Kàdas tad viņam tehniskas problemas un drošība?😁 Viss, kas vajadzīgs - ķeblis un glàze ar spirtoto 😁Fuffelis @ 30.07.2026 09:35
Andris nospļautos uz tehniskām problēmām un drošību. Viņu tikai nāves gulta apturētu nespēlēt. Sāp viņam, ka nevar mūsu Roka leģenda vairāk par kultūras namu piepildīt
njaa,palasot,izskatās ka kaut kas iekšā ir atkal salūzis nabadziņamlauku bāba @ 30.07.2026 13:16
Tagad jau Threads gānās uz random sievieti, kas viņu par dzērāju nosauca :D . Kaut kas tur dziļi sāp..
Kellogsene @ 30.07.2026 14:41njaa,palasot,izskatās ka kaut kas iekšā ir atkal salūzis nabadziņam
Kellogsene @ 30.07.2026 14:41njaa,palasot,izskatās ka kaut kas iekšā ir atkal salūzis nabadziņam
McSara @ 30.07.2026 13:45Nevar saprast rokstāram ir kaut kādas paģiras vai kas, ka tik ērcīgs ņemas pa threads.
Būtu labāk aizminies uz Beberbeķu ezeru un tur nolaidis tvaiku! Lieveņu āksts.
To jau viss Jēkabpils novads zina. Pie tam bija uzaicinājis cienījams basketbolists, it kā pazīstams no tiem senajiem laikiem, kad Kivičs bija sportisks un svēra mazāk par centneru. Neesot pirmā reize, kad viņš sadzeras un sāk kašķēties ar viesiem. Un Liene pa to laiku savāc ēdienu no galdiem, konteineri jau laikus sagatavoti. Tikai Mia nepieskatīta klimst apkārt , diedelējot ēdienu.Tusnelda @ 30.07.2026 14:57
Klīst baumas, ka vepris nesen aiz apkakles izmests no kāda tusiņa. Zinot, cik ātri laukos izplatās ziņas, skaidrs, ka tajā pagastā viņu vairs kviekt neaicinās. Apsāpējās viņam sirds.
Droši vien diedelniekiem nācās braukt mājās bez piepildītām pārtikas kastītēm un bez pudelēm.Varu iedomāties, kā viņš mašīnā ārdījās, kādi vārdi bija bērnam jādzird.
Adele4 @ 29.07.2026 08:10Miai melnas zeķes kurpēs pie rozā kleitas? Šausmas.
Nespeju iedomāties privātu pasākumu, kur sveša sieviete ar telefonu visu filmē un vēl svešs bērns!
Visi tie, kas vepri aicina ir sawljes, un te labi var redzēt cik daudz mums sabiedribā to idiotu.
Un šitie visi simtpunkti ir antivakseri, plakanās zemes un folija cepurīšu, un šlesera fani.
Castorella @ 30.07.2026 15:17To jau viss Jēkabpils novads zina. Pie tam bija uzaicinājis cienījams basketbolists, it kā pazīstams no tiem senajiem laikiem, kad Kivičs bija sportisks un svēra mazāk par centneru. Neesot pirmā reize, kad viņš sadzeras un sāk kašķēties ar viesiem. Un Liene pa to laiku savāc ēdienu no galdiem, konteineri jau laikus sagatavoti. Tikai Mia nepieskatīta klimst apkārt , diedelējot ēdienu.
mīļa ģimene, nauda, ceļojumi, atpazīstsmība - to viņš tā kā uz sevi attiecina? Ķēms naturālākais. Gandrīz vai žēl, ka dzīvē mums ceļi diez vai krustosies kādreiz, dabūtu dzirdēt dažus labus vārdus no vecenes 😀Fuffelis @ 30.07.2026 15:22No thread :
Es pāris reizes gadā esmu publiski rupjš, kad sastopos ar latvijas toksisko ( nevis foršo)veceņu pilnīgu debīlismu. Tās ir visas tās idiotes, kurām šķiet, ka viņām galvā ir kronis, kuras čurā karstu no jebkurām baumām, nevar pārdzīvot, ka kādam ir mīļa ģimene, nauda, ceļojumi, atpazīstsmība. Tādi parasti ir dzērāji, narkomāni, jākļi, zagļi, sitēji. Nevar norīt to, ka pašas ir NEKĀDAS, neiekārojamas, pilnīgi stulbas idiotes. Kaut kur tas ir pat biedējoši, ka tāds veceņu pizģec dzīvo mūsu vidū.
Fuffelis @ 30.07.2026 15:22No thread :
Es pāris reizes gadā esmu publiski rupjš, kad sastopos ar latvijas toksisko ( nevis foršo)veceņu pilnīgu debīlismu. Tās ir visas tās idiotes, kurām šķiet, ka viņām galvā ir kronis, kuras čurā karstu no jebkurām baumām, nevar pārdzīvot, ka kādam ir mīļa ģimene, nauda, ceļojumi, atpazīstsmība. Tādi parasti ir dzērāji, narkomāni, jākļi, zagļi, sitēji. Nevar norīt to, ka pašas ir NEKĀDAS, neiekārojamas, pilnīgi stulbas idiotes. Kaut kur tas ir pat biedējoši, ka tāds veceņu pizģec dzīvo mūsu vidū.
Tādi parasti ir dzērāji, narkomāni, jākļi, zagļi, sitēji.
Fuffelis @ 30.07.2026 15:22No thread :