Pikachio @ 15.04.2023 23:04Mia neprasa ne ēdienu, ne dzērienu, jo visdrīzāk nemaz nezini,kas tas vispār ir. Neko citu vairāk par maisījuma pudeli nav redzējusi. Un visdrīzāk pat galda piederumus neprot lietot.
Tā ir bērna degradācija un par to varētu būt pat kriminālatbildība par nolaidību pret bērnu.
Tiešām nesaprotu, kāpēc bērnudārza audzinatājas nereaģē uz šo visu. Kā arī uz bērna regulāru nevešanu uz dārziņu.
Svešu bērnu nav. Ironiski, ka pilnīgi svešiem cilvēkiem forumā Mia rūp vairāk nekā viņas vecākiem. Skaties, ka Tev pašai tā sliktā karma neuzkrājas, ignorējot novārtā pamestu bērnu, kam nepieciešama palīdzība.Stalkere Jr. @ 16.04.2023 01:13
Nu šis jau ir par traku!
Es neatbalstu ne Kiviču izklaides, ne dzīvesveidu, tomēr uzstādīt “foruma” diagnozi mazam bērnam jau ir too match!. Vai jums pašām ir bērni? Jums liekas pieņemami apspriest svešu cilvēku bērnu izskatu, uzstādīt diagnozes??? Vai esat ko dzirdējušas par karmu? Rimstieties aprunāt to nabaga bērnu!
jā, nu te dāmas aizgājušas kukuškas cienīgā drāmā. Ja viss būtu tik slikti, kā te mālē, gan jau no pii būtu signāli. Arī dārziņā neņem pretī, ja bērns pats neprot ēst. Vismaz man zināmajos.deizija1 @ 16.04.2023 08:58
bet bērnudārzā tak parasts êdiens,ne pudele....hm
Bet cik tad viņa bijusi tajā bd,mātei taču mūžīgi migrēnas,tēvs rokstārs pa koncerttūrēm.deizija1 @ 16.04.2023 08:58
bet bērnudārzā tak parasts êdiens,ne pudele....hm
Spinosaurus @ 16.04.2023 08:43
Hahah ? ienācu ierakstīt aptuveni to pašu ? ko viņa gribēja ar to pateikt??
Rockabilly @ 16.04.2023 09:18jā, nu te dāmas aizgājušas kukuškas cienīgā drāmā. Ja viss būtu tik slikti, kā te mālē, gan jau no pii būtu signāli. Arī dārziņā neņem pretī, ja bērns pats neprot ēst. Vismaz man zināmajos.
Neticu, ka tie daudzbērnu vecāki būtu tik debili, ka vazātu trīsgadniecei maisījumu līdzi arī tad, kad lielā pusmāsa dzer kokteilīti. Tikai tik debili, ka nemāk normāli parādīt neko.
Svešās diagnozēs nav labi degunu bāzt, bet nevajag aizmirst, ka šodien bērniem visādas pārtikas nepanesamības, varbūt Mia nemaz nevar piena vai graudu produktus.
Par to pleķi galvā smieklīgi, droši vien mati palikuši turpat, kur parasti Ļenkas ausis vai deguns ? filttos ?
Rockabilly @ 16.04.2023 09:18jā, nu te dāmas aizgājušas kukuškas cienīgā drāmā. Ja viss būtu tik slikti, kā te mālē, gan jau no pii būtu signāli. Arī dārziņā neņem pretī, ja bērns pats neprot ēst. Vismaz man zināmajos.
Neticu, ka tie daudzbērnu vecāki būtu tik debili, ka vazātu trīsgadniecei maisījumu līdzi arī tad, kad lielā pusmāsa dzer kokteilīti. Tikai tik debili, ka nemāk normāli parādīt neko.
Svešās diagnozēs nav labi degunu bāzt, bet nevajag aizmirst, ka šodien bērniem visādas pārtikas nepanesamības, varbūt Mia nemaz nevar piena vai graudu produktus.
Par to pleķi galvā smieklīgi, droši vien mati palikuši turpat, kur parasti Ļenkas ausis vai deguns ? filttos ?
es tiešām negribu tos divus deģenerātus attaisnot, bet svešu bērnu bildes kā detektīvs noteikti nepētīšu. Ja nav to matu, bēdīgi. Varbūt tāpēc arī Ļenka nerūpējas par meitu, ka neatbilst viņas sapnim par princesīti ar blondām cirtām.Miuce @ 16.04.2023 09:58
Tavas zināšanas bilžu apstrādē kā Lienei ar paintu aprobežojas? Noskrīno bildi un uzlabo kvalitāti, cik nu iespējams, tajā pašā fotošopā, lai redzētu, ka tur matu NAV. Āmen.
Berry5 @ 16.04.2023 08:59Liene bērnību pavadīja laukos? Vienkārši tā pārspīlētā sajùsma par ikdienas lietām. Tā it kā 4 sienās būtu turēta. Viņa tūlīt sajūsmā spiegs par katru Imantas pieneni.
Krizdole @ 16.04.2023 10:14
Vai ne? Es arī par šo brīnos. Un bērnība tad viens, bet turīgā ex vīra laikos arī nekur ne gāja, ne brauca, ne redzēja?
Anīle līne @ 16.04.2023 09:55
Ņem un kā vēl ņem pretī, ja bērns nemāk pats ēst. Audzinātājas dod ar karotīti.Pagājušo nedēļ Jūrmalā Mia bija ratos ar piena pudeli. Paši pēc tam gāja picas ēst. Tur maisījums vēl ir ikdiena.