LabaDabaDa @ 14.05.2025 19:17Un par Kiviča bagātību es vienmēr atceros bildi, kuru viņš pats ar lepnumu bija publicējis - nauda izmētāta pa visu istabu, pats kā baigais biezais sēž pa vidu. Tikai visa tā nauda, tuvāk paskatoties, piecīši vien bija, nekādi simti vai tūkstoši tur nesanāca. :D :D :D
tad jau Madara būs negaršīgi gatavojusi 😃SantaC @ 14.05.2025 18:09
Kviecis tak tajā TikTok live slavēja savu kuci, cik viņa garšīgi gatavo tāpēc arī esot tik resns!
bumbuliiic @ 14.05.2025 19:23Pie tam Kivis kliedza, ka autoratlīdzības (vienīgos legālos ienākumus) Ļaunā Siguldas Madara ievelk nāsīs.
Tā kā lieveņi ir vienīgais ienākumu avots.
Dīvaini, tas pats Depo,Ksenukai pie mājām, droši varētu abi strādāt kopā, vienīgi šaize, ka būtu jāstrādā.
Rozāforums @ 14.05.2025 19:29
pāris piecīšī un divdestmitnieki :D
Akasha @ 14.05.2025 18:32Da Kivis pats teica, ka iekrājumi esot tādi, ka divus (vai cik tur) gadus varot nestrādāt bļe. Un cik viņš prasīja stundā par lievenīti? 400 uz ķepas? Nedēļā nosēc pa lievenim, un naudasmaiss rokā. Galvenais (un tas var dikti patikt sawļēm) - viss pa īsto un patieso. Joki par stulbo valdību, gejiem, shēmotājiem, ļaunām bijušajām un liegumiem uz bērniem.
Rozāforums @ 14.05.2025 19:29
man liekas, ka Akasha to rakstīja ar sarkasmuMinelūše @ 14.05.2025 18:56
Nevajag gluži visu, ko Kivis saka, ņemt par pilnu. Tukši lielīties un muldēt viņam patīk tieši tāpat kā laulenei.
LilyLady @ 14.05.2025 21:09Tas piķis mētājās pa grīdu Lieņuka Saldus ielas dzīvoklī. Tajā pašā, kuru nedaudz vēlāk parādu piedzinēji atņēma un izsolīja. Tajā pašā, kur netika maksāts neviens komunālais maksājums. Tāds ir tas "bagātnieks" Kivičs. Lūzeris.
Toties kāda cūku kūts apkārt! Un nauda jāciena,nevis jāmētā pa netīru grīdu vai paklāju.Rozāforums @ 14.05.2025 19:29
Bet vai tad ar sižofrēniju drīkst vadīt mašīnu?Pilgrim @ 14.05.2025 16:59Ar šizofrēniju visiem dod 2.grupu.
kuranavliene @ 15.05.2025 08:37Bet vai tad ar sižofrēniju drīkst vadīt mašīnu?
Kamillia @ 15.05.2025 10:47
Var, arī šeit viena pati diagnoze neko nenozīmē, skatās uz cilvēku, cik smagas slimības izpausmes viņam ir.
Jūs Lieni padarāt par slimāku nekā viņa reāli ir. Protams, mēs nezinām, vai ar viņu nerunā balsis, bet par uzvedību, ko var novērot no malas - kaut vai Tik tok pilns ar tādiem pašiem cilvēkiem, kas rupji lamājas, dzer un neko nedara savā dzīvē.
Nav jau tā, ka viņa arī slima esot nekam nederētu, mierīgi varētu būt pārdevēja, viesmīle, iemācīties kaut ko no skaistumkopšanas vai rokdarbiem, būt par biroja administratori vai ko tādu. Mēs to nevaram iedomāties tāpēc, ka viņa ir slinka, nevis tāpēc, ka slima. Cilvēki ar šizofrēniju var dzīvot normālu dzīvi.
Adele4 @ 15.05.2025 07:55Vepris ubago balsis Muzikālajā banka. Ceru, ka top15 nenonāks viņa dziesma.
Lūdzu, cītīgi balsojam par citām dziesmām, lai tās turas topā.
Gan jau kviecis balso atspēries no ntajiem fake profiliem
LilyLady @ 15.05.2025 11:32Plancka ir bērnībā izlutināta slinķe. Jaunībā vēl 10 gadus dzīvoja vīram uz kakla un gurķojās, jo pat viņas bērnus vairāk pieskatīja vīra māte nevis pati. Tajā vecajā rakstelī par Māmiņdienu bija tipisks moments, ka Lienes mamma vienmēr parūpējas par ziediem. Nevis otrādi - ka plancka parūpētos par kaut ko.. Un tā tas vienmēr ir bijis, māte, māsa skraidīja no pakaļas, svētkus organizēja, pīrgus cepa un vainagus vija. Liene tik uz visu gatavu ieradās ar žurnālistiem nobildēties.
yay @ 15.05.2025 11:30
Es neesmu ārsts un man ir tikai doktordesas grāds psihoterapijā. Nuu patiesībā viņa jau būtu pietiekami advancēta plauktus krāmēt veikalā. "Maisiņš vaig?" priekš viņas būtu par sarežģītu, bērnu dārzā par auklīti es negribētu lai viņa šancē. Viņa maina domas viena teikuma ietvaros, es nebrīnīšos, ja kivis pēc dzīvošanas ar viņu arī būs baltās lapas īpašnieks
Incognito @ 15.05.2025 12:02
Es reiz zināju sievieti, kura pat bija greizsirdīga pati uz savu meitu, ka ģimene vairs nelutināja viņu (pieaugušu tanti), bet gan viņas meitu.
Tāpat Lienei ir kaut kāds mūžīgais ģēvuškas sindroms, ka viņa taču vēl jauniņa, visiem ir viņai jāpalīdz un pati vēl nemāk