maijpukjiite @ 18.05.2025 09:27esmu palaidusi garām vai izcilais un neatkārtojamais ļoti pieprasītais mūziķis ar nenormāli daudz faniem un izpārdotām koncertzālēm (nav rezona melot) šogad nav nevienu komentāru par Eirovīziju izteicis? vienmēr taču daudz par to runāja, tagad i vārdiņu pār lūpām nevar pārspļaut. vai varbūt apvainojies, ka neviens nenovērtēja jūrop iz mā hō un nav vērts te komentēt kaut ko salašņam, kas nesaprot kvalitatīvu mūziku? :D
skaties, ka Liene delīrijā nesāk muldēt, ka Francijas pārstāve ir iedvesmojusies - viņai tak ar griķi krita virsū, a mīļajam belovedam bija hits griķi griķi vanna :DTusnelda @ 18.05.2025 10:41
Nav vēl komentējis, jo tik agri mūsu "viedokļu līderis" nespēj pamosties!
Pirms Eirovīzijas viņš vēkšķēja, ka vajagot sūtīt Emīliju, jo tur esot PIEDZIEDĀJUMS! Dziesmā galvenais ir piedziedājums, bļe! Pats savā "kultūras mantojumā" arī to neaizmirst (griķi, griķi, griķi. Vanna, vanna, vanna.) ?
yay @ 18.05.2025 12:20Es tā parēķināju.. Cik viņš pa vakaru nopelnija? Cik tur bija 400€? -ceļš Rīga-Liepāja-Rīga, ar manu vāģi tie ir kādi 50€, viņiem kaut kāda veca miskaste bija tad jau vairāk...-nakts viesnīcā ar brokastīm..nu cik? 80-100€? Principā sanāk 200€ par lieveni. Nebrīnos, ka zog koteles līdzņemšanai. Un par bērnu lievenī tas ir vispār pi*{*,'/&ec!
jo viņa sevi uzskata par sabiedrības dāmu! Bet neviens viņu nekur neaicina, tāpēc jāvazājas kivim līdzi! Ar bērnu, jo nav taču kam nogrūst!McSara @ 18.05.2025 12:39
Lūk šo es nesaprotu, kāpēc viņa ar bērnu velkas līdzi kā tāda pasaules kapeika? Bija viesnīca, kāpēc nevar palikt vakarā ar bērnu kopā? Iedzer tēju, palasi Saplēsto krūzi, aizej laicīgi gulēt...?
McSara @ 18.05.2025 12:39
Lūk šo es nesaprotu, kāpēc viņa ar bērnu velkas līdzi kā tāda pasaules kapeika? Bija viesnīca, kāpēc nevar palikt vakarā ar bērnu kopā? Iedzer tēju, palasi Saplēsto krūzi, aizej laicīgi gulēt...?
maukai tā viņas bezjēdzīgā eksistence ir tik garlaicīga, nekur neiet un ne ar vienu nesatiekas, tad nu rautin raujas uz citu cilvēku svētkiem. Kāda izklaide vienmuļajā amēbas ikdienā.McSara @ 18.05.2025 12:39
Ugis labi vinu liek pie vietas ! :D redzam, kāds ir viņa viedoklis - nav !Rozāforums @ 17.05.2025 15:40Andulis atradis jaunu sabiedrotu tiktak tiešraidēm- Uģī Kuģi :D
Adele4 @ 18.05.2025 19:35Neticu, ka matīte nopirka beidzot bērnam ( gandrīz 5 gadi!) grāmatu! Varbūt Mia pati beidzot paprasīja?
Citādi jau būtu ātrāk sen atrādīta kāda bērnu grāmata, ja tāda būtu bijusi...
yay @ 18.05.2025 12:20Es tā parēķināju.. Cik viņš pa vakaru nopelnija? Cik tur bija 400€? -ceļš Rīga-Liepāja-Rīga, ar manu vāģi tie ir kādi 50€, viņiem kaut kāda veca miskaste bija tad jau vairāk...-nakts viesnīcā ar brokastīm..nu cik? 80-100€? Principā sanāk 200€ par lieveni. Nebrīnos, ka zog koteles līdzņemšanai. Un par bērnu lievenī tas ir vispār pi*{*,'/&ec!
krmmm @ 18.05.2025 21:20Ja viņa pati tajos pasākumos apvaldītos un tupētu ar visu bērnu kādā stūrī, lai nemaisītos pa kājām svešu cilvēku svētkos, tad vēl nu kaut kā tas būtu minimāli pieciešams, bet Mia vienmēr ir priekšplānā vai pat uz skatuves kopā ar visu best father, un slampa ar turpat vicina savas pakulas un filmē selfijus. Neticama bezkauniba, neaudzinātība un jebkāds sociālo prasmju trūkums