Hermiine89 @ 19.03.2026 14:25Kviecim ir izdevīgi, ka Ļenka garā vāja. Viegli manipulēt. Un kā šoferiene noderīga. Ir arī ko iekaustīt šad tad. Pieticīga. Pretī nerunā. Piebalso šim it visā. Gatava uzklausīt viņa garos vāvuļojumus par procentiem un nozagtā tēva tēmu. Piecieš krākšanu, atraugas un smaciņu.

Mathilde @ 19.03.2026 15:12sajūta, ka kiviči grib piedzīt no graudiņiem krustvecāku uzturlīdzekļus par bērnu.😀
Tusnelda @ 19.03.2026 14:37
https://tv3.lv/izklaide/slavenibas/pasmaju-slavenibas/cilveki-saulojas-ed-restoranos-nav-panikas-modele-dalija-gaile-par-majam-sauc-dubaiju/
Tusnelda @ 19.03.2026 16:28Ja Lienes beloveds Andris (Kivičs) reiz apvārdos kādu labticīgu svaigu gaļu un no pavecās vistas gribēs atteikties, Lienes šitā publiskā uzstāšanās viņam būs baaaigi izdevīga. Šamais varēs aizrīdamies kaukt, ka bijis spiests bērna dēļ dzīvot ar agresīvu sievišķi. Uh, kā varēs izpausties: - Man iekšā viss salūza, kad es izlasīju, kā viņa uzbrūk savai draudzenei. Mīļie draugi, pēc tā man bija bail uzturēties ar viņu vienā telpā! Es visu darīju, lai mums būtu ideāla ģimene, es biju noskrējies, pelnīdams naudu, lai mums nekas netrūktu, bet šī sieviete sēdēja man uz kakla un nedeva nekādu pienesumu ģimenes budžetā. Un tagad vēl šī agresija. Es vairs nespēju! Arī man ir tiesības uz normālu ģimeni, bet šī tāda nav, mīļie draugi, šī tāda NAV!
Un Kiviča pudeles brāļi vienosies kopīgā dziesmā: jā, Andri, Tev taisnība!
Kivičs jau no visa izķepurosies, bet kas gaida Lieni?
Precīzi! Tieši tā viņš darīs - uztaisīsies par salauzto upurīti. Gar Ļenku viņam vairs nebūs nekādas daļas. Nu pofig par Ļenku, bet kas par to bērnu parūpēsies? Nebrīnīšos, ja Kivis abas aizvedīs pie Lienes radiem un tur arī atstās. Jo tas vairs nav izturams!Tusnelda @ 19.03.2026 16:28Ja Lienes beloveds Andris (Kivičs) reiz apvārdos kādu labticīgu svaigu gaļu un no pavecās vistas gribēs atteikties, Lienes šitā publiskā uzstāšanās viņam būs baaaigi izdevīga. Šamais varēs aizrīdamies kaukt, ka bijis spiests bērna dēļ dzīvot ar agresīvu sievišķi. Uh, kā varēs izpausties: - Man iekšā viss salūza, kad es izlasīju, kā viņa uzbrūk savai draudzenei. Mīļie draugi, pēc tā man bija bail uzturēties ar viņu vienā telpā! Es visu darīju, lai mums būtu ideāla ģimene, es biju noskrējies, pelnīdams naudu, lai mums nekas netrūktu, bet šī sieviete sēdēja man uz kakla un nedeva nekādu pienesumu ģimenes budžetā. Un tagad vēl šī agresija. Es vairs nespēju! Arī man ir tiesības uz normālu ģimeni, bet šī tāda nav, mīļie draugi, šī tāda NAV!
Un Kiviča pudeles brāļi vienosies kopīgā dziesmā: jā, Andri, Tev taisnība!
Kivičs jau no visa izķepurosies, bet kas gaida Lieni?
Hermiine89 @ 19.03.2026 17:51Precīzi! Tieši tā viņš darīs - uztaisīsies par salauzto upurīti. Gar Ļenku viņam vairs nebūs nekādas daļas. Nu pofig par Ļenku, bet kas par to bērnu parūpēsies? Nebrīnīšos, ja Kivis abas aizvedīs pie Lienes radiem un tur arī atstās. Jo tas vairs nav izturams!