KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1081
Reģ: 31.03.2023
Hermiine89 @ 19.03.2026 14:25
Kviecim ir izdevīgi, ka Ļenka garā vāja. Viegli manipulēt. Un kā šoferiene noderīga. Ir arī ko iekaustīt šad tad. Pieticīga. Pretī nerunā. Piebalso šim it visā. Gatava uzklausīt viņa garos vāvuļojumus par procentiem un nozagtā tēva tēmu. Piecieš krākšanu, atraugas un smaciņu.

es reāli šo lasot un iedomājoties ievēmu nedaudz mutē. Nu jā, laikam saderīgi tomēr un kapēc savu (origo) dāmu nedaudz neatbalstīt mānijas epizodē, tā ir.
19.03.2026 14:40 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46375
Reģ: 06.11.2022
Dienas jaunums: Liene nekad nevienu nav heitojusi. Kad viņa kādu nosauc par nelieti ar nokaltušu vagīnu, tas ir domāts tikai pozitīvā nozīmē!
Un Gobzemam jāsāk uztraukties. Tūlīt Pelikāns viņu izkonkurēs ar 3 gadus vecām mediju ziņām...
#sarkasms
19.03.2026 15:12 |

Reitings 2830
Reģ: 19.05.2022
sajūta, ka kiviči grib piedzīt no graudiņiem krustvecāku uzturlīdzekļus par bērnu.😀
19.03.2026 15:12 |

Reitings 24670
Reģ: 27.11.2018
Cik briesmīga krustmāte! Nepagādā bērnu ar nakšņošanu, ēdienu, apģērbu un dzimšanas dienas dāvanām, un vēl tagad neņem bērnu uz trim diennaktīm, lai senči varētu plostot. Tikai iemācīja ēst no šķīvja un normālu ēdienu, saziedoja drēbes, sponsorēja Kvieču ceļojumus apgādājot ar diennakts aukli ar visu iekļautu par šokolādi. Nekaunīga neliete - tāds zaudējums, lai tik maksā uzturlīdzekļus tagad! Neies jau paši kaut ko dot bērnam vai citiem😀
19.03.2026 15:25 |

10 gadi
Reitings 13767
Reģ: 29.01.2009
Njā, sieviete, māte, kura pati neaudzina savus bērnus, pārmet krustmātei, ka neaudzina krustbērnu. Nē, nu grūta dzīve Lienītei! Kā viņa varēja zināt, ka šo, ceturto bērnu, audzināt būs tik smagi. Negulēt naktīs, nesājot uz rokām, izvadāt uz visiem pulciņiem ārpus bērnudārza, pēc dārziņa pabarot ar garšīgām vakariņām, nomazgāt pirms miedziņa (obligāti iztīrīt zobiņus kopš pirmā zoba), palasīt grāmatu, pasēdēt blakus, kad nevar aizmigt. Mosties naktī, ja bērns sabijies vai nospēris segu vai sagribējis čurāt utt. Nu tiešām smagi, kad pašai tas viss jādara 😀
19.03.2026 15:37 |

10 gadiPatīk
Reitings 4908
Reģ: 31.10.2010
Mathilde @ 19.03.2026 15:12
sajūta, ka kiviči grib piedzīt no graudiņiem krustvecāku uzturlīdzekļus par bērnu.😀

A paši, kad nometa sīko pie Kerkiras uz dienām un dienām, atbraucot krustmātei kaut kādu štruntu tikai iedeva par bērna pieskatīšanu, ēdināšanu, izklaidēšanu. Jo Kviečiem pateicība darbojas tikai vienā virzienā - saņemt. Tiešām kā reāla dzeguze, kas atstāj savas atvases svešās ligzdās un cer, ka tās tur paliks pēc iespējas ilgāk. Bet nu pacietība nav no dzelzs un vienmēr ar nekaunību izšļūkt nevar. Pienāk brīdis, kad kāds pasaka nē un tad nu notiek tas, ko šobrīd varam novērot.
19.03.2026 15:53 |

Reitings 46375
Tusnelda @ 19.03.2026 14:37

https://tv3.lv/izklaide/slavenibas/pasmaju-slavenibas/cilveki-saulojas-ed-restoranos-nav-panikas-modele-dalija-gaile-par-majam-sauc-dubaiju/

Starp citu, man ir nācies lasīt rietumu medijos pilnīgi pretēju info Dālijas teiktajam. Dubaija ļoti cenšoties noklusēt patiesos uzbrukumu apmērus. Ja kāds tūrists radiem uz ārzemēm aizsūta bildi ar dūmiem fonā, viņu var aizturēt, telefonu konfiscēt un izdzēst visus foto un video. Dubaija nevar atļauties zaudē savas superdrošās paradīzes imidžu.
19.03.2026 16:06 |

Reitings 800
Reģ: 11.10.2023
Piekritīšu iepriekš rakstītajam komentāram, ka Kerkirai nevajadzētu klusēt. Viņai, domāju, būtu ko pastāstīt😂😂
Liene pa Labam nesaprot, viņai pa galvu Jādod, Lai pielektu
Atceramies, kad kivičs ar Madaru šķīrās, kādas samazgas lēja pār bijušās sievas galvu, ilgstoši, līdz Madara sāka beidzot uz intervijām staigāt ,no tā visa nogurusi un stāstīja beidzot savu viedokli un kā tad bija..
Vēl ir tas burkān tēvs, kam var uzgrūzt sīko uz weekendu 😆
Smejoties, iedomājaties, kā Lenka no Sava bērna nevar tagad atkratīties, pilnīgi Kerkirai tuvošanās aizliegums bija jātaisa no trakās. Pilnīgi lasījās, ka Liene uz pilnīgas vienaldzības atbrauks pie Kerkiras, atsatās viņai bērnu un pati aizlaidīsies prom uz nezināmu laiku. A ko, Lienesprāt, krustmåtei taču obligāti or pienākums pēc Mias skatīties. Afigets.
19.03.2026 16:13 |

10 gadi
Reitings 7164
Reģ: 05.08.2013
nē nu komēdija - pašai cik bērni atņemti, nesanāk pēdējo bērnu kādam uzgrūst 😂
19.03.2026 16:23 |

10 gadi
Reitings 7164
Reģ: 05.08.2013
bet vispār sveiciens visiem tiem cilvēkiem, kuri aizgāja/ies un resnā koncertu, sveiciens no "poh*j nah*j b*e jaukās lienītes ķ" 😂😂😂 es ļoti atvainojos, bet es viņu tikai citēju 😂 baznīcas nesēja 😂😂😂😂😂
19.03.2026 16:26 |

10 gadiPatīk
Reitings 4908
Reģ: 31.10.2010
Vispār smieklīgs tas Ļenkas posts.
"Tagad par atmaskošanu iesniegusi policijā iesniegumu - droši vien pret Miu." - Kerkira iesniedza policijā iesniegumu pret Miu? Ko? Make it make sense, Pelikān😁
"...kaut pati lombardā iztirgojusi laulības gredzenus, jo nav bijis mājās ko ēst." - Pastāsti labāk, plušķe, kā tu pati uz Kivja svilpiena iztirgoji absolūti VISU, kas tev bija - drēbes, apavus, mēbeles, pat dzīvokli palaidi vējā.
19.03.2026 16:28 |

Patīk
Reitings 71257
Reģ: 20.07.2021
Ja Lienes beloveds Andris (Kivičs) reiz apvārdos kādu labticīgu svaigu gaļu un no pavecās vistas gribēs atteikties, Lienes šitā publiskā uzstāšanās viņam būs baaaigi izdevīga. Šamais varēs aizrīdamies kaukt, ka bijis spiests bērna dēļ dzīvot ar agresīvu sievišķi. Uh, kā varēs izpausties: - Man iekšā viss salūza, kad es izlasīju, kā viņa uzbrūk savai draudzenei. Mīļie draugi, pēc tā man bija bail uzturēties ar viņu vienā telpā! Es visu darīju, lai mums būtu ideāla ģimene, es biju noskrējies, pelnīdams naudu, lai mums nekas netrūktu, bet šī sieviete sēdēja man uz kakla un nedeva nekādu pienesumu ģimenes budžetā. Un tagad vēl šī agresija. Es vairs nespēju! Arī man ir tiesības uz normālu ģimeni, bet šī tāda nav, mīļie draugi, šī tāda NAV!
Un Kiviča pudeles brāļi vienosies kopīgā dziesmā: jā, Andri, Tev taisnība!
Kivičs jau no visa izķepurosies, bet kas gaida Lieni?
19.03.2026 16:28 |

10 gadi
Reitings 20435
Reģ: 21.03.2014
Ber nu tur viss ļoti nopietni, ja Kerkira vērsusies policija.
19.03.2026 16:47 |

10 gadi
Reitings 13767
Reģ: 29.01.2009
Tusnelda @ 19.03.2026 16:28
Ja Lienes beloveds Andris (Kivičs) reiz apvārdos kādu labticīgu svaigu gaļu un no pavecās vistas gribēs atteikties, Lienes šitā publiskā uzstāšanās viņam būs baaaigi izdevīga. Šamais varēs aizrīdamies kaukt, ka bijis spiests bērna dēļ dzīvot ar agresīvu sievišķi. Uh, kā varēs izpausties: - Man iekšā viss salūza, kad es izlasīju, kā viņa uzbrūk savai draudzenei. Mīļie draugi, pēc tā man bija bail uzturēties ar viņu vienā telpā! Es visu darīju, lai mums būtu ideāla ģimene, es biju noskrējies, pelnīdams naudu, lai mums nekas netrūktu, bet šī sieviete sēdēja man uz kakla un nedeva nekādu pienesumu ģimenes budžetā. Un tagad vēl šī agresija. Es vairs nespēju! Arī man ir tiesības uz normālu ģimeni, bet šī tāda nav, mīļie draugi, šī tāda NAV!

Tā smējos. Precīzāk vairs nevar uzrakstīt. Pilnīgi iztēlojos, kā viņš to saka
19.03.2026 16:51 |

Reitings 493
Reģ: 07.04.2025
Liene, tev ir trīs vēl citas meitas, kurām tu pati sevi atņēmi kā māti. Pameti savas miesīgas meitas, blandoties pa pasauli ar kiviču. Pēc tam dzerstījies tepat Latvijā. Tagad tu kliedz visai Latvijai, ka pēdējam dzemdētajam bērnam krustmātes vairs nav? Nopietni? A tavām meitām mātes nav, idritvai. Mātes, kura ir dzīva, bet nerūpējas par saviem bērniem un ir alimentu nemaksātāju sarakstā. Atslēdziet tak viņai to internetu kāds.
19.03.2026 16:56 |

Reitings 35
Reģ: 03.01.2024
Viņa nekad agrāk nav bijusi situācijā, kad patstāvīgi ir jāaudzina savi bērni. Agrāk bija sakarīgs vīrs, māte, māsa....tagad nav neviena... Pieņemu, ka viņa arī par sevi bez atbalsta nav spējīga parūpēties.
19.03.2026 17:02 |

10 gadi
Reitings 3200
Reģ: 26.03.2010
Par kādiem sūdiem Liene murgo? Sūdos ir Liene, kura nevar atrast, kam sīko nogrūzt.
19.03.2026 17:34 |

Reitings 20823
Reģ: 21.09.2023
Tusnelda @ 19.03.2026 16:28
Precīzi! Tieši tā viņš darīs - uztaisīsies par salauzto upurīti. Gar Ļenku viņam vairs nebūs nekādas daļas. Nu pofig par Ļenku, bet kas par to bērnu parūpēsies? Nebrīnīšos, ja Kivis abas aizvedīs pie Lienes radiem un tur arī atstās. Jo tas vairs nav izturams!
19.03.2026 17:51 |

Reitings 46375
Hermiine89 @ 19.03.2026 17:51
Precīzi! Tieši tā viņš darīs - uztaisīsies par salauzto upurīti. Gar Ļenku viņam vairs nebūs nekādas daļas. Nu pofig par Ļenku, bet kas par to bērnu parūpēsies? Nebrīnīšos, ja Kivis abas aizvedīs pie Lienes radiem un tur arī atstās. Jo tas vairs nav izturams!

Kivis nevienu nekur nevedīs. Viņam nav tiesību, viņš ir pusakls un vienmēr pillā. Tāpēc jaunajai brūtei jābūt ar savu dzīvokli vai māju un auto un tieši jaunajai brūtei būs jāglābj nabaga Andirsi no psihās sievas. Par to, kas Varavīksnes namos notiks ar jaunāko meitu un Lieni, kurai nav nekādu ienākumu, Valis galvu nelauzīs. Tieši tāpat kā tas notika ar Madaru.
Ne velti Brante rakstīja - mūciet no vīrieša, kam visas bijušās ir sliktas, tizlas, šausmīgas...
19.03.2026 17:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits