Zetax @ 31.07.2026 20:49Jezu, Jezu, Kivičs turpina:
“Es tā skatos, ka nabags @simsintija vai kkāda komūna te manus postus ir nokancelējusi. Jocīgi. Kad gribās ieņirgt, un pazemot citus, tad viss ir ok, bet kad dabū divreiz jsudīgāku tesienu atpakaļ- tad tas nav pieņemami, kā tā var ar sievieti! Atceraties toksiskās čūskas- tas, ka jums ir divas krūtis un maksts jūs vēl nepadara par sievieti. Es varētu uzrakstīt, kas par tādu padara, bet jūsu aprobežotās smadzenes tajā nekad neiebrauks, un otrs- ĻAUNUMAM NAV DZIMUMA.”
Laikam dzēruma (vai kafijas) delīrijā vairs neredz tālāk par savu mazkrāniņu (to jau arī visticamāk neredz).
Es visus viņa vakardienas delīrija postus redzu.
Šķiet, ka Saulkrastos būs viens “feins” vakars.
Adele4 @ 01.08.2026 11:49Interesanti ka Zscars buņgieris Māris Ozoliņš savā IG profilā nemaz nenorāda, ka ir Zscars dalībnieks.
Protams! Kāda bija viņa dzīve Madaras laikos. Un kā tagad palaidies, esot kopā ar pakullieni. Kā diena pret nakti. Madarai bija prasības un nospraustas robežas. A tagad viens nebeidzams kodiens. Un stulba hihinātāja blakus, kas pielien savam saimniekam nepagurdama.MeltedCheese @ 31.07.2026 23:01Cilvēks - kurš ir apmierināts ar savu dzīvi un ir laimīgs nekad tā negānītos apkārt. Noteikti kož pirkstos, ka ir pazaudējis visu.
Jo Z-Scars nav viņa pamatgrupa. Viņš ir “Oranžās brīvdienas” oficiālais bundzinieks, bet Z-Scars viņš ir pieaicinātais mūziķis. Tāpēc arī loģiski, ka savā personīgajā profilā viņš primāri norāda savu pamatgrupu, nevis visus projektus, kuros piedalās.Adele4 @ 01.08.2026 11:49Interesanti ka Zscars buņgieris Māris Ozoliņš savā IG profilā nemaz nenorāda, ka ir Zscars dalībnieks.
Ja kviecis publiski atļaujas pazemojoši izteikties par sievietēm, tad diezgan pretīgi ir skatīties, kā pārējie vienkārši nostājas viņam blakus un spēlē tā, it kā nekas nebūtu noticis. Māris var saukt sevi par pieaicināto bundzinieku, cik grib, bet beigās viņš apzināti kāpj uz vienas skatuves ar šo cilvēku un palīdz viņam turpināt to, ko viņš dara. “Es tikai spēlēju bungas” šeit izklausās ļoti ērti. Par naudu, protams, var aizmirst arī par mugurkaulu. 🤮Mi mi @ 01.08.2026 20:06Jo Z-Scars nav viņa pamatgrupa. Viņš ir “Oranžās brīvdienas” oficiālais bundzinieks, bet Z-Scars viņš ir pieaicinātais mūziķis. Tāpēc arī loģiski, ka savā personīgajā profilā viņš primāri norāda savu pamatgrupu, nevis visus projektus, kuros piedalās.
Adele4 @ 01.08.2026 20:28Es domāju, ka tie pārējie raustās pateikt kviecim, ka vairs nespēlēs un grupa izjukusi. Varat iedomāties kāds tur būtu sūdu ventilators? Neviens to labpratīgi negrib. Tāpēc arī piecieš
Jā, tikko Tiktokā live bija un sargsuns aizmugurē 🤳 😆😆😆Neiil @ 01.08.2026 20:50Plušķe atkal uzlīdusi skatuves stūrī un filmē😆😆😆
Izskatās tik...cringe...
Neiil @ 01.08.2026 20:50Plušķe atkal uzlīdusi skatuves stūrī un filmē😆😆😆
Izskatās tik...cringe...