DamnFine @ 20.04.2023 16:20Esmu PAR makam draudzīgiem city break, bet kas pie velna ir šis, aizlidot lai pie parlamenta ēkas pasēdētu ?
LabaDabaDa @ 20.04.2023 16:31Es joprojām nevaru sagremot, kā mūsu "kautrīgā māksliniece" var mīlēt mākslu "tik ļoti", ka visa ceļojuma laikā neaiziet pat ne uz vienu bezmaksas galeriju? Vai tajās visās arī būts pirms 20 gadiem? Tagad atliek tikai skraidīt pa hop on hop off autobusu un kliegt, kādi visi pārējie tumsoņas un kā viņa vienīgā visu redz, zina un saprot (izņemot Franci Jozefu, protams)?
Vispār reāls # couple goal - gandrīz Kultūras ministrs un gandrīz valsts prezidente, tagad vienkārši divi litrabola čempioni...
Pilnīgi redzu situāciju - viesmīle aizrāda, Andris kaut ko saspihojas un saka - Lienīt, ejam prom ! Andžam ļoti izdevīgi :DNav_vispar @ 20.04.2023 16:01Es domāju bija tā, viņi ietesās, apsēdās pie tā galdiņa, viesmīlis atnāca un aizrādīja, šie sapsihojās un aizgāja.
magdalena333 @ 20.04.2023 16:51Liene tak sapņoja par Parīzi, solījās, ka brauks, bet beigās aizbrauca uz Vīni, kur jau ir bijusi 20 gadus atpakaļ. Bijusi 20 gadus atpakaļ, bet tā pat brauca, lai pavazātos pa ielām, bet it kā muzeju un visa cita apskatīšanu izpalika, jo tak tur bijusi? Tad kāpēc nebrauca uz to Parīzi, kur gribēja, un par kuru runāja?! Tāda sajūta, ka vai nu kāds viņiem bija uzsaucis tās biļetes vai arī izdomāja, ka priekš Lienes kontenta jāaizbrauc kaut kur, lai tik atrādītu, ka ceļo, nu un tas lidojums bija vislētākais. Varbūt tad, kad meklēja viesnīcu, tai vēl bija atlaide, un paņēma patiesībā pat ne pa 90€ pa nakti, bet kādi 65€. Respektīvi Vīnē uz to brīdi sanāca vislētākais galamērķis, lai patēlot richlifstyle un luelā māksliniece varētu stenēt pie statujām. Man vienkārši neliekas kopā, kāpēc , lai Tu tērētu naudu pat par tām pašam biļetēm un viesnīcu uz vietu, kur esi bijis un pat neplāno apmeklēt kādu vietu, bet tupi vazatos apkārt.
Un gribu redzēt, kas Lienes prāt būs tā “eksotiskā” sala!
Teftelis ielicis bilžu galeriju FB, protams aicina visus braukt uz Vīni 😂
Plancka no 30 bildēm ir tikusi veselās divās. Neviena bučbilde nav. Bildē no autobusa redzams Planckas poru grubuļaina ka deguns - sekas kosmētikas netīrīšanai.
Tā love Andžam totāli beigusies. Pats sevi gan mīl, savu tuklumu laikam gan vēl neapjauš jo sabildèjies uz urraaa 😄
Pikachio @ 20.04.2023 17:25Es visu laiku skatos un nevaru saprast,kas tie par drausmīgiem apaviem viņai kājās. Kaut kādas milzu zābakbotas, kas vispār izskatās briesmīgi pie it kā klasiskā stila.?♀️