It kā Tu ko zinātu @ 16.08.2026 20:12Es gaidu, kad Kritiķis izteiksies par Dona grandiozo nupat notikušo koncertu. Vai 2x neizsakās par vienu un to pašu😅? Kaut kaili bija iesildošā grupa, tā pirmo reizi klātienē redzēju un dzirdēju, brīnišķīga grupa. Bet neredzu Kritiķa vērtējumu😄
LabaDabaDa @ 17.08.2026 19:12
Varbūt viņš izvilcis miljonu no matrača apakšas un nopircis sev jaunāku dubultnieku. Kā Demija Mūra "Substancē". :D
Adele4 @ 17.08.2026 18:17tieši nācu šo rakstir. Kāds slaids vīrietis
😂😂😂 Skaudība lien no katra vārda😂😂😂. Nu ne jau Donsm ūdeni vajadzēja gādāt! Ak, kā skauž Dons un 25t apmeklētāju.Zetax @ 17.08.2026 19:50
Kivičs Threads: “Koncertu apmeklētājus var iedalīt 3 daļās- audialisti, vizualisti un kinestētiķi. Pirmie- dzird tikai skaņu, otrie- redz tikai bildi, bet trešie atceras tualetes, garderobi. Bet par ūdeni + 27 grādos- to vajag sarūpēt bez maksas, jo naudiņas ūdenim skatītājiem, kurus "Es jūs mīlu" un "Mēs esam ģimene" tur pietiek, ticiet man.”
lasu no sākuma uz beigām un atpakaļ, bet par to ūdeni nesaprotu, ko viņš grib pateikt. Tad vajadzēja to nodrošināt bez maksas vai nevajadzēja? Viņš raksta tikpat sakarīgi kā viņa sievišķis.Zetax @ 17.08.2026 19:50
Kivičs Threads: “Koncertu apmeklētājus var iedalīt 3 daļās- audialisti, vizualisti un kinestētiķi. Pirmie- dzird tikai skaņu, otrie- redz tikai bildi, bet trešie atceras tualetes, garderobi. Bet par ūdeni + 27 grādos- to vajag sarūpēt bez maksas, jo naudiņas ūdenim skatītājiem, kurus "Es jūs mīlu" un "Mēs esam ģimene" tur pietiek, ticiet man.”
es neredzu šo viņa ierakstu. Ir jāseko, lai redzētu, nesaprotu🤔. Izskaidrojiet, lūdzu, blondīnei🙏🙄Zetax @ 17.08.2026 19:50
It kā Tu ko zinātu @ 17.08.2026 23:49es neredzu šo viņa ierakstu. Ir jāseko, lai redzētu, nesaprotu🤔. Izskaidrojiet, lūdzu, blondīnei🙏🙄
Jo skaidrā prātā Kvieča daiļradi nav iespējams klausīties.Minelūše @ 18.08.2026 10:12Varētu padomāt, ka Dons vainīgs, ka tur ūdens beidzās. Es jau baidos spriest, kas notiek Kvieča paša koncertos. Tur līst viss iespējamais, tikai ne ūdens. Bet nu sūdīgi ap dūšu resnajam jau ir, kad pašam lieveņos tikai saujiņa klausītāju un tie paši pālī.
organizatoriem turpmāk jādomā ar kādiem uzņēmumiem sadarboties. Jo nebija tieši ūdens un pat limonādes, alkohols gan lelos vairumos. Iekšā ar savu minerālūdeni nelaiž, a padzerties pat bezalko alus nebija.Minelūše @ 18.08.2026 10:12Varētu padomāt, ka Dons vainīgs, ka tur ūdens beidzās. Es jau baidos spriest, kas notiek Kvieča paša koncertos. Tur līst viss iespējamais, tikai ne ūdens. Bet nu sūdīgi ap dūšu resnajam jau ir, kad pašam lieveņos tikai saujiņa klausītāju un tie paši pālī.
Zetax @ 17.08.2026 19:50
yay @ 18.08.2026 10:43
Es jau gaidīju no viņa šādu komentāru. Tāda skaudība 😀 Don, jopcik nu izrēķini tak cik to ūdeni precīzi vajag tev tak ir piķis !!! 😀😀 Donam nav tāda Emulatoru-Makgaiveriene sieva-menedžere kā Ļenka, kura dara visu!
Es jau gaidīju no viņa šādu komentāru. Tāda skaudība 😀 Don, jopcik nu izrēķini tak cik to ūdeni precīzi vajag tev tak ir piķis !!! 😀😀 Donam nav tāda Emulatoru-Makgaiveriene sieva-menedžere kā Ļenka, kura dara visu!
Bonecutie @ 18.08.2026 10:50
Aha, uzticētu ļenkai samenedžēt ūdens nodrošināšanu (vai jebkādu citu organizatorisku darbu) kādā no kiviča "pasākumiem", nabadzītei ne tikai artrīta saasinājums piemestos :D tā ir, kad neko vairāk par līšanu uz skatuves ar telefonu savās drebelīgajās roķelēs neprot. Menedžere šmenedžere.
Starpcitu narcisi spēj izjust tikai tādas emocijas kā dkaudība, naids, dusmas. Bet tas fails, kas atbild par mīlestību un empātiju viņiem ir tukšs.LabaDabaDa @ 18.08.2026 16:16
Protams, ka skauž. Jo Dons izpārdevis veselu stadionu. Vienas biļetes cena - no 25 līdz 150 eiro!!! Kamēr Valim paliek 5 eiro lieveņi un "piparkūkas, piparkūkas danco, danco" augustā.
Un tā tam slinkajam losim arī vajag.
LabaDabaDa @ 18.08.2026 16:16
Protams, ka skauž. Jo Dons izpārdevis veselu stadionu. Vienas biļetes cena - no 25 līdz 150 eiro!!! Kamēr Valim paliek 5 eiro lieveņi un "piparkūkas, piparkūkas danco, danco" augustā.
Un tā tam slinkajam losim arī vajag.