cik svētkos lopi ir apsveikuši graudinas bērnus? Tādi parazīti vēl japamekleEsPati @ 26.03.2026 17:15Vispār, es tā aizdomājos. Kvieči te pukst, ka mīļā krustmāmiņa pusotra gada laikā krustmeitiņai nevienu dāvanu nav atsūtījusi. Man rodas pretjautājums - un cik dāvanas kvieči atsūtījuši krustmātei no krustmātes visu šo gadu laikā?Cik reizes viņi ir apsveikuši savu krustmāti?Vai tiešām viņi iedomājās, ka pienākumi būs tikai krustmātei pret krustmeitu un ne otrādi?Es domāju Kerkira ātri vien saprata, ka viņi ar vīru tikai DOD, DOD un DOD, bet pretī dabūn ne paldies, ne citus pieklājības apliecinājumus. Maksimums mocarta konfektes pāris un saskaldītu īres mājas bruģi. Domāju, ka kvieči arī ne reizi neaizdomājās, ka Graudiņiem nav pienākums to bērnu arī nepārtraukti barot par saviem līdzekļiem. Reaaali par visiem 100 saprotu Graudiņus. Laimīgi tikuši vaļā no tiem parazītiem. Jā, smagi kļūdījās piekrītot ņemt Miu par krustmeitu, bet noteikti draudzības sākumā neiedomājās, ka šitie parazīti uzdzīvos uz viņu rēķina.
qwe @ 26.03.2026 17:20cik svētkos lopi ir apsveikuši graudinas bērnus? Tādi parazīti vēl japamekle
tapēc, ka kirpiči no sevis iedomājas pasaules zvaigznes un citiem viņu priekāā jāklanās, jāklāj galdi, jālej alkohols, jādāvina dāvanas. Kāpēc gan viņiem būtu citu labā jāpūlas? Un neaizmirsīsim, ka viņi ir pliki un nabagi, un tomēr citu sveikšana, ciemošanās utt.maksā - dāvanas, ziedi, ciemakukulis. Kāpēc tērēties, šie jau tāpat prot visur ierasties tukšām rokām un tukšiem vēderiem.EsPati @ 26.03.2026 17:15Vispār, es tā aizdomājos. Kvieči te pukst, ka mīļā krustmāmiņa pusotra gada laikā krustmeitiņai nevienu dāvanu nav atsūtījusi. Man rodas pretjautājums - un cik dāvanas kvieči atsūtījuši krustmātei no krustmātes visu šo gadu laikā?Cik reizes viņi ir apsveikuši savu krustmāti?Vai tiešām viņi iedomājās, ka pienākumi būs tikai krustmātei pret krustmeitu un ne otrādi?Es domāju Kerkira ātri vien saprata, ka viņi ar vīru tikai DOD, DOD un DOD, bet pretī dabūn ne paldies, ne citus pieklājības apliecinājumus. Maksimums mocarta konfektes pāris un saskaldītu īres mājas bruģi. Domāju, ka kvieči arī ne reizi neaizdomājās, ka Graudiņiem nav pienākums to bērnu arī nepārtraukti barot par saviem līdzekļiem. Reaaali par visiem 100 saprotu Graudiņus. Laimīgi tikuši vaļā no tiem parazītiem. Jā, smagi kļūdījās piekrītot ņemt Miu par krustmeitu, bet noteikti draudzības sākumā neiedomājās, ka šitie parazīti uzdzīvos uz viņu rēķina.
Adele4 @ 26.03.2026 17:55tapēc, ka kirpiči no sevis iedomājas pasaules zvaigznes un citiem viņu priekāā jāklanās, jāklāj galdi, jālej alkohols, jādāvina dāvanas. Kāpēc gan viņiem būtu citu labā jāpūlas? Un neaizmirsīsim, ka viņi ir pliki un nabagi, un tomēr citu sveikšana, ciemošanās utt.maksā - dāvanas, ziedi, ciemakukulis. Kāpēc tērēties, šie jau tāpat prot visur ierasties tukšām rokām un tukšiem vēderiem.
Viņu attaisnojums noteikti ir tas, ka Graudiņas bērni nav krustbērni. 😂qwe @ 26.03.2026 17:20cik svētkos lopi ir apsveikuši graudinas bērnus? Tādi parazīti vēl japamekle
MarieAntoinette @ 26.03.2026 16:01Piesakās, kura sev par draudzeni gribētu Lieni? Ar feiku "sirsniņ, mīļumiņ" ielīdīs jūsu dzīvēs, parazitēs jūsu svētkos, četrreiz nedēļā uzgrūdīs neaudzinātu bērnu, izrīs ledusskapi, mēģinās uzkāpt jūsu vīram, bet ja vienreiz pateiksiet nē, ar visrupjākiem vārdiem izvazās jūs pa internetu! Lienīte - labākās draudzenes etalons! Ģimenes vērtību sargātāja NEKADNAVBIJIS konkursā un rajončika vienīgās nodzertās smadzeņšūnas īpašniece!
qwe @ 26.03.2026 17:18Pag, bet vai tad graudiņs nebija krusttēvs?tam nav pārmetumi? Kas ir resnais Andri? Slabo uz večiem sūdus liet, ka nedabū iekšās?🤣
Neiil @ 26.03.2026 23:23Liene jau gatavojoties rītdienas koncertam!😅 kas tad nu, beidzot nomazgāties izdomāja?🤣
yay @ 26.03.2026 20:32
es ciest nevaru ja pieaugušas sievietes par otru saka "mīlulīt saulīt māsiņ mīlu bububu" nu tak pilnīgs sviests
LabaDabaDa @ 27.03.2026 09:28
"Jau" gatavojas? Normāli mākslinieki un menedžeri uz tūres lielākajiem koncertiem gatavojas mēnešiem. Ko vispār var izdarīt iepriekšējā vakarā? Kāju nagus apgriezt un paduses izskūt? :D
salvija @ 26.03.2026 21:58Lasu jauns.lv rakstu, kur ielikts mūsu mākslinieces publiski rakstītais - oi, nevaru, kāda daiļa Ļenkai valodiņa: "pipelē nopisušies"😴 mūsu "Saplēstās krūzes" lasītāja, kas sevī banzīcu nes😁
tas suns viņai storijos izskatās ne visai. Nu laimīgs točna navDabaTevivēro @ 27.03.2026 15:17Kāda jau te rakstīja, ka pēc kārtēja sūdu ventilatora būs labas dienas vēlējumi, citāti un pļuru gatavošana. Reku šeku, kā pēc grāmatas, vēl dzīvnieki, nu tā, lai mīlīgāk un jaukāk. Jauka, cēlā, mīļa sirsniņa lienīte, kura īstenībā ir reti riebīga kraņa.🤮