Minelūše @ 25.07.2026 11:48
Sasmējos par to kontrastu - vienā storijā Kviecējs vairāk vai mazāk normāli dzied "Tu tuvojies sev" un jau nākošajā knapi svepst Ziemeļmeitu. Nu piedodiet, bet tas ir alkoholisms jau top pakāpē, ja pat pāris stundas uzstājoties nevar izturēt neko neiedzerot un tevi met ārā no pasākumiem, jo esi pārāk piemāvies. Alkoholiķis konkrēts.
Es gan izmestu viņu arī pēc pirmā gabala, jo nodziedāt viņš vairs nespēj pat savu vienīgo hitu. "Tu tuvojies sev" pantiņu tekstu viņš vienkārši atstāsta, bet kad tuvojas piedziedājums un derētu sākt vismaz drusku dziedāt, atkal sākas kliegšana un kaut kādas āža stenēšanai līdzīgas skaņas, džeks naturāli nevar trāpīt pa notīm. Tekstu arī lāga nevar atpazīt - vai viņš brēc, ka "tu esi tagad" vai "tu esi tāda"... Es centos klausīties vairakkārt, bet līdz beigām netiku, man novīta ausis. Šausmas.
Būtu nu labāk viņš to nabaga Ziemeļmeitu arī vienkārši noskaitījis kā dzejoli, nebūtu tik drausmīgi, ar tiem pašiem 2 ģitāras akordiem fonā. Jo neko citu viņš neprot un nevar!