Laikam galvā tāds caurvējš, ka neko neatcerās no izlasītā.Kaya @ 14.08.2025 20:08Cik ilgi viņa lasīs vienu un to pašu grāmatu? Ik pa mēnesim atrāda storijos.
EmilijaArm @ 14.08.2025 21:39Aiz nekodarīt patinu Kivja IG līdz 2019-2020 gadam. 5 gadi šamiem laulībā un nav vairs ne smakas no tiem bezbēdīgajiem ģīmīšiem Tenerifē. Droši vien es arī pirms pieciem gadiem izskatījos manāmi jaunāka, bet uz svešiem ir dīvaini redzēt tik krasas pārmaiņas - šobrīd abi tādi kā uzpūsti. Liene bez tām manipulācijām ar seju izskatījās tik dzīvīga, tagad... es pat nezinu, bet vecums tas īsti nav. Tāda kā uzblīdusi. Kivis vispār kā cits cilvēks.
Kaya @ 14.08.2025 20:08Cik ilgi viņa lasīs vienu un to pašu grāmatu? Ik pa mēnesim atrāda storijos.
nē, tās viņas pļockas ir visas kautkā nebūt atstutētas, lai nesalīp un drusku apžūst! Iedomājos, kā liene kā traka matus plivinādama, tur ņemās, spalvas un visādas figņas uz tiem nabaga audekliem ķepinot, kamēr resnis sūc aliņu dīvānā apkārt zvēri ar savām spalvām plivinās🤣 tie kleksējumi 100% pilni ar dzīvnieku spalvām, lienes matiem, un iespējams pat kādu dzīvības formu! Pilnīgi nelabi metas! Nu kurš glezno darbus, kuros ir biezs krāsas slānis, un ilgi žūst, vienistabas dzīvoklī, kurā ir dzīvnieki, noteikti slikta ventilācija, un vispār notiek visa dzīve! Kurš- liene kiviča protams- tizlākā sieviete Latvijā, starp sabiedrībā atpazīstamajām! 🫣kapibara @ 14.08.2025 22:41
Kas viņa dīvānu nokrāsojusi? ??
es saku, tā sieviete ir dikti nepadevusies! Viņa neprot PILNĪGI neko!!!!BugsPony @ 14.08.2025 23:48
S**s par grāmatu, kurš no jums ievēroja čības un cepuri? Ar tiem pričendeiļiem fiksi uz Elyndi festu! Stila ikona.