kāda atdošana citiem audzināšanai! Bērnu nauda par Miu taču ir Lienes vienīgais stabilais naudas avots. Var redzēt, ka uz Miu pašu neko daudz netērē, tad nu paliek pašai, kaut vai dermatīna cimdiņus no Temu par 4 eiro pasūtīt. Tāpēc jau Liene tā niknojas, ka netiek pie meitām no pirmās laulības, tur vēl būtu arī bāreņu nauda un bezmaksas aukle Miai. Labi, ka”ļaunā BT” atpazīst šādas māmuliņas. Nav jau Liene vienīgā, kas par bērnu neliekas ne zinis, bet bērnam domăto naudu notērē sev . Ak nē, sorry, viņa taču vienu bērnu grāmatiņu bija nopirkusi.missixty krista @ 18.02.2026 09:37
Smukie biezie mati, sejiņa un sportiskās rokas?
Tā jau būtu ok sieviet ja vislaik netā neparspīlētu cik ļoti viņa skaista, cik biezi kupli mati, seja perfekti perfekta un sporto ēd veselīgi.. bet bez kosmetikas un filtiem parasta latviešu sieviete...kapēc vienmēr sevi tik ļoti jāsataisa un jāfano. Vai tiešām Kviesis nevienu smuku vārdu nevar pateikt, ka pašai tas vislaik jādara lai tikai justos pilvērtīga. Žēl tādas sievietes. Tak vienalga visiem ir tev dubulzods vai nav, neesi 100% tieva, nu neizliecies...tā mūsdienu izlikšanās visvairāk riebjas. Nevajag bērnam parādīt ka tikai ar kosmētiku esi sieviete, vai tikai ar frizūru vari iet ārā.. Labāk to laiku veltītu Miai nez kāds vakarā vispār uzspēlē kādu spēli, lego, puzli...tak visirm vienalga.. man tik ļoti žēl tā bērna. Lai paši dzer un dara ko grib, bet bērnu kau mammai, māsai būtu atdevuši audzināt, lai vismaz bērns izaug kaut ko vairāk bez dzeršanas, koncertiem un uzdzīves.
yay @ 18.02.2026 09:54Man tā bērna video nolasās galīgi vecumam neatbilstoši. Resnis noteikti kliegs, ka ar mani kkas nav kārtībā, ja saskatu tur ko nepiedienīgu. Bet bļin resnais, es satraucos par tavu bērnu. Nemaz nerunājot, ka viņam fb bija (varbūt vēl ir) bilde ar puspliku M. meitiņu.
Re ku tepat, bija tas gadījums par 12.gadīgo grūtnieci... nu šitas bērns tak pats paprasīs onkulim konfekti un ielēks busiņā vai pati atvedīs mājās parādīt kucēnu ?
Viņai ir pieci gadiņi - video saturs... konkrēti briesmīgs.
Es nespēju sagaidīt nozagtā tēva pirmizrādi. 😁kapibara @ 17.02.2026 22:38
Tirpat, kur maukas grāmata. ?
Annie @ 18.02.2026 12:47Kāda tad tur viņai bērnu nauda? 25 eur jau nav nauda. Un viņai jau nevar vairāk būt, jo pārējie bērni jau viņai neskaitās.