Smaidinsh @ 04.03.2025 10:53Es pat nezinu kā šo murgu komentēt…
Smaidinsh @ 04.03.2025 10:53Es pat nezinu kā šo murgu komentēt…
Un, kur tad radās mantojums, ja bija alkoholiķis un spēlmanis? Kā jau Lienei, kā teikums, tā pretrunas. Un pieaugušām meitenēm dzīvot atsevišķi ir normāli. Atšķirībā no tevi, Liene, kura bez citu palīdzības esi nulle, tavas meitas izaugušas patstāvīgas, bet tas nav tavs nopelns. Tik skaties, ka neaizrunajies tik tālu, ka tavām meitām apniks un arī viņas pastāstīs kā jājies aiz aizkariņa un vēl citas interesantas lietas par labsirdīgo māmiņu😅😅😅TikiTaki @ 04.03.2025 11:39Vienā teikumā raksta, ka meitas aizlaidušās no tās ģimenes. Otrā, ka meitas tiek noskaņotas pret viņu.
Kā tad īsti ir?
Man liekas viņa pati to vēstuli rakstījusi 💩Anette5 @ 04.03.2025 11:40Kā es dievinu šo - man stāstīja kaimiņš kuram stāstījis kaimiņš kurš to dzirdējis no savas otrās sievas pirmā vīra sestās sievasmātes brālēna uttt
Pilnīgi un garantēti patiesa informācija???
Anette5 @ 04.03.2025 11:40Kā es dievinu šo - man stāstīja kaimiņš kuram stāstījis kaimiņš kurš to dzirdējis no savas otrās sievas pirmā vīra sestās sievasmātes brālēna uttt
Ariete @ 04.03.2025 12:21Vecajai birstei skauž, ka nauda netiek viņai. Pēkšņi atcerējās ka viņai ir meitas. ???????
Anette5 @ 04.03.2025 11:40Kā es dievinu šo - man stāstīja kaimiņš kuram stāstījis kaimiņš kurš to dzirdējis no savas otrās sievas pirmā vīra sestās sievasmātes brālēna uttt