Dainuviete @ 25.04.2025 08:22
līdzīgas bikses bija Kaukulim - vai tik nav nofenderējis pēc uzstāšanās Kuldīgā :D
Maple @ 24.04.2025 20:37
Tjipa, storijā?
Laikam Jelgavas tatušaka arī aplauzusies abos haļavšķikos. Varbūt raustās, ka šai gribēs bērnu uzgrūst paauklēt. No šitā pārīša visi ietur drošu distanci tā rādās.qwe @ 25.04.2025 07:36Bet kāpēc abi primāti neskrēja pie savas Jelgavas tatuškas? Tā jau bija labākā ?
bumbuliiic @ 25.04.2025 08:52
Nē! Biju uz Dzelzs Vilka koncertu nedēļu atpakaļ Jūrmalā, Kaukulim bikses pašam kājās, savā izmēra, ne Vaļa xxl pantaloni.
Kivičs līdz ceļiem max tās Kaukuļa bikses uzvilktu.
Tukšajā paurī putniņi vairojās nekontrolējamā daudzumā un čivina arvien skaļāk. Vakar pavēroju to pārīti tajā tiktok video, abu ķermeņa valodu un tekstus. Nu ko lai saka, ir slikti. Abi kompleksaini pusmūža cilvēki, kas visiem( un galvenokārt paši sev) cenšas aizmālēt acis. Man pat bail domāt, kas tur vakarā mājās notika.loija @ 25.04.2025 10:21Joprojām izbrīna, kā var savilkt to pērļu bižutēriju un visus lētos gredzenus, pie tāda outfita džemperī un džinsās? Nu kā? Kas notiek tajā galvā?
LilyLady @ 25.04.2025 10:32Kāpēc Liene vispār vilkās tam Kivičam vakar līdzi? Sēž tur stundām, nīkst. Kā pieaugušai sievietei var nebūt nekādu savu interešu, savu hobiju, savas dzīves, ka visur tikai vecim kā aste pakaļ. Tas ir kaut kas neredzēts vispār. Nekur draugu, paziņu lokā nezinu nevienu šitādu sievu, kas piesūkusies kā ērce pilnīgi vienmēr.
Minelūše @ 25.04.2025 10:26
Kaukulis ir vecāks par Kivi, bet izskatās tik daudzreiz labāk. Un daudzi 40+ gadīgi vīrieši izskatās daudz labāk par peregaru dvesošo tauklodīti. Kā var tā palaisties un nerūpēties par savu izskatu, zinot, ka esi sabiedrībā pazīstama persona.
bumbuliiic @ 25.04.2025 11:00
Kaukulim ir 55, Kivičam 47 gadi.
Kukulis ar komandu 2h super konci nodziedāja, BEZ Piebaldziņām, b**, nah**, jēlām atraugām un baby shark. Neviena Pakulgalva arī nefilmēja uz skatuves.
Anne Shirley @ 25.04.2025 09:55
Lienes storijā varēja dzirdēt kā resnis saka "man nav peregars, tā ir brīvības smarža".
A liene tik filmē sevi spogulī ?
salvija @ 25.04.2025 11:04
Kaukulis nav patiess! ???
Maple @ 25.04.2025 11:25Liene takš vakar vairākas reizes uzsvēra, ka sev arī kaut ko darīja/taisīja. Man domāt pirsingu degunā? Es tik minu. Viņa tikai kladzināja un Pozēja krēslā. It kā pēc šitām visām procedūrām alko nedrīkst, bet diez vai šiem abiem tas tik svarīgi. Kivičs klusē pēc vakardienas.
Viņas sievas pienākums ir būt tušņa šoferim. Labs iemesls turēt šo uz vakts, lai nenosvīst ar kādu savļi tēju dzert. Man gan grūti iztēloties, ka kāda šito svīstošo tauku blāķi ar zeka valodiņu spētu paciest.LilyLady @ 25.04.2025 10:32Kāpēc Liene vispār vilkās tam Kivičam vakar līdzi? Sēž tur stundām, nīkst. Kā pieaugušai sievietei var nebūt nekādu savu interešu, savu hobiju, savas dzīves, ka visur tikai vecim kā aste pakaļ. Tas ir kaut kas neredzēts vispār. Nekur draugu, paziņu lokā nezinu nevienu šitādu sievu, kas piesūkusies kā ērce pilnīgi vienmēr.