedraudzējās lielākā klases daļa!
Man jau toreiz tas likās kā pilnīgs sviests un pastāstīju par to mamnai, mamma toreiz ātri noreaģēja, aizgāja kopā ar vēl pāris mammām pie direktores un uztaisīja traci par to tēmu. Direktore un tā mamma toreiz dabūja riktīgi pa kaklu, bet mūsu klasei nozīmēja soc.pedagoga stundas uz visu mācību gadu.
27.04.2023 15:05 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Braukt viņai patīkot. It kā šai būtu diža izvēle. Neviens cits viņas pieļurbājušos kuili mājās no koncertiem nevedīs.
27.04.2023 15:09 |

Reitings 6322
Reģ: 01.04.2023
Minelūše @ 27.04.2023 14:49
Nu labi, Mia varbūt nav pats skaistākais bērns pasaulē, BET viņa nav arī neglīta. Normāla meitenīte, kurai ir stulbi vecāki. Būtu smuki sapīti matiņi, ieliktas sprādzītes vai bantītes, apvilktas skaistas drēbītes, Mia izskatītos labi. Viņa šobrīd ir vecumā, kad vēl nespēj pati parūpēties par savu izskatu, tāpēc tas jādara vecākiem.
Turklāt viņa taču augs un mainīsies vēl 100x. Esmu redzējusi daudzas sievietes (un ne tikai sievietes), kuras savās bērnības bildēs bija ne pārāk glītas, bet izaugot uzziedēja tā, ka vispār nepazīt.

Neviens bērns nav neglīts! Man liekas, ka komentāra autore vairāk bija domājusi - kas pēc Lienes slimajiem standartiem ir “skaists”.
Viņai pašai kaut kāds komplekss ar to rudumu utt. Piemēram, uz tādu Keitiju (slaida, blonda, iedegusi, garām kājām utt.) vecā dzeguze tiešām ar gadiem tikai arvien greizsirdīgāka varētu palikt.
Viņai galvā uz mūžiem iesēdies tāds 2000.gadu Bārbijas tēls - tāpēc jau tīksminās pati par sevi - gari, sausi platīna mati, kārnums, milzīgas skropstas, košs meikaps, iedegums utml. Citas sievietes, kas ir dabiski simpātiskas, dabiskas, Liene vispār saukā par pelēkajām, neglītajām pakaļām.
Lieņukam nevis “Vējiem līdzi” vajag lasīt visu mūžu, bet Dorianu Greju.
27.04.2023 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)