Adele4 @ 18.08.2026 20:06Brīnums, ka nerij tartaru. Vīriņš uzsaucis risotto kaut kada itāļu cafe vecrīgā
Tas ir pavisam jauns restorāns. Pieļauju, ka bezkaunīgi sarunāta sadarbība barterī - ēdiens na šaru apmaiņā pret reklāmu.Adele4 @ 18.08.2026 20:06Brīnums, ka nerij tartaru. Vīriņš uzsaucis risotto kaut kada itāļu cafe vecrīgā
Euclid @ 18.08.2026 22:21Diezgan skumja vārdadiena tādai slavenībai un emulatorei. Neviens raudādams nenāca klāt pēc autogrāfa jeb tas aizkadrā?
Rietumusawle @ 18.08.2026 22:41
Teica jau ka naca tik daudzi parunaties, ka nevareja gandriz paest 😂
Tikko arī ieraudzīju, taaads modelis ka ne pazīt😂Cīlija @ 17.08.2026 22:43
Ne tikai slaids. Šņukurīgais deguns arī iztaisnots vairāk uz grieķu klasiskā skaistuma pusi :D
es arī par šo nošokējos. Sākumā šķita, ka ļenka pati rīvē... tie nagiKellogsene @ 18.08.2026 23:58Ļenkas tas rissoto neizskatās diezko baudāms un vel tas siers kā tiek rīvēts virsū- viesmīles garie nagi un siers no kaut kāda maisa. Tik nehigēniski,ta ka tikko no ledusskpaja izņemts,ne jau restorāna cienīgi.
Ok,paskatījos tā restorāna IG 1 gada jubileju,tur tā pati viesmīle ar tiem pašiem nagiem un siera kluci maisiņā. Varbūt kādam tas ir pieņemami,bet man šķiet,ka to sieru var uzrīvēt estētiskāk,piem.,smukos cimdiņos😄
Rietumusawle @ 18.08.2026 22:41
Teica jau ka naca tik daudzi parunaties, ka nevareja gandriz paest 😂

Kellogsene @ 18.08.2026 23:58Ļenkas tas rissoto neizskatās diezko baudāms un vel tas siers kā tiek rīvēts virsū- viesmīles garie nagi un siers no kaut kāda maisa. Tik nehigēniski,ta ka tikko no ledusskpaja izņemts,ne jau restorāna cienīgi.
Ok,paskatījos tā restorāna IG 1 gada jubileju,tur tā pati viesmīle ar tiem pašiem nagiem un siera kluci maisiņā. Varbūt kādam tas ir pieņemami,bet man šķiet,ka to sieru var uzrīvēt estētiskāk,piem.,smukos cimdiņos😄
Asā Ķepa @ 19.08.2026 10:47Vai Jūs ietu kafejnīcā klāt ēdošai slavenībai un sāktu uzmākties, lai arī cik ļoti jums viņa simpatizētu? Es nepazīstu nevienu tik netaktisku cilvēku....
Varbūt viņa par uzmanības izrādīšanu uzskata, to, ka kāds parāda ar pirkstu garāmejot.
Annie @ 19.08.2026 13:13
Viņi paši tā noteikti varētu. Kivičpāris jau nezina, ko nozīmē "kauns".
Asā Ķepa @ 19.08.2026 10:47Vai Jūs ietu kafejnīcā klāt ēdošai slavenībai un sāktu uzmākties, lai arī cik ļoti jums viņa simpatizētu? Es nepazīstu nevienu tik netaktisku cilvēku....
Varbūt viņa par uzmanības izrādīšanu uzskata, to, ka kāds parāda ar pirkstu garāmejot.
Cik ta tà darba, paņems bildi un MI plakàtà ieliks arī apakšzobus, jo īstiem zobiem naudas nav 😁yay @ 19.08.2026 16:25Bebra kungam tak apakšējie zobi ir drausmīgā stāvoklī! 😀 Kārtējā video "Mīļie draugi..." tur tak ir pilsdrupas, kuras viņš mēģina slēpt! 😀