Bjork @ 24.05.2022 21:50rozā lapu lesbietes piezīmēja. ?
Lēnām piezemējas šie Origo kodēju līmenim.
Shayk @ 25.05.2022 00:11Oompa loompa ?
Kas tur tiesam visi ir daunji!? Neviens neredz, ka ar to bernu nav okay! ?
un tiešo šo varat attiecināt uz nabaga Buli. Liene bija brīva sieviete un viņa Buļa sievai vai kādam citam nekādu solījumu nebija devusi. Bulis ar viņu praktiski kopā dzīvoja, neslēpās, bija kopīgi pasākumi ar radiem, draugiem un bērniem galu galā.Šajā situācijā primāri vainīgs Bulis un manas domas nevar mainīt.Minelūše @ 24.05.2022 19:43
Vispār šausmīgi, vot tā dzīvo un uzticies savam partnerim, domā, ka viņi mīl tikai tevi un ciena tevi, bet patiesībā viņi tev aiz muguras vēsā mierā jājas ar citiem un vēl uzskata, ka viss taču kārtībā, jo neviens neko nav uzzinājis. Pretīgi. Kā var pēc tā savam vīram/sievai acīs skatīties.
tādu jaku, kad lobās dermantīns ir jāmet ārā. Gluži kā cauri leginsi!Greensleeves @ 25.05.2022 07:23
Tāpēc, ka tā jaka nav ādas, bet ir no dermantīna. Tām tā lobās apkakles.
stāsts par to uz kā balstās šī diskusija. Uz pārspīlējumiem, fantāzijām un sieviešu hormonu vētrām. Padod mazumiņu, ilgi nav jāgaida, viss pieņemts kā realitāte un kārtējais stāsts gatavs. Reāli smieklīgi.LaikamGarlaicigi @ 24.05.2022 20:19Varam atgriezties pie Kivičiem? Nez ko Baigi pierāda, ja kāda safantazē ar Kivičiem nesaistītu krāpšanas storiju, un citas tevi nosauc par losi, jo krāpt dzīvesbiedru nav labi. Moving on...
smart_ass @ 25.05.2022 09:36stāsts par to uz kā balstās šī diskusija. Uz pārspīlējumiem, fantāzijām un sieviešu hormonu vētrām. Padod mazumiņu, ilgi nav jāgaida, viss pieņemts kā realitāte un kārtējais stāsts gatavs. Reāli smieklīgi.
Tas pats bija ar Mia autokrēsliņu. Pat mentiem sūtīja kuri atbildēja, ka neredz pārkāpumu. Jo tāda nebija, bija tikai fantāzija, ka noteikti ir tā un ne savādāk. Tas krēsliņš bija tāds kuru no zīdaiņa krēsliņa uztaisa krēsliņu bērnam lidz 2 gadu vecumam, jāizņem ārā ieliktā zīdaiņa daļa, to izņemot krēsls ir ar daudz vietu.
smart_ass @ 25.05.2022 09:29un tiešo šo varat attiecināt uz nabaga Buli. Liene bija brīva sieviete un viņa Buļa sievai vai kādam citam nekādu solījumu nebija devusi. Bulis ar viņu praktiski kopā dzīvoja, neslēpās, bija kopīgi pasākumi ar radiem, draugiem un bērniem galu galā.Šajā situācijā primāri vainīgs Bulis un manas domas nevar mainīt.
ganeša @ 25.05.2022 10:25Tas bērns 2 gados nerunā nevienu vārdu, neēd normāli un izskatās no citas planētas..
viņa nav no Rīgas, ir no laukiem, sapazinās ar Ārenu un viņš viņai visus tjūningus apmaksāja.MeltedCheese @ 25.05.2022 02:34kāpēc liene tik ļoti uzsver, ka ir no rīgas? varētu padomāt, ja neesi no rīgas, tad esi otrās šķiras cilvēks. ?
ja zini, ka bērnam daudz kas negaršo, tad kaut kur braucot paņem līdzi, mums ir 1,6 g vecs mazais, ēd visu, bet vienmēr ir līdzi arī ēdamais, dzeramais, ja nu kas.LaikamGarlaicigi @ 25.05.2022 01:15
Tas, ka Miai zupu neiedeva - neredzu problēmu. Kad es viesojos pie lauku radiem, man bieži gandrīz nekas negaršoja, kur nu vēl skābeņu vai kaut kāda nātru zupa. Bieži ēdu tikai maizi vai plikus kartupeļus (jā, mamma kaunināja, bet ko padarīsi). Tikai mans ieskats par šo epizodi ar nātru zupu. Plikais frī kartupelis siguldas kafejnīcā uz ne gluži tīrā galda ir cits stāsts...
Rockabilly @ 25.05.2022 10:41Ļoti pamācoši raidījumi. Paldies par youtube linkiem. Uzskatāmais materiāls, cik slikti dienasgaismā izskatās vakara grims, meitenes, krāsojieties pie dienasgaismas lampām. Sliktāk par to izskatās tikai rokzvaigzne dermantīna jakā.
ganeša @ 25.05.2022 10:42
Tu te neap*irs Latvijas slavenāko mūziķi.?
ar savu "bled" tu pazaude visu cienu lai ko tu bernu laba daritu. Majas ar ta runa?Good girl @ 24.05.2022 22:12Skatījos kā visi pie galda ēd to zupu un mazais bērns pliku maizi ēd. Bļed man galvenais lai mans bērns paēdis, vai tad tiešām nevarēja Magonei palūgt lai uzsmērē kaut ko uz maizītes vai labākajā gadījumā, pati būtu kaut ko sataisījusi līdzi.. idiote! Kāds kad viņai uzdeva jautājumu par to kāpēc normāli bernu nebaro viņa atbildēja, ķip kā tu zini kā to nedaru un t.t. Ja tevi filmē un visai Latvijai rāda tad parādi sevi no labākās puses! Protams ka neviens neticēs ka tā meitene ēd ko normālu!
ko viņš man izdarīs, atbrauks un uzdziedās?ganeša @ 25.05.2022 10:42
Tu te neap*irs Latvijas slavenāko mūziķi.?
kas argumentu aptrukās?smart_ass @ 25.05.2022 11:04ar savu "bled" tu pazaude visu cienu lai ko tu bernu laba daritu. Majas ar ta runa?