Minelūše @ 25.04.2023 19:25Man patīk, ka viņa par savu artrītu (ja vien tas nav viņas kārtējais fantāzijas auglis) runā pagātnē, ka izārstējusies. Ja Lienīte ir izgudrojusi zāles, kas izārstē no artrīta, tad noteikti ieies vēsturē. Jo pagaidām artrīts ir neārstējama slimība.
Bezjēdzīgi asins testi, wtf. Viņa tiešām ir pilnīgi jukusi.
Jebkurš kārtīgs uztura speciālists šausmās saķertu galvu kaut vai par viņas uzskatiem par ūdens mārketingu.
LabaDabaDa @ 25.04.2023 19:11
Pagaidām viņa nav vāja. Pagaidām viņa joprojām ir vienkārši lēta - visur un vienmēr...
kapibara @ 25.04.2023 19:07
Nē, neviens. ?
Knabsab @ 25.04.2023 18:56Stulbā zoss ? PR and social media manager for Z-Scars.
Pirms ko tādu likt uztaisi grupai IG kontu, citādi šobrīd to Z burtu var ļoti pārprast ? turklāt vajadzēja atšifrēt ka tie žē skāri ir music vai roc rock band. Nu fak - kā var būt tik stulba, ne paslinko, aizej kaut Auškāpas profilā apskaties, ja pašai nulle saprašana kā tekstus veidot.
Ja es tādas spīguļu kurpes ieraudzītu, tad šità Plancka būtu vienīgā persona kurai varētu iedomāties ko tādu kājās. Lēta plastmasa, kopā ar 99centu kleitu būs kolosāli.
Scandinavian @ 25.04.2023 20:46
Nopietni? Tad jau tas nemaz nav Z-scars, bet Kivičs ar pavadošo grupu.
Katzenfamilie @ 25.04.2023 17:21Un atkal 43 gadiigaa kardinataja gartejo reizi grozas spogula prieksa un tiksminas par savu "jaunekligo" izskatu?Nez kur tad dosies ta sapucejusies - Miai uz darzinju pakal vai ari kaut ko menedzet? Citas nodarbosanas jau vinjai nav. Tas kurpes, kas vinjai soreiz kajas, ir tiri ta neko.
LilyLady @ 25.04.2023 20:42Jauns līmenis pašslavināšanā: pie sava pļurzīgā lečo plekste raksta "Tiiiik gardi! Paldies man!"
?
Kivičs, ieraugot kārtējo pļecku vakariņās, gan jau norūca ko nejauku, tad nu plekste metās uz IG pati sev pateikt paldies..
kūkas =milti un tas ir neveselīgi. Un saldumi viņai negaršo. Tu ar sagribēji lai karaliene vel kūkas ceptu? Nu nebūs.Katzenfamilie @ 25.04.2023 21:33
Man skiet, ka Liene kaut ko jedzigu un garsigu nemaz nemak pagatavot. Kadas divas reizes vinjai storijos ir bijusas abolkukas un zemenju deserti, bet tie tikai tapec, ka abolus dabuja no Magones un zemenes kopa ar kaut kadu sadarbibu. Divaini, ka vinja gandriz nekad necep kukas vai kaut tos pasus mafinus, labi, saprotu, ka vinjai pasai kukas negarso, bet vinjai tacu mazs berns majas!
Pidarņaudis @ 25.04.2023 22:05Par Lienītes pavārmākslu var pateikt :" Pļur, pļur un gatavs". ?
Un tad otrā rītā pļur, pļur pa otru galu ārā! Kolosāli, hi, hi... kāda es malacīte!