Nu man 50,es 5 km ātrā solī noeju 40 min,takā 40 gadus sieviete var arī noskriet! It sevišķi ja lielās ka baigā sportsmenka! Es neesmu!😂SantaBarbara @ 25.02.2023 10:42
Nu paga ,šoreiz gan sievietei tomer 42 gadi nu nevar visas tādā vecumā noskriet 5km distances 20+ minutes.
Es pati skrienu 5km ap 27min un esmu 10 gadus jaunāka,vai tas automatiski uzreiz nozime ka visi kam ir lenaks temps kēmojas,reizem jau te aiziet galējības ,ne kurš katrs vispār var tadas distances noskriet ,saprotu var diskutet par vingrinajuma tehnisko izpildijumu,bet laiku diez vai ir objektivi vertet nu nebus visiem tas 20+ uz 5km distanci un tas ir ok…
Knabsab @ 25.02.2023 12:24Man arī 5km ir raits pastaigas solis 40min laikā. Tas protams katram savādāk, bet runa jau ir par to lielīšanos, it kā tas būtu nez kāds vajpratigs sasniegums. Aaaa un es esmu tomēr jaunāka, man tikai 40 ?
par draņķīgu formu piekrītu. Man 40+, piecīti bez aizelšanās noskrienu pusstundā. Pa ielu, ne uz celiņa zālē.Sarma1986 @ 24.02.2023 20:59
Sadedzinātos kaloriju rādijumam viņai roka priekšā. Un 5,5 km 40 minūtēs uz celiņa iekštelpās bez jebkādas vēja pretestības un "elevation gain" (nezinu, kā latviski), ta ir tāda ātra iešana, ļoti draņķīga forma. Jau 30 minūtēs tā būtu tizlošanās. Bet ok, katrā ziņā labāk, nekā šķībi greizi raustīt virves.
nu, par fotosalona bildēm piķis jāmaksā, kamēr plmd ir bez maksas.Incognito @ 25.02.2023 14:21Neskatoties uz tā jau bēdīgo situāciju pasu daļās, vēl nāk šī pakula stundu no vietas bildēt bērnu. Es neticu, ka viņa nebija dzirdējusi, ka var nākt jau ar gatavām bērna bildēm.. tas noteikti viņai bija pateikts, kad nāca uz “senioru un bērnu” dienu
Mathilde @ 25.02.2023 13:18a, es… kad biju labā formā, tad 5 km skrēju 32-34 min. Atceros, kad sāku skriet, skrēju 45 min.
Jūs jau te visas uztrenētas maratonistes?
SantaBarbara @ 25.02.2023 10:42
Nu paga ,šoreiz gan sievietei tomer 42 gadi nu nevar visas tādā vecumā noskriet 5km distances 20+ minutes.
Es pati skrienu 5km ap 27min un esmu 10 gadus jaunāka,vai tas automatiski uzreiz nozime ka visi kam ir lenaks temps kēmojas,reizem jau te aiziet galējības ,ne kurš katrs vispār var tadas distances noskriet ,saprotu var diskutet par vingrinajuma tehnisko izpildijumu,bet laiku diez vai ir objektivi vertet nu nebus visiem tas 20+ uz 5km distanci un tas ir ok…
Mathilde @ 25.02.2023 13:18a, es… kad biju labā formā, tad 5 km skrēju 32-34 min. Atceros, kad sāku skriet, skrēju 45 min.
Jūs jau te visas uztrenētas maratonistes?
Minelūše @ 25.02.2023 15:33Es reizēm nesaprotu, vai viņa tiešām tik ļoti ar intelektu neapveltīta vai tēlo. Vispirms pasts pasu daļas vietā, tagad numuriņi. Grūti noticēt, ka pieaudzis cilvēks tiešām var būt tāds muļķis.
Miuce @ 25.02.2023 14:39
Nu kāda kuram izpratne par labu formu. Tevis minētais labas formas piemērs nav laba forma, 5km tajās 32-34 min var nomuļļāt jebkurš nekad neskrējis ar nosacījumu, ja nav totāli tizls, resns vai invalīds. Liene ar savām 40 min ir totāli tizla. Un atvaino, 5 km 45 min? Tā ir iešana nedaudz ātrāk par standarta iešanas soli nevis skriešana.
Man vienreiz draudzene (paresna) aizgāja līdzi uz stadionu, vienu apli tjipa noskrēja, otru nogāja, tad paziņoja, ka viņai apnika un īdēja, lai es beidzu skriet un ejam mājās. Kopā veseli 800 metri ? Un tajā pašā laikā klārē, kā viņa sporta zālē svīstot uz celiņa. Nu viņas izpratnē viņa ir tāda neko sportiste un vispār darot visu, lai nomestu svaru, tikai tie gēni sliktie esot pie vainas. Tā ka viss ir interpretācijas jautājums ???
Incognito @ 25.02.2023 19:25
Šī būtne patiešām nav “ar intelektu izkropļota” un viņa ir absolūti nepiemērota patstāvīgai dzīvei kā tādai. Līdz šim visi ir domājuši viņas vietā - mamma, māsa, tad Ārens, tad atkal mamma ar māsu un tagad, kad ir satikusies ar arī diezgan padumju cilvēku, tad nu iet vaļā šādi absurdi/komiski feili. Tupa kā korķis
SantaBarbara @ 25.02.2023 19:39
Abi bija pieraduši ,ka visu otrās puses kārtoja,tagad ir tāds “stulbs un vel stulbāks “ kombinācija un kaut kā mēgina atrisinat tas dzives situacijas ,protams,tā vieta lai stalkotu Madaru gan jau vareja palasit info par bērnu foto uznemshanu pie fotografu vai majas ,bet nu nebija laika….
Otra lieta 2,5 gadus vecs berns un nevar pierunat uztaisit foto 1 h ,blaviens man katru reizi kad to mazo redzu video ,vai vina kaut ko stāsta ir tadi red flags ,liekas nu aizved ludzu beidzot pie arsta .Ar bernu ,kas ir 2,5 gadus vecs jau var daudz ko sarunat -ari bildi uztaisit,piem, 15 min laika .
Tāpat meitenes pasu dalja vienmēr ir loti labi uztrenejushas skillu mazus bernus focet pēc iespejas atrak ,bet te atkal ir shi situacija ,nezinu man nepatīk tā ieksheja sajuta par to mazo ,kaut kas nav …..