Adele4 @ 01.08.2026 20:28Es domāju, ka tie pārējie raustās pateikt kviecim, ka vairs nespēlēs un grupa izjukusi. Varat iedomāties kāds tur būtu sūdu ventilators? Neviens to labpratīgi negrib. Tāpēc arī piecieš
Tā ir kaut kāda paralēlā pasaule. Mums to nesaprast.selestine @ 02.08.2026 14:24bet es tiesam brinos,kur kivis dabu tos cilvekus,kas vinu aicina...un vel uz kazam un bernu dz.d..nu pilniks vaks...
Adele4 @ 01.08.2026 20:28Es domāju, ka tie pārējie raustās pateikt kviecim, ka vairs nespēlēs un grupa izjukusi. Varat iedomāties kāds tur būtu sūdu ventilators? Neviens to labpratīgi negrib. Tāpēc arī piecieš
yay @ 02.08.2026 20:36
nu liekās ka mierā.. vēl pistolīti pie pieres pieliek un spiež trinkšķināt instrumentu.
Es domāju, ka ragana Ļenka viņus nobūrusi!!!
paralēlā pasaule tiešām... vakar atkal par to pārliecinājos. Man izšķīlušies zīdvistiņu cāļi un viņiem uz galvas tādi apaļi cekuli kā otra galva. Izteicos, ka no aizmugures kā kiviča pakausis. Vedekla (40 g.) iepleš acis - kas ir kivičs? Un kā tu esi redzējusi viņa pakausi?...😀Hermiine89 @ 02.08.2026 14:26Tā ir kaut kāda paralēlā pasaule. Mums to nesaprast.
Rietumusawle @ 02.08.2026 22:35Patiesiba sobrid analizet Kivja uzvedibu ir viena lieta, bet otra ir meginat saprast emocionalo, intelektualo un muzikalo IQ cilvekiem, pilsetam, kas so prasto tipinu aicina uz kvieksanu. Nupat biju uz koncertu, kur gadus 15 vecaks tiesam muzikis 2h dziedaja, kustejas un mainija un speleja gitaras. Un neizskatijas, ka tulit nomirs uz skatuves, sieva negorijas pa skatuvi un meita nedancoja blakus.
Nu kas par tadu velmi aicinat kaut kadu prastu veci
, kas boja svetku sajutu, izrij edienu un sadzeras, lamajas, smird un blenz ar saviem sesiem zobiem? Un tad vel sieva saliek visu IG. Tiesam ligavam patik vakit un dejot ar Miu un patik, ka Lienuks pirmais izliek kazu bildes IG? Tiesam visiem si leta slava (24h busana Lienuka storija) ir svarigaka par sirsnigam kazam ar normalu muziki (vai vienkarsi ar jauku muziku fona)? Tiesam visiem kas uzaicina sis balagans liekas ok? Ja tā, tad nu problema tiesam sakne ir sie pakalpojuma sanemeji, nevis Vepris un vina kuku Sniegbaltite.
Fuffelis @ 03.08.2026 13:42Kur lieņuks nosvīdis?
Nebija neviens viņas filmēts video no koncertiem. Un jau otro dienu klusē.
gan jau apslimusiFuffelis @ 03.08.2026 13:42Kur lieņuks nosvīdis?
Nebija neviens viņas filmēts video no koncertiem. Un jau otro dienu klusē.
Tusnelda @ 02.08.2026 22:31
Diez ko neiet Lienei ar to pieburšanu - smukais bundzenieks, kam viņa katrā izdevīgā gadījumā bāzās virsū, vairs nav manīts. Tā vietā vālītes vicina kaut kāds pavisam jauns.
Mi mi @ 03.08.2026 16:47
Smukais bundzinieks? 😄 Tu tiešām nopietni? Bez jokiem un bez foruma pieklājības plīvura? 😂 Man laikam ir kāds cits skaistuma standarts, jo es tur to ‘smuko’ bundzenieku nekādi nevaru ieraudzīt. Nu labi, gaumes jau ir dažādas, bet nosaukt viņu par smuku ir diezgan drosmīgs apgalvojums 😄 Vai arī šobrīd vārds ‘smuks’ vienkārši tiek lietots ļoti plašā, filozofiskā nozīmē? 😂
Tàpèc, ka lèti un mazciemà padiźoties var, ka privàts koncerts pagalma ballè bija 😁 Pašvaldības gan nesaprotu, tàs tantes pašvaldībà laikam dzīvo vèl pagàjušà gadsimtà, ka zskars bija “leğendara rokgrupa”😁 Un kads tur zskars vairs, tikai vecais teftelis vien palicis.Rietumusawle @ 02.08.2026 22:35Patiesiba sobrid analizet Kivja uzvedibu ir viena lieta, bet otra ir meginat saprast emocionalo, intelektualo un muzikalo IQ cilvekiem, pilsetam, kas so prasto tipinu aicina uz kvieksanu. Nupat biju uz koncertu, kur gadus 15 vecaks tiesam muzikis 2h dziedaja, kustejas un mainija un speleja gitaras. Un neizskatijas, ka tulit nomirs uz skatuves, sieva negorijas pa skatuvi un meita nedancoja blakus.
Nu kas par tadu velmi aicinat kaut kadu prastu veci
, kas boja svetku sajutu, izrij edienu un sadzeras, lamajas, smird un blenz ar saviem sesiem zobiem? Un tad vel sieva saliek visu IG. Tiesam ligavam patik vakit un dejot ar Miu un patik, ka Lienuks pirmais izliek kazu bildes IG? Tiesam visiem si leta slava (24h busana Lienuka storija) ir svarigaka par sirsnigam kazam ar normalu muziki (vai vienkarsi ar jauku muziku fona)? Tiesam visiem kas uzaicina sis balagans liekas ok? Ja tā, tad nu problema tiesam sakne ir sie pakalpojuma sanemeji, nevis Vepris un vina kuku Sniegbaltite.
Smukais bundzinieks? 😄 Tu tiešām nopietni? Bez jokiem un bez foruma pieklājības plīvura? 😂 Man laikam ir kāds cits skaistuma standarts, jo es tur to ‘smuko’ bundzenieku nekādi nevaru ieraudzīt. Nu labi, gaumes jau ir dažādas, bet nosaukt viņu par smuku ir diezgan drosmīgs apgalvojums 😄 Vai arī šobrīd vārds ‘smuks’ vienkārši tiek lietots ļoti plašā, filozofiskā nozīmē? 😂