KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1266
Reģ: 14.01.2022
MarieAntoinette @ 25.04.2025 19:52

Smaržas, par kurām tikai internetā lasījusi, bet jau mīļākās.:)
Tās tiešām ir šausmas, kā visi kopē Lieni - iet pie friziera, ceļo, lieto smaržas, nedod Dievs, vēl sāks taisīt, auksto zupu!

Mani nepamet sajūta, ka Madara to speciāli, lai Ļenku kacinātu 😄
25.04.2025 20:02 |

10 gadi
Reitings 1801
Reģ: 11.04.2010
MarieAntoinette @ 25.04.2025 19:52

Smaržas, par kurām tikai internetā lasījusi, bet jau mīļākās.:)
Tās tiešām ir šausmas, kā visi kopē Lieni - iet pie friziera, ceļo, lieto smaržas, nedod Dievs, vēl sāks taisīt, auksto zupu!

Galvenais, lai nesāk taisīt bumerangus... šķiet, ka Lieņuks tiešām ir vienīgais cilvēks visā plašajā pasaulē, kas joprojām šo efektu izmanto.
25.04.2025 20:04 |

Reitings 2767
Reģ: 07.03.2022
Zinu, zinu, ka neviens ausis neizvēlas, bet Lienei ir reti neglītas ausis. Tā, ka ļoti neglītas. 😖
25.04.2025 20:20 |

Reitings 6273
Reģ: 01.04.2023
Dzintriņa @ 25.04.2025 20:02

Mani nepamet sajūta, ka Madara to speciāli, lai Ļenku kacinātu ?

Šoreiz galīgi nepiekrītu (vienalga cienu un respektēju #rozālezbjukodekss). Man liekas Madara vispār neinteresējas, ko dara tā šmara. Es drīzāk ticētu, ka Kivis būtu kādreiz sen izmetis, ka Madarai šīs smaržas patika (vai Ļenka pati kaut kur izstalkojusi) un tad tās kļuva par Ļenkas “mīļākajām smaržām”. Tāpat kā vēl 100 citu lietu.
25.04.2025 20:27 |

Reitings 611
Reģ: 13.10.2023
Dzintriņa @ 25.04.2025 20:02

Mani nepamet sajūta, ka Madara to speciāli, lai Ļenku kacinātu ?

Labs joks😀
25.04.2025 20:32 |

Reitings 14945
Reģ: 21.09.2023
Tuana @ 25.04.2025 20:27

Šoreiz galīgi nepiekrītu (vienalga cienu un respektēju #rozālezbjukodekss). Man liekas Madara vispār neinteresējas, ko dara tā šmara. Es drīzāk ticētu, ka Kivis būtu kādreiz sen izmetis, ka Madarai šīs smaržas patika (vai Ļenka pati kaut kur izstalkojusi) un tad tās kļuva par Ļenkas “mīļākajām smaržām”. Tāpat kā vēl 100 citu lietu.
Tā arī noteikti ir. Ļenkas sāpe un problēma ir Madara nevis otrādāk. Pļenka tak labāk par visiem zin, par ko sāp sirsniņa resnajam valim.
25.04.2025 20:46 |

Reitings 34816
Reģ: 06.11.2022
Es cenšos iztēloties, kādu "lustru" Plekste mēģinās iekārt jaunajā caurumā. Viņa taču nevar maziņu un gaumīgu, viņai visi auskari vismaz apakštases izmērā. :D :D
Un kāda jēga tetovēt savu dzimšanas gadu? Pilngadīgam cilvēkam, I mean?
25.04.2025 20:56 |

Reitings 88
Reģ: 19.06.2022
Par smirdulienes šedevrālo grāmatu. Es laikam tiešām kaut ko nesaprotu.
Pirms neilga laika man bija tikšanās ar vienu no lielākajām izdevniecībām LV un arī parakstīju līgumu par grāmatas izdošanu. Tuvākajās dienās es iesniegšu pabeigtu manuskriptu korektūrai utt, iesūtīšu ilustrācijas, un ar visu korektūru un tūkstots eksemplāru iespiešanu utt, ap septembri jau plānojas grāmatas atklāšanas ballīte. Un tas nebūs tautas bumbas noteikumu buklets, bet grāmata, kas būs atrodama visās grāmatnīcās. Tāpēc nu es patiešām nesaprotu, ko tur tā smirduliene mums stāsta un ņemās. Un es neesmu sabiedrības dāma, nav tā, ka grāmatnīcas čurāja karstu, ieraugot manu vārdu, man nav skaļš vārds, bet tik un tā man kaut kā izdevās. Kaut ko, pakula, tu mums fleitē, nav tā neiespējamā misija. Ja nu vien tur nav sarakstīta tik mega liela huiņa, ka neviena izdevniecība pat ar 2 metrīgu mietu tam negrib pieskarties.
25.04.2025 20:59 |

10 gadi
Reitings 1801
Reģ: 11.04.2010
Jukuukukuu @ 25.04.2025 20:59
Pirms neilga laika man bija tikšanās ar vienu no lielākajām izdevniecībām LV un arī parakstīju līgumu par grāmatas izdošanu. Tuvākajās dienās es iesniegšu pabeigtu manuskriptu korektūrai utt, iesūtīšu ilustrācijas, un ar visu korektūru un tūkstots eksemplāru iespiešanu utt, ap septembri jau plānojas grāmatas atklāšanas ballīte. Un tas nebūs tautas bumbas noteikumu buklets, bet grāmata, kas būs atrodama visās grāmatnīcās. Tāpēc nu es patiešām nesaprotu, ko tur tā smirduliene mums stāsta un ņemās. Un es neesmu sabiedrības dāma, nav tā, ka grāmatnīcas čurāja karstu, ieraugot manu vārdu, man nav skaļš vārds, bet tik un tā man kaut kā izdevās. Kaut ko, pakula, tu mums fleitē, nav tā neiespējamā misija. Ja nu vien tur nav sarakstīta tik mega liela huiņa, ka neviena izdevniecība pat ar 2 metrīgu mietu tam negrib pieskarties.

Pat biloveds hazbendts ir izdevis vismaz divas grāmatas, turklāt ļoti zemas raudzes... tad jājautā, tieši cik sūdīga ir tā slampas grāmata, ka tai nav izredžu ieraudzīt dienasgaismu. Ticamāks, protams, ir variants, ka viņa nemaz to grāmatu nav uzrakstījusi un ir tikusi tikai līdz titullapai un nosaukumam: "Labsirdīgās, tievās un gaumīgās Lienes lieliskā dzīve: dancer, artist, mom of 4 and a big adult baby"
25.04.2025 21:19 |

Reitings 36413
Reģ: 14.05.2023
ņemot vērā kā viņa raksta un veido teikumus, vairāk sliecos uz domu ka nekas nav uzrakstīts, tikai mālē acis lielajam bēbim, ka itkā imitē darbu
25.04.2025 21:30 |

Reitings 14945
Reģ: 21.09.2023
LabaDabaDa @ 25.04.2025 20:56
Es cenšos iztēloties, kādu "lustru" Plekste mēģinās iekārt jaunajā caurumā. Viņa taču nevar maziņu un gaumīgu, viņai visi auskari vismaz apakštases izmērā. :D :D
Jo mīļotais vīrs teica, ka tas būs interesanti, zaķīt. Tad nu plekste ir gatava notetovēties no galvas līdz kājām, lai tikai izpatiktu tusnim. Izliekas par tādu rebel beibi, bet runā vecas sievas leksikonā.
25.04.2025 21:42 |

Patīk
Reitings 61278
Reģ: 20.07.2021
Dzintriņa @ 25.04.2025 19:27
Madara nobildējusies Douglas sadarbības ietvaros ar Libre ysl smaržām. Kā Tu vispār uzdrīksties? Ļenka tak pirms pāris nedēļām izteicās, ka tās ir VIŅAS mīļākās smaržas.

Tad jau drīz varam sagaidīt Ļenkas dziļdomīgos citātus un pārdomas par to, kā visi viņu kopē.😁
25.04.2025 21:46 |

10 gadiPatīk
Reitings 4657
Reģ: 31.10.2010
Tā kā tajā savārstījumā viņa taisījās visus "atmaskot", varbūt kāds šai ir tā kārtīgāk paskaidrojis, ka grāmata nav IG storijs uz noteiktu laiku un par neslavas celšanu var būt ļoti lielas problēmas.
Un tas nav tavs pirmais pīrsings, Ļenka. Ausu ļipiņu caurumi arī ir pīrsings, tavai zināšanai. Un mazāk grābsties gar to svaigi izdurto caurumu ar netīrām rokām.
25.04.2025 21:47 |

10 gadi
Reitings 6188
Reģ: 05.08.2013

bāc, es gribu izlasīt Tavu grāmatu un man pofig, tie var kaut vai "Petūniju dārza noslēpumi" :D
25.04.2025 21:55 |

10 gadi
Reitings 6188
Reģ: 05.08.2013
Tuana @ 25.04.2025 20:27

tak smirduLiene bija ielīdusi pat Madaras ledusskapī, un rakņājās pa SaRkanAJaaAM MAPPĒM!!! (kur tas kriminālprocess palika?) Gan jau izložņāja arī apeņu atvilkni un kosmētiku!
25.04.2025 21:58 |

Reitings 611
Reģ: 13.10.2023
LabaDabaDa @ 25.04.2025 20:56

Asinsgrupu vēl vajag, komplektam
25.04.2025 21:58 |

Reitings 6273
Reģ: 01.04.2023

Apsveicu! Forši! Tiešām tā nopriecājos, un te mūsu vidū turklāt, te nereti mēdz būt tādi šedevri uzrakstīti, un te vienkārši kādai ņems un iznāks grāmata, woow nu! 😎
Tik ļoti gribētos zināt kura… :)
25.04.2025 23:26 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
Pag, Kivis tiešām sev uztetovēja savu dzimšanas gadu? Nopietni? Man pašai ir salīdzinoši daudz tetovējumu, tāpēc man patīk vērtēt citu tetovējumus, pat ja zinu, ka tā nevajadzētu darīt. 😀 Tas, ko esmu sapratusi jau sen, ir tas, ka nav sūdīgāku tetovējumu par sava partnera vārda uztetovēšanu, dzimšanas gadu tetovēšanu un visu to stulbo "king", "queen" (kas arī ir uztetovēts mūsu slavenajam pārim 😀) tetovēšanu. Man baigi nepatīk arī visi tie "tribal" stila tetovējumi, banālās lauvas, tīģeri, koki un tamlīdzīgi tetovējumi, kuri agrāk bija modē, bet tagad ir katram otrajam, taču tā, protams, ir gaumes lieta. Taču partneru vārdu tetovēšana, "king" un "queen" figņa un dzimšanas datumu tetovēšana man šķiet stulbuma augstākā pakāpe. Es vēl saprastu, ja tetovētu savu bērnu dzimšanas datumus. Bet savu? Atvainojos, bet kas par na**j? 😂
25.04.2025 23:39 |

Reitings 119
Reģ: 19.09.2024
Oh Liene pie skrimšļa, laikam conch pīrsinga tikusi. Skrimslis dzīst ilgi pat gadu. Man helix sadzija tikai pēc 9 mēnešiem. Ar visu to ka kopu pareizi, neaiztiku un negulēju uz to ausi, pamanījās tie bumbuļi aļa irritation bumps uzrasties. Pavērosim, kā ies
26.04.2025 00:01 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
MsWeasel @ 26.04.2025 00:01
Oh Liene pie skrimšļa, laikam conch pīrsinga tikusi. Skrimslis dzīst ilgi pat gadu. Man helix sadzija tikai pēc 9 mēnešiem. Ar visu to ka kopu pareizi, neaiztiku un negulēju uz to ausi, pamanījās tie bumbuļi aļa irritation bumps uzrasties. Pavērosim, kā ies

Te varētu sākt likt derības uz to, cik ilgs laiks paies līdz Ļenka sāks IG nelabā balsī brēkt, ka vai nu salons vainīgs vai ka viņas organisms (neizpētītais artrīts vai vēl nezin kas) nepieņem to pīrsingu, tāpēc nāksies ņemt ārā. Jo pati nekad mūžā neievēros piesardzības noteikumus, tāpēc gan jau drīzāk sāks muldēt, ka kāds cits ir pie vainas tam, ka viņas jaunais pīrsings nedzīst.
26.04.2025 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)