Skaistsceļš @ 27.01.2026 15:45Meitenes, lūgums tām kuras nav nobloķētas vēl. Uztaisat skrīnšotus un nosūtiet BTA ko viņa raksta un arī tai bāriņtiesas darbiniecei. Es labprāt to pati izdarītu, bet esmu blokā.
Es nesaprotu, ko tas resnais tur mokās ar videoklipu, jaunas dziesmas, nu kam tas vajadzīgs? nu reáli? Kurš skatīsies to viņa videoklipu? Nevienà radiostacijà neesmu dzirdéjusi Kiviča “jaunàs” dziesmas. Tika lienes story Baby shark lieveņos😁VistaVita @ 27.01.2026 16:00Ja kas par Donu...nebija mana mūzika ko klausijos,bet šodien dzirdēju to dziesmu un iemīlējos.IZCILA! Pelnīta uzvara. Perfekti.
Tev Kivič nekad šādu līmeni nesasniegt. Ej tak darbu meklē! Piedošanu ,bet taisnība!!!
Vecais Narciss nespēj pieņemt skarbo realitāti - viņa daiļrade nevienam neinteresē, tāpat kā viņš pats ar saviem 130 kg, aizdusu, sarkano ģīmi, rižo bārdu, plastmasas redeli, krekšķēšanu un šņaukāšanos, rupjo valodiņu. Bet problēma tajā, ka neko citu jau neprot un negrib darīt. Kur ta masiera karjera palika? Tik pat bezjēdzīgs kā pakulliene. Tālāk par lielīšanos nekur netiek.Rumblerx @ 27.01.2026 16:49Es nesaprotu, ko tas resnais tur mokās ar videoklipu, jaunas dziesmas, nu kam tas vajadzīgs? nu reáli? Kurš skatīsies to viņa videoklipu? Nevienà radiostacijà neesmu dzirdéjusi Kiviča “jaunàs” dziesmas. Tika lienes story Baby shark lieveņos?
Nu kādu darbu. Viņš Norgē pat mežā žagarus nebija spējīgs lasīt un slinkā ļudne, kad tur piemājas bārā bija paņemta par trauku novācēju, visas glāzes esot sasitusi. Bet fanu šiem netrūkst, FB komentāros viņus tādi paši pamuļķi arī atbalsta.VistaVita @ 27.01.2026 16:00Ja kas par Donu...nebija mana mūzika ko klausijos,bet šodien dzirdēju to dziesmu un iemīlējos.IZCILA! Pelnīta uzvara. Perfekti.
Tev Kivič nekad šādu līmeni nesasniegt. Ej tak darbu meklē! Piedošanu ,bet taisnība!!!
Skaistsceļš @ 27.01.2026 15:45Meitenes, lūgums tām kuras nav nobloķētas vēl. Uztaisat skrīnšotus un nosūtiet BTA ko viņa raksta un arī tai bāriņtiesas darbiniecei. Es labprāt to pati izdarītu, bet esmu blokā.
ak dieniņās! Un tam bērnam tūlīt skolā jāiet! Pati gan vienmēr smaida, savu ex vīra sponsorēto smaidu!Vegas @ 27.01.2026 16:59Alkoliene nenovaktēja Mias izpuvušo smaidu - visā plašumā ielikusi Facebook. Pievelkot bildi tuvāk, nav brīnums ka bērnu iestādēm ir jautājumi! https://failiem.lv/f/9pyabf2k7m