Pareizi, viņa taču apgalvoja, ka brokastis neēd. Kivim bija taisnība par viena stāsta 10 dažādām versijām. Tik precīzi! Viņš jau pie savas pakulas neprāta pieradis. Galvenais, lai šī publiski slavē šo un hihina par viņa nesmieklīgajiem jokiem.LilyLady @ 15.04.2025 13:00Lienes entās versijas par brokastu ēšanu:
"Es brokastis neēdu vispār!"
"Es brokastis ēdu, kad mīļotais vīrs pagatavo!"
"Man patīk brokastis viesnīcās."
"Man brokastis neprasās!"
"Es ēdu, kad man gribās!"
"Es nekad negribu brokastis."
?
Annie @ 15.04.2025 12:45Varbūt arī būtu, bet to jau nekā nevar zināt, jo pagātne nav maināma.
Es nesekoju nevienai no šīm influencerēm, tāpēc nekādus jaunumus nezinu. Reizēm, kad gribas izvēdināt galvu, palasu te sarakstīto.
Man nav ne jausmas, kāda šīm populārajām ir izglītība vai profesija, bet nu karjera Instagram, man nešķiet dzīves sasniegums.
Tas noteikti ir apgrūtinoši veidot šo saturu, uzturēt sekotāju interesi, droši vien, ka jāiegulda ļoti daudz darba un jātērē daudz laika, bet neuzskatu, ka tas ir profesionāls sasniegums.
Protams, katram savs. Es tomēr nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu savas personīgās dzīves atrādīšanu Instagram, Facebook utml.
Annie @ 15.04.2025 11:34Tas Kiviču pāris ir kaut kas vienkārši briesmīgs. Skulme ir degradēta persona, tāpat kā viņas pašreizējais vīrs, bet nu es nesaprotu šo pārmērīgo Madaras kultu šajā forumā, jo:
1) lai gan viņa bija jauna meitene, tomēr apprecēja un ilgus gadus nodzīvoja ar šo briesmīgo vīrieti, kurš nebija uzticīgs nevienai no iepriekšējām sievām. Pirmo sievu pameta, kamēr viņa cīnījās ar vēzi, dēla māti, jo jutās nenovertēts, kamēr viņa zīda mazuli.
Nedzīvoja Madara informācijas vakuumā, ka nezināja, kas ir Andris Kivičs. Tad jau varam ticēt arī Meganai Mārklai, ka viņa nezināja, kas ir britu karaļnams.
2) viņa savu Instagram tēlu uzbūvēja tikai uz to, ka viņa ir/bija zināma cilvēka sieva.
Protams, salīdzinot ar Skulmes profilu, viņas konts ir pieņemams. Bet nu tādi ir visām nevulgārām sievietēm.
Bet tai pat laikā viņa ir 2 bērnu māmiņa, kura regulāri pozicionē daudz plikumu, kas, manuprāt, vairs nav pieklājīgs un gaumīgs.
Kkalnina @ 15.04.2025 14:04
“Bet tai pat laikā viņa ir 2 bērnu māmiņa, kura regulāri pozicionē daudz plikumu, kas, manuprāt, vairs nav pieklājīgs un gaumīgs.”
Ok. Un tad ir Liene, kura ir 4 meiteņu mamma bet atverot viņas instagramu, pirmā pinotā bilde (oj atvainojos, video) ir apakšveļā vai velns viņu zin, moš peldkostīmā ?
sekkonda @ 15.04.2025 13:29
Madara bija " tikai influencere " tikai pašā sākumā pēc šķiršanās ar Andri nelielu brīdi. Šobrīd arī nav plikāku bilžu, kādas bija tad. Esot ar Andri, viņa audzināja meitas, taisīja gaismas virtenes un īpaši daudz viņas medijos nebija. Madara šobrīd ir izmācījusies par grāmatvedi un strādā šajā jomā.
Viņa necēla slavu uz Kiviča vārdu, sniedza 1 interviju Santā pēc šķiršanās un viss. ? Tas, ka cilvēkiem interesēja paskatīties, kas ir Madara, ir Andra un Lienes gānīšanās nopelns. Tas, ka cilvēki seko, ir Madaras Rābes, nevis Kivičas, nopelns, jo drāmas viņas profilā nebija un nav.
Annie @ 15.04.2025 11:34Tas Kiviču pāris ir kaut kas vienkārši briesmīgs. Skulme ir degradēta persona, tāpat kā viņas pašreizējais vīrs, bet nu es nesaprotu šo pārmērīgo Madaras kultu šajā forumā, jo:
1) lai gan viņa bija jauna meitene, tomēr apprecēja un ilgus gadus nodzīvoja ar šo briesmīgo vīrieti, kurš nebija uzticīgs nevienai no iepriekšējām sievām. Pirmo sievu pameta, kamēr viņa cīnījās ar vēzi, dēla māti, jo jutās nenovertēts, kamēr viņa zīda mazuli.
Nedzīvoja Madara informācijas vakuumā, ka nezināja, kas ir Andris Kivičs. Tad jau varam ticēt arī Meganai Mārklai, ka viņa nezināja, kas ir britu karaļnams.
2) viņa savu Instagram tēlu uzbūvēja tikai uz to, ka viņa ir/bija zināma cilvēka sieva.
Protams, salīdzinot ar Skulmes profilu, viņas konts ir pieņemams. Bet nu tādi ir visām nevulgārām sievietēm.
Bet tai pat laikā viņa ir 2 bērnu māmiņa, kura regulāri pozicionē daudz plikumu, kas, manuprāt, vairs nav pieklājīgs un gaumīgs.
BugsPony @ 15.04.2025 14:16
Resnajam lienes taisītā vepra porcija ir helsī.
It īpaši tas kečups, kas visam pa virsu saspiests.
Varētu pa taisno abi ēst no vienas siles
BugsPony @ 15.04.2025 14:16
Resnajam lienes taisītā vepra porcija ir helsī.
It īpaši tas kečups, kas visam pa virsu saspiests.
Varētu pa taisno abi ēst no vienas siles
neredzu Madaras profilā nevienu "plikumu" bildi, kas būtu kaut kas vairāk nekā katrai otrajai Instagram - ja Tev "plikumi" liekas ielikt bildi peldkostīmā, tad nesaprotu, kā vispār vari bez infarkta ķeršanas ieiet Instagram, pasarg Dievs, ieraudzīsi vēl kādas sievietes ar bērniem bildi, kura nav apklājusies no galvas līdz kājāmAnnie @ 15.04.2025 11:34Tas Kiviču pāris ir kaut kas vienkārši briesmīgs. Skulme ir degradēta persona, tāpat kā viņas pašreizējais vīrs, bet nu es nesaprotu šo pārmērīgo Madaras kultu šajā forumā, jo:
Tas komplekts brokastu šķīvī izskatās pēc paģiru uzkodām. Vismaz man ko tādu prasās pēc jestras ballītes nākamajā dienā. Neko helsī tiešām nesaskatu. Ja būtu rīvēti burkāni un bietes ar sēkliņām, tad varētu saukties -helsīAdele4 @ 15.04.2025 14:55Tas ēdiens izskatās drausmīgi. Tā izskatās visi ēdieni, ko leņķis cenšas atrādīt.
Nezinu cik veselīgi ir regulāri rīt tās kreptīgās marinādes, marinētus gurķus, marinētas sēnes..