Esmu 100 % pārliecināta, ka nepina pati. Viņai taču viss ķepu ļepu čerez žopu. Un puķes bija īpaši jāpiemeklē pie tirgussievām. Saplūkt tādas pie Jūrmalas šosejas nevar.MsWeasel @ 16.07.2026 07:37Es neticu, ka viņa pati to vainagu pina. Tas nav nekas ārkārtīgi sarežģīts, bet tam tomēr vajag diezgan daudz rudzupuķes, jo vainags nebija 2 puķes 3 rindās. Kur tad viņa dabūja tās puķes, ja būtu pati braukusi plūkt, tad būtu 10 storiji ar to. Piedevām, tur bija sārtās un baltās rudzupuķes, kuras mums pļavās nemaz tā neaug. Ticamākais, ka nopirka gatavu vainagu un sadzejoja leģendu par pīšanu nakts garumā. Ja es dzīvotu pilsētas dzīvoklī, droši vien pirktu gatavu vainagu, nav nekas traģisks. Stulbi ir nopirkt un melot, ka visu pati savām rociņām
Un pašai bija Temu vainags galvā. Tak protams neko viņa nepina, jo neprot. Tāpat kā gatavot ēst un visu pārējo. Bet tā lielīšanās IG. Kā mazai meitenei tas prātiņš.Minelūše @ 16.07.2026 00:09Kas to būtu domājis, izrādās, ka Pļenka tomēr prot pīt vainagus? Bet kad bija Līgo, tad meitiņai figu.
Kellogsene @ 16.07.2026 13:44Redzējāt komentārus pie Kivja fb ieraksta pirms 8gadiem? Nav tā veiksmīgākā Lienes bilde😄
Kellogsene @ 16.07.2026 13:44Redzējāt komentārus pie Kivja fb ieraksta pirms 8gadiem? Nav tā veiksmīgākā Lienes bilde😄

toč seja uz vienu pusi. Nu tā jau pēc insulta, bet vins taču par jaunu. Varbūt kaut kāds nervu bojājums?Maple @ 16.07.2026 14:36Kviecim pēdẽjā video, kur reklamē koncertu , kaut kas nav riktīgi ar vienu pusi sejas. Vai nu zobs uzpampis, vai nu kaut kur kritis/ atrāvies?
Elīna Bomba @ 16.07.2026 17:46toč seja uz vienu pusi. Nu tā jau pēc insulta, bet vins taču par jaunu. Varbūt kaut kāds nervu bojājums?
MarieAntoinette @ 16.07.2026 16:31Jāškir atpakaļ 8 gadus, lai redzētu komentārus?
Nu piedo ,bet paskatjos tos apdirsējus, Elmārs piem vecs kroplis, nesmuks bomzis bez interesēm un bez darba.LabaDabaDa @ 16.07.2026 19:00
Nē, tas ir jauns ieraksts, kur viņš salīdzina sevi šodien ar 8 gadus atpakaļ. Jāsaka, ka iepriekšējā bildē viņš sver precīzi divas reizes mazāk.
LabaDabaDa @ 16.07.2026 14:15
Neturēšu sveci zem pūra. Dāmas, mēs noteikti varam saražot vēl labākus komentārus!
Ariete @ 16.07.2026 22:53Ļenkai sākās pļutka 😄😄😄
Tikai žēl, ka viņa to visu saka, jo pašai prasti skauž. Pati neprot NEKO. Ne īstu darbu darīt, ne pelnīt ar muldēšanu. Pat normālu ēdienu neprot uztaisīt. Lasa no bibliotēkas aizlienēto "Saplēsto krūzi" 76.reizi un vāc savu pļēguru. Lūk, visa viņas dzīve. Un, protams, ka tad skauž, ka citām "no gaisa" krīt miljoni. Lai gan zoss nesaprot, ka arī tur darbs jāiegulda!Adele4 @ 17.07.2026 07:51Redzēju storijus par tiem kursikiem un koučiem. Te es lienei piekrītu! Visādi pašpasludinātie labas dzīves veidotāji slauc naudu no lētticīgajiem. Nevienam nav reģistrēta uzņēmējdarbība, nodokļus nemaksā. Bet IG Un FB pilns ar naudas manifestēšanas kursikiem, 101 sieviešu retrītiņu, pareizu elpošanau, meža terapiju utt.
Es nudien nesaprotu, kas uz to visu huiņu parakstās, jo lēti tas nav.
Adele4 @ 17.07.2026 07:51Redzēju storijus par tiem kursikiem un koučiem. Te es lienei piekrītu! Visādi pašpasludinātie labas dzīves veidotāji slauc naudu no lētticīgajiem. Nevienam nav reģistrēta uzņēmējdarbība, nodokļus nemaksā. Bet IG Un FB pilns ar naudas manifestēšanas kursikiem, 101 sieviešu retrītiņu, pareizu elpošanau, meža terapiju utt.
Es nudien nesaprotu, kas uz to visu huiņu parakstās, jo lēti tas nav.