Jā, krāna dēļ ir jādara viss. Jāslavē krāna īpašnieks, jāēd pļuru zupas, alelujaa ✝️🤣efeja35 @ 23.05.2022 11:25Žēl,ka vobla neatbild par savu uzresnējošo veci.Bet kas vispār tas par marasmu? Sievietei jātur sevi formā,jāpūlas dēļ vīrieša? Bet veci pielūgsim tikai krāna dēļ? Būsim lupatas veču priekšā un darīsim ko šis liks? Nekā nebij,sažuvusī mūmija,tieši ar tādu attieksmi tu viņam reāli agri vai vēlu apniksi.Madaru viņš nespēj salauzt,līdz ar to interese par viņu nezūd,bet pat aug augumā.
es ar nesaprotu 🤣Rockabilly @ 23.05.2022 11:33Man pilnīgi netēmā jautājums - kāpēc dažām forumniecēm pie profila bildes ir arī visādas ikoniņas? Hanna iAnnai kaut kas dzeltens, Dzidrai Zupai zils ķeksis, zaļš īkšķītis un vēl M?
?
Rockabilly @ 23.05.2022 11:33Man pilnīgi netēmā jautājums - kāpēc dažām forumniecēm pie profila bildes ir arī visādas ikoniņas? Hanna iAnnai kaut kas dzeltens, Dzidrai Zupai zils ķeksis, zaļš īkšķītis un vēl M?
?
es te vienmēr esmu tikai no telefona un uzspiežot uz tām ikonām nekas neparādāsTusnelda @ 23.05.2022 11:39
Nu tak uzliec kursoru uz tiem ķekšiem,īkšķiem un M burta. Parādīsies atšifrējums
HannaAnna. @ 23.05.2022 11:42es te vienmēr esmu tikai no telefona un uzspiežot uz tām ikonām nekas neparādās
toč! paldies! es te veterāns 🤣🤣🤣blacke @ 23.05.2022 11:54
arī no telefona uzpiežot uz tās ikonas un ilgāk paturot parādās, tev piemēram ir 10 gadi, jo esi tik ilgi forumā.
Rockabilly @ 23.05.2022 11:33Man pilnīgi netēmā jautājums - kāpēc dažām forumniecēm pie profila bildes ir arī visādas ikoniņas? Hanna iAnnai kaut kas dzeltens, Dzidrai Zupai zils ķeksis, zaļš īkšķītis un vēl M?
?
HannaAnna. @ 23.05.2022 11:58Es nesaprotu KĀ tā blozga var rakstīt savā grāmatā par Madaru,viņas bērniem, Jāni. Kādā sakarā?
alex48 @ 23.05.2022 11:54Vai tik nav tā,ka Madara gaida Ļenas grāmatu ar tiem visiem meliem,tas tak vislabākais pierādījums.A vecā kniede nevar atrast drukātāju,un nevar izdomāt vēl kādas glupības ko pierakstīt. Vēl jāgatavojas trešās gailenes lomai,kādā šausmu filmā.
tā grāmatas izdošana jau tiek atlikta pusotru gadu? Visu laiku jauni notikumi un nāk info klāt, kā tad! Esam tik redzejušas savārstījumus par tautas bumbuMazaa15 @ 23.05.2022 12:12
Domāju, tagad viņa var rakstīt. Tik, kas šo visu izdos, jo principā, tā ir neslavas celšana un pat tiesāties var nākties ar pieminētiem cilvēkiem grāmatā.