Tusnelda @ 02.12.2024 14:22
Nebija Madara mīļā vedekliņa. Kivičmamma publiski izteicās, ka vedekla pārmetusi Andrītim par viskautko. Un Kivičtētis arī nesmuki izrunājās. Tiesa, par Lieni viņš vispār izteicās, ka no tādas, kura pamet bērnus, ir jābēg prom.
Takā Kviecis ir pālī 24/7, tad viņam bezmaksas šoferis kaut uz Daugavpili vai Liepāju ir. Toties sargsuns var sargāt savu dimanta cīsiņu. Win - win.It kā Tu ko zinātu @ 02.12.2024 14:56Liene dodas līdzi Kivim, jo zina kāds viņš ir. Neattapsies, ka būs palikusi viena. Viņa viņu pieskata, šoferēšana ir aizbildinājums.
te tiek meklēta māmiņa ar citiem bērniņiem, bet resnis nav spējīgs mīlēt savus bērnus, kur nu vēl svešus. Vienīgais bērniņš ģimenē var būt pats resnītis. Un normālai sievietei bērni būs 1.vietā, kas resnim nav pa prātam, jo viņš ir tas kam jābūt 1.vietā. tā kā diez vai gādīga māte kotlešcepēja izkonkurēs padevīgo šuneli😀Tējnīca @ 03.12.2024 09:20Lienei nav bail, ka Kivis saodīs māmiņas-auklītes kotletes, ieraudzīs sakoptos bērniņus un nepāršpricēto ģīmi, un ievāksies pie viņas kopā ar Miu? Viņš arī tagad saprot kā resni cilvēki nodarbojas ar seksu, gan jau tie standarti ir mazliet citi, tur tas trīsgadnieces dibens un uzburbusī seja varbūt neizkonkurēs kārtīgu karbonādi un smieklu krunciņas. Ja vēl Kivis var savākties un tiešām tās štukas šādai “kotlešcepējai” nolikt, apmaiņā pret reālām kotletēm, varbūt, ka pat prom nedzītu. Vai Lienīte plāno savu trīsgadnieces dupsi iestutēt krēsliņā pie galda un, lai šī māmiņa viņu beigās arī ņem pie sevis?
qwe @ 03.12.2024 11:06te tiek meklēta māmiņa ar citiem bērniņiem, bet resnis nav spējīgs mīlēt savus bērnus, kur nu vēl svešus. Vienīgais bērniņš ģimenē var būt pats resnītis. Un normālai sievietei bērni būs 1.vietā, kas resnim nav pa prātam, jo viņš ir tas kam jābūt 1.vietā. tā kā diez vai gādīga māte kotlešcepēja izkonkurēs padevīgo šuneli?
Kivičam arī savējos bērnus audzināt liekas pretdabiski.Minelūše @ 03.12.2024 11:34Nez kura ar veselo saprātu apveltīta sieviete pieņemtu savā ģimenē dzērāju, rupekli un agresīvu kausli. Pirmais, ko Kviecis mēģinātu darīt, būtu izēst no mājas šīs sievietes bērnus, jo Kviečaprāt, vīrietim audzināt cita vīrieša bērnus esot nedabiski.
Minelūše @ 03.12.2024 11:34Nez kura ar veselo saprātu apveltīta sieviete pieņemtu savā ģimenē dzērāju, rupekli un agresīvu kausli. Pirmais, ko Kviecis mēģinātu darīt, būtu izēst no mājas šīs sievietes bērnus, jo Kviečaprāt, vīrietim audzināt cita vīrieša bērnus esot nedabiski.
Kāpēc tāda matemātika? Varbūt viņai ir 67? 🤦♀️Leilita @ 02.12.2024 15:31Kivičam ir 47, tas nozīmē, ka viņa mātei jau pie 80, tādā vecumā jau cilvēks vairs nav nekāds baigais bērna pieskatītājs.
Pilgrim @ 03.12.2024 13:39Kāpēc tāda matemātika? Varbūt viņai ir 67? ?♀️
Pilgrim @ 03.12.2024 13:39Kāpēc tāda matemātika? Varbūt viņai ir 67? ?♀️
fuzzypants @ 03.12.2024 15:54Hello! Nu laikam tā aukle tik ļoti nav vajadzīga, man neviens neatbild ?? velns, A man tā gribējās
fuzzypants @ 03.12.2024 15:54Hello! Nu laikam tā aukle tik ļoti nav vajadzīga, man neviens neatbild ?? velns, A man tā gribējās
Ambulance @ 03.12.2024 16:56
24 201 821 ja vēlme , vari viņai uzzvanīt ??
Tuana @ 03.12.2024 16:37
Uzraksti: Esmu Jūsu lielākā fane, apbrīnoju Jūs, cik skaista, sievišķīga, sportiska, talantīga un lieliska māte Jūs esat, un man būtu tas gods paņemt Miu pie sevis un saviem bērniņiem, kas vien Jums vajag, Lienīt!
Paskaties, vai tad atbildēs?:)